Sfaturi pe care trebuie să le urmezi atunci când joci la pariuri live în 2021

Pariurile live reprezintă marea atracție a pariurilor sportive online. Faptul că poți paria în timp ce urmărești în direct un eveniment sportiv îi face pe mulți dintre jucători să parieze sume prea mari și să joace haotic. Pariurile live se pot dovedi pentru unii o sursă rapidă de a face bani, dar în același timp, pentru alții una la fel de rapidă de a pierde sume importante.

În articolul acesta îți voi prezenta câteva sfaturi importante pe care trebuie să le iei în calcul atunci când pariezi live.

Click AICI pentru a paria live la cea mai bună casă de pariuri!

top sfaturi pariuri live

1. Analizează în prealabil respectivul eveniment

Cel mai indicat mod de a paria live, la case de pariuri deschise non-stop, este să analizezi evenimentul înainte de începerea lui. Mulți pariază live fără să aibă informațiile de bază asupra respectivului eveniment. Astfel le va fi foarte greu să facă alegerile câștigătoare.

Informează-te bine cu privire la respectivul meci, notează-ți câteva pariuri pe care le consideri bune de jucat, iar pe platforma live așteaptă să prinzi cote mai bune pentru respectivele selecții. În funcție de cum decurge evenimentul pariurile pe care le aveai în plan să le joci se pot dovedi în continuare bune de jucat sau îți poți schimba părerea.

2. Pariază doar pe evenimentele pe care le poți urmări în direct

Este necesar să vezi în direct desfășurarea unui eveniment. Este cea mai bună metodă prin care îți poți face o idee despre cursul jocului și astfel ai toate șansele să alegi cele mai bune pariuri. Chiar dacă analizezi foarte bine pre-meci acel eveniment, să urmărești în transmisiune live respectivul meci contează mai mult. Așa cum spune și proverbul românesc “socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”.

Majoritatea caselor din top cele mai bune case de pariuri online oferă servicii de live streaming, așa că poți urmări meciurile printr-un simplu click.

3. Ține cont de condițiile meteorologice

Cum cei mai mulți dintre pariori joacă pronosticuri fotbal, la acest sport trebuie să ținem cont și de vreme. Un teren înghețat sau un meci care se desfășoară pe o ploaie torențială cu siguranță nu se va ridica la așteptări.

Cea mai bună decizie pe care poți s-o iei în cazul în care vremea nu este una favorabilă este de a evita respectivul meci, deoarece pot apărea situații neprevăzute. Pe o vreme capricioasă diferențele dintre echipe devin mai mici decât în mod normal, astfel că o surpriză este mai probabilă.

4. Ai grijă la mize și nu juca la recuperare

La pariurile live poți fi ușor “luat de val” și să pierzi noțiunea banilor. Un câștig mare într-un timp relativ scurt te poate face să nu mai gândești logic și să crezi că ești “invincibil” împotriva casei de pariuri. Sunt de ajuns doar câteva minute și câteva pariuri pierdute pentru a reveni cu “picioarele pe pământ”.

La polul opus se află momentele-n care orice bilet jucat este sortit eșecului, iar în astfel de situații majoritatea pariorilor cresc mizele în speranța că vor câștiga și vor recupera pierderile. Evident că este o strategie “sinucigașă”, care va duce la pierderi și mai mari. De aceea sfatul meu este să setezi din start mizele pentru fiecare pariu și indiferent de evoluție să nu modifici acele sume.

5. Caută doar pariurile valoroase

Este important să jucăm doar pariuri valoroase pentru a ieși în profit pe termen lung. Pariurile valoroase sunt de fapt acele selecții a căror șansă reală de reușită este mai mare decât șansa reflectată de cota oferită.

De exemplu, o cotă de 1.40 pentru încă un gol marcat la fotbal atunci când meciul este deja în minutul 80 nu este un pariu de valoare, deoarece avem un interval mic de timp în care este puțin probabil să se înscrie. Prin urmare, nu te arunca pe orice pariu îți iese-n cale, ci analizează mai întâi șansele reale de reușită ale acestuia și vezi dacă merită jucată acea cotă.

6. Stabilește un obiectiv zilnic

O altă greșeală pe care o fac majoritatea pariorilor este că joacă fără oprire, fără să aibă stabilit un target pe care să-l atingă. Este foarte important să-ți stabilești un obiectiv, pe care odată ce l-ai atins să te oprești din jucat.

Pariurile live reprezintă pentru mulți o capcană și dacă ajungi să joci non-stop și să visezi la câștiguri amețitoare cu siguranță vei pierde o mulțime de bani. Propune-ți un obiectiv realist în comparație cu mizele tale, pentru a ști când să te oprești din joc. Aici mă refer atât la o limită superioară (în cazul câștigurilor), cât și la o limită inferioară (în cazul pierderilor).

7. Profită de funcția Cashout

Funcția Cashout îți permite să închizi pariul plasat înaintea încheierii evenimentului și se găsește la majoritatea caselor de pariuri online. Atunci când urmărești live un meci îți poți face o idee dacă pariul tău merge spre reușită sau spre eșec.

În cazul în care lucrurile nu stau chiar așa cum te-ai fi așteptat poți să închizi pariul și astfel să reduci din pierderi sau în cazurile fericite îți poti asigura un câștig garantat, fără să mai ai emoții pe final de meci (asta în cazul în care pariul plasat merge bine).

Pariază live AICI la una dintre casele de pariuri preferate de români!

Ți-am prezentat cele mai importante sfaturi pe care trebuie să le urmezi atunci când joci live ponturi la pariuri. Trebuie să ții cont de faptul că în ciuda faptului că la prima vedere pariurile live par o bună modalitate de a face bani, ele se pot dovedi în același timp foarte complicate. Rămâi mereu în controlul situației, pariază informat și nu te hazarda. Astfel vei avea toate șansele să faci profit.

Leave a Comment: