Sfaturi pentru a avea succes la pariuri live în 2021

Pariurile live au devenit în ultimii ani foarte populare și-n rândul românilor, deoarece reprezintă o modalitate mai facilă de a câștiga bani din pariuri. În același timp, însă, dacă nu ești un parior calculat poți ajunge și la pierderi importante.

Sfaturi pariuri live

În acest articol îți voi prezenta câteva sfaturi foarte utile pentru a avea succes la pariurile live.

1. Urmărește în direct evenimentele

Atunci când joci ponturi pariuri live este necesar să urmărești în direct evenimentele pe care pariezi. Fără să iei contactul cu ceea ce se întâmplă pe teren nu vei fi capabil să faci alegerile bune și să joci doar pariurile cu adevărat valoroase. Cum majoritatea caselor de pariuri online oferă servicii de live streaming este foarte ușor și comod să urmărești meciurile, ele fiind doar la un click distanță.

Încearcă să te concentrezi doar pe 1-2 evenimente în același timp. Ia “pulsul” jocului și vei vedea că alegerile se vor dovedi a fi mult mai bune și-ți vor aduce câștiguri.

Vezi AICI care este agenția de pariuri care transmite cele mai multe evenimente live video!

2. Stabilește de la început mizele cu care vei juca

La pariurile live poți să pierzi foarte ușor noțiunea banilor, mai ales că vorbim despre bani “virtuali”. Sfatul meu este să stabilești mizele pe care le vei juca în concordanță cu bugetul total de care dispui. Indiferent de rezultatul pariurilor tale și de perioadele prin care treci, nu modifica aceste mize!

Asumă-ți eventualele pierderi și țintește profit pe termen lung. Mizele trebuie ajustate corect, în funcție de banca disponibilă și de stilul tău de joc: bilete simple sau bilete multiple. În cazul în care joci un singur eveniment pe bilet ar fi bine să pariezi între 5-10% din banca totală, în timp ce pe biletele multiple nu este indicat să riști mai mult de 5% din bani.

Vrei să ai mai mulți bani pentru pariuri? Deschide cont la ACEASTĂ casă de pariuri!

3. Profită de funcția Cashout

Funcția Cashout este introdusă de majoritatea caselor de pariuri online. Ea vine-n ajutorul pariorilor, permițându-le acestora să închidă pariul plasat înainte de încheierea evenimentelor. Astfel îți poți asigura un câștig garantat sau poți reduce pierderile în cazul în care pariul nu merge-n direcția potrivită.

Este important să nu fii calic la pariurile live și să te mulțumești cu un câștig ceva mai mic, dar sigur. Așa cum spune și proverbul românesc: “ce-i în mână nu-i minciună” vei face o alegere bună să închizi pariul atunci când ai un profit mulțumitor. Evenimentele sportive sunt imprevizibile și orice se poate întâmpla care să-ți dea pariul peste cap.

Descoperă AICI casa de pariuri la care poți închide chiar și o parte dintr-un pariu!

4. Propune-ți un obiectiv zilnic

Așa cum scriam la început, pariurile live se pot dovedi pentru unii o modalitate simplă de a face bani din pariuri. Totuși, dacă nu joci calculat poți trece în extrema cealaltă și să începi să pierzi toți banii câștigați în prealabil.

De aceea te sfătuiesc să-ți propui zilnic un target pe care să-l atingi. În acest fel vei ști exact când să te oprești din joc, deoarece în pariuri nu trebuie să forțezi nota. Evident că trebuie să ai în plan un obiectiv realist în comparație cu mizele jucate.

5. Nu juca pariuri ce țin exclusiv de noroc

Oferta de pariuri live a agențiilor de pariuri online este foarte diversificată. În mod normal, acesta reprezintă un avantaj pentru pariori, deoarece se pot găsi astfel mai ușor ponturi pariuri de valoare.

Pentru un parior începător, însă, o ofertă bogată poate reprezenta o capcană și poate conduce la pierderi substanțiale de bani. Din acest motiv trebuie să fii foarte atent pe ce pariezi. Sfatul meu este să nu mizezi pe pariuri care țin exclusiv de noroc, cum ar fi: “Penalty acordat în meci”, “Următorul eveniment în meci”, “Următorul corner” (pentru amatorii de ponturi cornere), etc.

Urmărește cu atenție evenimentul respectiv și alege doar pariuri cu șanse mari de reușită. Nu te lăsa prins în capcana întinsă de cotele mari pentru pariurile amintite anterior, deoarece și șansele acelor selecții sunt reduse.

Decât să joci pariuri ce țin exclusiv de noroc mai bine joci AICI bingo online!

Acestea au fost principalele sfaturi prin care-ți vei crește considerabil șansele de a câștiga din pariurile live. Ține cont de ele, deoarece fără să fii un parior calculat, informat și răbdător nu vei avea nicio șansă împotriva casei de pariuri.

Leave a Comment: