Sfaturi pentru gestionarea mizelor la biletul zilei în 2021

Mulți pariori fac greșeala să se apuce să parieze fără să țină cont de miza biletul zilei, având în cap doar potențialul câștig pe care-l pot obține. Cea mai mare greșeală este să pariezi toată banca pe bilet fiind atras de câștigul mare, pentru că acest stil de joc te va duce la faliment foarte repede.

gestionarea mizei la biletul zilei sfaturi

Îți recomand să-ți propui un plan bine pus la punct încă de la început. Să ai răbdare ca să te poți ține de el și astfel să alegi o miză-n funcție de obiectivul propus. Nu este indicat să pariezi mai mult de 5-10% din banca de care dispui, chiar dacă o să ai profit mic pe termen scurt. Astfel o să ai șanse mari de îndeplinire a obiectivului și după o perioadă mai slabă.

Unii pariori aleg să parieze aceeași miză pe biletul zilei până la îndeplinirea obiectivului, iar alții aleg să crească progresiv miza după biletele câștigate pentru a obține mai repede câștigul dorit.

Eu merg cu o miză constantă la biletul zilei până la atingerea anumitor pași din obiectivul propus, iar apoi cresc miza. Mai merg și pe miză progresivă încă de la începutul proiectului. Totul depinde de proiectul ales.

Să presupunem că dețin o bancă de 500 RON. O împart în 10 minibănci de câte 50 RON (10% din bancă) și pariez biletul zilei cu o cotă totală de 2 formată din 1-2 selecții. Fiecare minibancă o pariez all in și-mi stabilesc ca obiectiv să reușesc să obțin 3 bilete câștigate cu minim 3 minibănci și astfel să obțin un profit minim de 700 RON. Totuși, pot să obțin profit și cu 2 minibănci duse până la capăt, dar unul mai mic. În cazul în care reușesc să-mi ating obiectivul cu o singură minibancă voi avea o pierdere de 100 RON. Astfel pot sa împart banii în alte 10 minibănci și s-o iau de la capăt până obțin profitul dorit.

Concluzia este că fără o gestionare corectă a mizei, indiferent de metoda de pariere aleasă, n-o să reușești să obții profit cu biletul zilei la pariuri , mai ales pe o perioadă lungă de timp.

Leave a Comment: