Sheffield United – Arsenal ponturi pariuri 11.04.2021

Ponturi fotbal Sheffield vs Arsenal 21.10.2019

Ultima clasata din Premier League, Sheffield United, o va primi in runda cu numarul 31 de Anglia Premier, pe echipa de la jumatatea clasamentului, Arsenal. Partida va incepe de la ora 21:00 si va avea loc pe Stadionul „Bramall Lane” din Sheffield si va putea fi urmarit pe programul EuroSport 1.

Sheffield United.

Se afla pe ultima pozitie, avand 14 puncte, fiind tot mai aproape de-a retrograda oficial in liga secunda, fiind la 15 puncte de echipa de pe locul 17.

Vine dupa o serie de 3 infrangeri la rand in campionat, schimbarea antrenorului neaducand nimic bun, pierzand cu Southampton, Leicester si Leeds.

Osborn a marcat in jocul cu Leeds, egaland la 1, echipa cazand rapid, Jagielka fiind autorul unui autogol in minutul 49. 17 e numarul de goluri marcate de aceasta formatie in aceasta stagiune de Premier League.

Arsenal.

E tot pe pozitia a 10-a in clasamentul din Anglia Premier League, avand 42 de puncte, fiind egalata la puncte de Leeds.

A pierdut in runda precedenta, 3:0, acasa cu Liverpool, un rezultat dezastruos, cu un Liverpool care merge prost, Diogo Jota stralucind pentru „cormorani”, marcand 2 goluri, toate cele 3 reusite ale lui Liverpool venind dupa minutul 60.

Vine dupa un alt rezultat nesatisfacator, 1:1, in Europa League, acasa, cu Slavia Praga, Pepe deschizand scorul in minutul 86, golul cehilor venind urmare a unui corner, in minutul 90+4.

Echipele probabile:

Sheffield United (3-5-2): Ramsdale; Stevens, Ampadu, Egan; Osburn, Fleck, Norwood, Lundstram, Baldock; McBurnie, McGoldrick.
Arsenal (4-2-3-1): Leno; Soares, Magalhaes, Holding, Chambers; Xhaka, Elneny; Saka, Rowe, Pepe; Aubameyang.

Sheffield United: Jack O'Connell (accidentat), Jack Robinson (accidentat), Jack Rodwell (accidentat), Billy Sharp (accidentat), Chris Basham (accidentat), Sander Berge (accidentat), George Baldock (accidentat), Jayden Bogle (accidentat).
Arsenal: David Luiz (accidentat), Kieran Tierney (accidentat), Martin Odergaard (accidentat).

Istoric Confruntări Directe

De 4 ori s-au infruntat cele doua formatii in ultimii 5 ani de zile, Sheffield United castigand meciul de acasa din turul sezonului precedent, remizand pe Emirates in returul aceluiasi sezon, pierzand mai apoi in sferturile Cupei Ligii, fiind invinsa si in turul acestui campionat, scor 2:1.

Ponturi pariuri Sheffield United – Arsenal -> Ramses90.

Sheffield United e o echipa clar de invins, pana chiar si de Arsenal, tunarii jucand mult sub asteptarile fanilor, fiind aproape de a pune punct stagiunii fara a avea posibilitatea de a reveni in cupele europene la anu', fiind eliminata din celelalte cupe.

Asadar, tot ceea ce mai poate face Arsenal in acest sezon e sa incerce sa intre cat mai rapid intr-o forma buna, pentru a putea trece de Slavia Praga in sferturile Europa League, iar pentru asta are nevoie sa lege victorii, victorii cu orice adversar.

4 infrangeri la rand in toate competitiile are Shefiield United, echipa care a inscris 1 singur gol in aceste 4 partide.

Pronostic Sheffield United – Arsenal & Cota: victorie Arsenal – 1.60