Skrill – portofel electronic pentru pariuri online

Cand vine vorba despre depunerea banilor pentru a juca la pariuri sportive online exista o multime de variante, insa nu toate sunt comode, practice si usor de folosit.

Skrill

Desi in continuare cardurile bancare sunt cele mai folosite pentru a depune fonduri la casele de pariuri online, in cele ce urmeaza iti voi prezenta si o alta metoda: Skrill, un portofel electronic util multor pariori, dar care poate fi utilizat si in alte scopuri.

1. Ce este Skrill?

Pe scurt, Skrill este un portofel electronic prin intermediul caruia putem efectua diferite tranzactii online, printre care si depuneri la casele de pariuri online. Acest portofel virtual se alimenteaza prin alte metode de plata (transfer bancar, Paysafecard, chiar si card de credit/debit), iar fondurile vor fi disponibile pentru utilizare pe aproape orice platforma online, deoarece in ultimii ani acest serviciu s-a dezvoltat foarte mult.

Alaturi de PayPal, Skrill este in acest moment una dintre cele mai folosite metode de plata pe internet. Vorbind despre pariuri insa, nici o agentie online nu accepta depunerile prin PayPal, astfel ca Skrill vine in ajutorul jucatorilor la pariuri.

Nu trebuie sa-ti faci probleme legate de securitatea datelor si a banilor, deoarece compania este una cu mare vechime pe piata, fiind infiintata in anul 2001. Pana in 2011 a fost cunoscuta sub numele de Moneybookers.

2. Skrill MasterCard – un card care usureaza si mai mult tranzactiile

Pe langa platforma care asigura efectuarea tranzactiilor de bani online, Skrill pune la dispozitia utilizatorilor si un card MasterCard special creat pentru a usura si mai mult lucrurile. Acesta ofera acces la fondurile disponibile si poate fi utilizat la orice bancomat din Romania care accepta tranzactii cu MasterCard.

Pentru a solicita acest card trebuie sa accesezi sectiunea “Card preplatit Skrill” de pe site-ul skrill.com, acolo unde vei fi nevoit sa trimiti si documente prin care sa dovedesti identitatea si adresa la care locuiesti. Cardul MasterCard Skrill nu poate fi deschis in lei, ci va trebuie sa alegi una dintre monedele: EUR, USD, GBP sau PLN.

Odata efectuata solicitarea, livrarea cardului va fi facuta prin posta, intr-un interval de 7 pana la 10 zile lucratoare. Acesta va trebui validat pe site-ul Skrill, iar mai apoi vei primi un PIN pentru a putea incepe sa folosesti acest card.

3. Taxe percepute de serviciul Skrill si Skrill MasterCard

3.1 Taxe si comisioane pentru portofelul Skrill:

  • Depunere bani prin transfer bancar, Neteller, Paysafe:cash, Paysafecard, Trustly, carduri de credit / debit: gratuit – 1% din suma.
  • Trimitere fonduri catre alt utilizator Skrill: 1.45% din suma (minim 2.24 RON).
  • Primire bani de la alt utilizator: gratuit.
  • Retragere bani pe card bancar: 24.61 RON.

3.2 Taxe si comisioane pentru Skrill MasterCard:

  • Administrare card: 10 EURO taxa anuala.
  • Retragere bani de la bancomat: 1.75% din suma retrasa + taxa schimb valutar.
  • Plata cu cardul Skrill: gratuit.
  • Primire numerar: gratuit.

4. Avantajele oferite de serviciul Skrill

4.1 Poti depune bani la casele de pariuri daca-ti este refuzat cardul

Nu toate cardurile bancare sunt acceptate de catre casele de pariuri online. Spre exemplu, la unele case de pariuri nu se poate retrage pe card MasterCard. In plus unele carduri nu sunt acceptate pentru plati online. In astfel de situatii se face simtit marele avantaj al portofelului electronic Skrill, pe care putem depune bani cu orice card bancar si mai departe putem sa facem tranzactia catre casa de pariuri online la care vrem sa jucam.

Deschide cont AICI la cea mai buna casa de pariuri online!

4.2 Este o optiune mai rapida de a depune bani

Chiar daca la prima vedere un card bancar este foarte usor de folosit si rapid pentru a depune fonduri la pariuri exista situatii in care agentiile fac verificari suplimentare, pe langa dovada adresei si a identitatii. Astfel, daca folosesti ca metoda de depunere cardul bancar nu este exclus sa fie nevoie sa trimiti si o copie fata / verso.

Nu ca ar exista vreun risc atata timp cat acoperi codul de securitate de pe spatele cardului si o parte din numarul cardului, dar utilizand Skrill scapi de aceasta verificare. Cel mult va trebui sa trimiti un screenshot cu efectuarea platii, care nu dureaza mai mult de un minut.

4.3 Retragerea mai rapida a castigurilor

In general, o retragere pe un card bancar de la o agentie de pariuri online dureaza undeva intre 2 si 5 zile lucratoare. In schimb, daca folosesti portofelul electronic Skrill, banii retrasi pot fi disponibili in contul tau in cateva ore intr-o zi lucratoare, iar mai apoi cu ajutorul cardului MasterCard ii poti retrage de la aproape orice bancomat.

5. Dezavantajele Skrill

5.1 Este posibil sa nu primesti bonus de la casa de pariuri

Desi Skrill este o metoda de depunere acceptata de toate casele de pariuri fara card, nu toate agentiile ofera insa bonusuri atunci cand se foloseste o astfel de metoda de plata. Acesta se poate dovedi un inconvenient pentru unii dintre jucatori. Daca ai beneficiat deja de bonusul la prima depunere, atunci poti sa tai acest dezavantaj de pe lista.

5.2 Inca un cont cu bani in “portofoliu”

Unii jucatori nici nu vor sa auda de inca un cont creat sau de alt card pentru a juca la pariuri, asa ca, din comoditate, vor continua sa depuna prin metodele clasice (card bancar sau Paysafecard) si nu se vor bucura de toate avantajele prezentate mai sus.

Ti-am expus toate detaliile despre portofelul electronic Skrill, o metoda de depunere a banilor la casele de pariuri online demna de luat in considerare. Ramane insa la latitudinea ta daca avantajele prezentate anterior merita “efortul” de a crea un nou cont si de a apela la Skrill.

Pariaza AICI! Nu ai nevoie de card sau de Skrill pentru a depune/retrage bani!

Leave a Comment: