Smart Bet – Verificarea biletului

În acest articol am să-ți prezint cât se poate de scurt cum poți să-ți verifici biletul la casa de pariuri stradală Smart Bet.

smart bet verificare bilet

Cu o notorietate minusculă, în România și-a făcut apariția și această casă de pariuri offline. Dacå vrei să pariezi în cele mai bune condiții îți recomand să o faci la altă casă de pariuri, mai exact la cea mai bună agenție de pariuri din România!

Deschide cont AICI la agenția numărul 1 în România!

Urmând câțiva pași simpli, poți verifica biletul folosindu-te de orice dispozitiv cu conexiune la internet (tabletă, calculator, smartphone).Fiecare bilet la casa de pariuri offline Smart Bet este format dintr-un cod unic din 13 cifre. Ele sunt aflate sub sigla biletului, așa cum se poate vedea și in poza de mai jos.

smart bet bilet

Pentru verificarea biletului, accesează întâi pagina smart-bet.ro. Indrodu apoi codul unic de pe bilet pe pagină, în dreapta sus, acolo unde scrie ”Verificare Bilet”. Apasă apoi pe butonul de căutare.

smart bet site

În continuare, pe site-ul smart-bet.ro vei putea vedea statusul biletului (câștigător sau pierdut), cota jucată, miza și câștigul potențial. În cazul în care unele meciuri sunt încă în desfășurare poți să le verifici pe fiecare în parte.

Biletul pus poate fi verificat eveniment cu eveniment de către pariorii nerăbdători, prin căutarea fiecărui meci în parte și verificând rezultatele pe soccerway.com.

Desigur, există și alternativa verificării biletului în agenția unde l-ai pus, mergând cu el la casierie. Așteaptă totuși până când toate meciurile de pe bilet s-au terminat.

Pariuri sportive fotbal smart bet n-o să găsești din păcate momentan la această casă de pariuri deoarece site-ul este (la momentul publicării acestui articol) în lucrări de mentenanță. Dacă dorești să joci la o casă stradală, de încredere, care are și opțiunea de a paria online îți recomand cu încredere Superbet.

Din moment ce verificarea biletului se poate face online și în cazul biletelor puse la casele stradale, analizează casele de pariuri recomandate de noi.

Pariază AICI la casa de pariuri online cu cele mai mari cote!

Leave a Comment: