Southampton – Wolves ponturi pariuri 26.09.2021

southampton wolves ponturi pariuri

„Sfintii” sunt in cautarea primului succes din actualul sezon de Premier League. In acest weekend, Southampton va juca in fata propriilor suporteri impotriva „lupilor” de la Wolverhampton. Meciul ce conteaza pentru etapa a 6-a va avea loc duminica, incepand cu ora 16:00. Vezi mai jos super-cota pe care ti-am pregatit-o pentru acest duel!

southampton wolves ponturi pariuri

Southampton.

A avut parte de un meci spectaculos la mijlocul saptamanii, in EFL Cup. A facut 2-2 cu divizionara secunda, Sheffield United (timpul regulamentar); in cele din urma s-a impus la loviturile de departajare cu 2-4.

Fundasul brazilian transferat in aceasta vara de la Torino, Lyanco, si-a facut debutul; a fost titular si a ramas pe teren pana in minutul 73.

Accidentat in meciul cu Manchester City, Jack Stephens nu a putut fi folosit in disputa cu Sheffield United si e foarte probabil sa fie indisponibil si pentru acest joc.

Wolves.

Si ea a jucat in EFL Cup la jumatatea acestei saptamani. A facut tot 2-2, insa a pierdut la loviturile de departajare.

Tanarul columbian Yerson Mosquera s-a accidentat dupa nici 10 minute de joc si nu a mai putut continua partida. Sunt sanse foarte mari ca acesta sa nu fie refacut pana la ora acestei dispute.

Raul Jimenez si Trincao au fost in lot, insa nu au fost folositi deloc; mai mult ca sigur ambii se vor regasi in unsprezecele de start in jocul de duminica.

Jose Sa, Saiss si Fernando Marcal au fost lasati in afara lotului, dar si ei ar urma sa fie reinclusi in primul 11 pentru acest duel.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Southampton (4-4-2): McCarthy – Livramento, Salisu, Bednarek, Walker-Peters – Elyounoussi, Ward-Prowse, Romeu, Redmond – Adams, Armstrong.

Wolves (3-4-3): Jose Sa – Kilman, Coady, Saiss – Semedo, Neves, Moutinho, Marcal – Trincao, Jimenez, Traore.

Absenti.

  • Southampton: Stuart Armstrong, Smallbone, Stephens, Walcott (incerti).
  • Wolves: Jonny, Neto, Mosquera.

Istoric Confruntari Directe.

  • Wolves a castigat 2 din ultimele 3 intalniri directe de Premier League. Un nou succes al „lupilor” este cotat cu 2.80 la Betano. Vezi ce spun pariorii despre aceasta casa de pariuri in articolul Pareri Betano.
  • In 5 din precedentele 6 jocuri directe s-a inscris din ambele parti.
  • In ultimele 11 meciuri oficiale s-au dat cel putin 2 goluri. Astfel, pentru biletul zilei pariu sigur poti avea in vedere predictia peste 1.5 goluri, pont cotat cu 1.38.

Ponturi pariuri Southampton – Wolves – ionel_iulian94.

Sunt de parere ca partida de pe St. Mary's Stadium de duminica va fi una spectaculoasa si ofertanta in goluri, si de aceea pontul principal recomandat este Asiatic Total goluri peste 3.0, pronostic cotat cu 3.15 la Betano (in cazul in care se marcheaza exact 3 goluri, se da cota 1).

Urmarind istoricul ultimelor intalniri directe, se poate vedea destul de clar ca atunci cand cele doua echipe se intalnesc, golurile sunt prezente.

In alegerea predictiei am tinut cont si de faptul ca situatia din clasament le „obliga” pe ambele formatii sa caute victoria, motiv pentru care cred ca se va juca des pe contre, se vor crea multe ocazii de poarta si se va inscrie mult.

Pronostic Southampton – Wolves & Cota: Asiatic Total goluri peste 3.0 – 3.15