Sporting – Moreirense ponturi pariuri 23.10.2021

ponturi pariuri pe fotbal

De la ora 22:30 avem in Portugalia intalnirea dintre Sporting si Moreirense, o partida ce conteaza pentru etapa a 9-a din Liga Portugal. Iata pontul propus conform datelor statistice de mai jos!

Date statistice

Sporting, campioana Portugaliei, este neinvinsa in noua editie de campionat, la un punct in spatele liderului, Benfica Lisabona.

Moralul gazdelor este unul excelent, dupa ce la mijlocul saptamanii au obtinut prima victorie in grupele Champions League, 4-1 in Turcia cu Besiktas!

Sporting isi dozeaza efortul in campionat, dovada faptul ca in 7 din cele 8 meciuri disputate pana acum a marcat 1-2 goluri. De asemenea, Sporting are cea mai solida defensiva din Liga Portugal, cu doar 4 goluri primite in 8 meciuri.

Moreirense are o singura victorie in acest sezon, dar este deasupra locurilor retrogradabile intrucat a terminat la egalitate 4 din cele 8 meciuri din Liga Portugal.

Moreirense nu a reusit sa inscrie in ultimele doua deplasari, ba mai mult, a cedat cu un categoric 0-5 pe terenul lui FC Porto.

Moreirense a invins-o o singura data pe Sporting in ultimii 20 de ani, intr-un meci de pe teren propriu in 2003! In precedentele 6 partide jucate pe Estadio Jose Alvade a inregistrat tot atatea infrangeri si a marcat doar de 3 ori.

Cote Sporting – Moreirense
1X2
1.295.7010.25

Pronostic Sporting – Moreirense propus de Soimii70.

PronosticCotaAgentieBonus
Victorie Sporting si sub 4,5 goluri1.55Betano1.000 RON!