Sporturile cele mai profitabile pentru a câștiga biletul zilei la pariuri în 2021

Multi pariori isi pun intrebarea care sunt cele mai profitabile sporturi pentru biletul zilei , dar nu cred ca poate sa ofere cineva un raspuns concret. Cel mai pariat sport este fotbalul unde avem parte si de o oferta mult mai bogata in evenimente si pronosticuri. Dar asta nu inseamna ca este recomandat si pentru tine, care urmaresti foarte mult tenisul unde cunosti foarte bine jucatorii si regulile de joc.

Trebuie sa tinem cont ca fotbalul este un sport de echipa, aflandu-se 22 jucatori pe teren, si pot exista multi factori care sa determine rezultatul final, fata de tenis unde sunt doar 2-4 jucatori iar rezultatul final depinde doar de ei. Dupa fotbal cele mai pariate pronosticuri sunt din tenis si baschet, si rareori o sa gasesti alte sporturi pe biletul zilei.

cele mai profitabile sporturi pentru biletul zilei

Vezi și: Casele de recomandate de tipsteri

Daca o sa intrebi alti pariori care este cel mai profitabil sport pentru biletul zilei o sa primesti raspunsuri diferite, in functie de sportul pe care-l urmaresc si pe care s-au specializat. De aceea iti recomand sa alegi evenimente din sportul cu care esti la curent si de unde ai ultimele informatii despre echipe si jucatori.

Este bine sa te specializezi doar pe anumite competitii fie ca vorbim de pronosticuri fotbal, de ponturi baschet sau hochei pe gheata, pentru a avea o sansa mai mare de reusita. Indiferent de sport majoritatea pariorilor aleg competitiile mai importante avand avantajul ca le pot urmari la tv si astfel este mult mai usor sa gasesti informatii despre jucatori si echipe pe diverse site-uri de stiri si statistici.

Concluzia este sa ca cele mai profitabile sporturi pentru biletul zilei difera de la parior la parior si-ti recomand sa pariezi doar pe sportul pe care-l stapanesti, fiind la curent cu ultimele detalii si cu evolutia echipelor sau a jucatorilor pe care urmeaza sa-i iei pe biletul zilei.

Leave a Comment: