Strategia Easy Money

Dacă ai intrat în acest articol înseamnă că ești interesat de o strategie de pariuri. Este foarte bine, deoarece fără o strategie bine pusă la punct este foarte greu de câștigat la pariuri. În continuare îți voi prezenta strategia Easy Money. Îți voi arăta exact cum se aplică ea, ce avantaje și dezavantaje are. În final tu vei trage concluzia dacă merită sau nu jucată.

Strategia Easy Money

Strategia Easy Money, așa cum îi spune și denumirea, este menită să asigure un câștig ușor de bani, într-un timp relativ scurt. Vom vedea în continuare, însă, că pe cât de simplă pare, pe atât de complicată se poate dovedi uneori. Chiar dacă numele ei ne duce cu gândul la niște bani câștigați foarte ușor, nu toată lumea este capabilă s-o aplice corect și să facă profit.

1. Principiul de bază la strategiei

Strategia Easy Money se rezumă la plasarea unor pronosticuri pariuri cu șansă foarte mare de reușită. Cum de cele mai multe ori cotele oferite de casele de pariuri reflectă și șansa de reușită a unui pariu, în general, la Easy Money se joacă doar cote mici, cu probabilitate mare de câștig. Majoritatea pariorilor care aplică această strategie aleg cote cuprinse între 1.01 și 1.20.

2. Cum se aplică strategia Easy Money

Ținând cont de cotele prezentate mai sus este evident că, pentru un câștig mulțumitor, miza trebuie să fie una potrivită. Nimeni nu va juca Easy Money cu 10 RON, de exemplu, pentru că efectiv la o asemenea sumă nu merită timpul sacrificat. Strategia se bazează pe plasarea succesivă a unor pariuri cu cote mici. Odată câștigat un pariu tot câștigul se va plasa pe următoarea cotă.

La această strategie este necesar să ne fixăm un obiecti. De exemplu, putem ținti pentru început dublarea băncii, iar apoi începem un nou pas, pornind cu aceeași miză inițială.

În continuare îți prezint o desfășurare de pariuri pornind de la o miză de 100 RON și ajungând la 200 RON, pentru a înțelege mai bine ideea de Easy Money.

 • Pariul 1: 100 RON pe cota 1.10 = 110 RON.
 • Pariul 2: 110 RON pe cota 1.15 = 126.5 RON.
 • Pariul 3: 126.5 RON pe cota 1.07 = 135.3 RON.
 • Pariul 4: 135.3 RON pe cota 1.10 = 148.8 RON.
 • Pariul 5: 148.8 RON pe cota 1.12 = 166.6 RON.
 • Pariul 6: 166.6 RON pe cota 1.11 = 184.9 RON.
 • Pariul 7: 184.9 RON pe cota 1.09 = 201 RON.

Vezi AICI care este casa de pariuri recomandată pentru Easy Money

Am atins obiectivul, deci începem din nou de la primul pariu cu 100 RON. Este doar un exemplu, se poate ajunge la dublarea banilor și după mai puține pariuri, dacă se vor juca cele mai bune cote.

3. Ce pariuri merită jucate la Easy Money?

Deoarece cotele alese sunt destul de mici vei spune că nu mai contează ce tip de pariu joci, oricum vei câștiga. Nu este deloc așa deoarece, în practică, se poate pierde chiar și o cotă de 1.01 dacă nu suntem atenți. Unul dintre cele mai indicate ponturi fotbal pentru această strategie este “Peste 0.5 goluri în meci”. Putem urmări live un meci de fotbal și după câteva minute de joc cu siguranță vom prinde o cotă destul de bună la “peste 0.5 goluri” pentru această strategie. În tenis, la meciurile echilibrate, se poate miza pe “Peste 6.5 game-uri in set”.

Cu siguranță mai există și alte pariuri potrivite pentru această strategie. Ideea este să reducem cât mai mult riscurile când aplicăm Easy Money. De exemplu, nu vom miza pe numărul de cornere în fotbal, deoarece este un pariu imprevizibil și nu merită riscul.

4. Avantaje și dezavantaje Strategia Easy Money

4.1 Avantajele strategiei Easy Money

 • Câștiguri bune într-un timp scurt – este motivul pentru care majoritatea pariorilor apelează la această strategie. Acum că oferta de pariuri live a caselor de pariuri sportive este atât de bogată putem foarte ușor să dublăm investiția după doar câteva pariuri câștigătoare cu această strategie.
 • Șanse mari de reușită – este mult mai greu să ratezi o cotă de 1.10 decât s-o câștigi. Matematic, șansele de reușită sunt foarte mari, iar dacă la acestea adăugăm și analiza noastră, avem toate motivele să sperăm că vom avea succes.

Casa de pariuri online cu cea mai bună ofertă de pariuri live este AICI!

4.2 Dezavantajele strategiei Easy Money

 • Putem pierde toți banii – așa cum am văzut, trebuie să mizăm mereu toți banii, cel puțin până la atingerea obiectivului. Problema apare atunci când nu ne putem atinge primul obiectiv și pierdem un pariu din primul pas. Asta va duce, evident, la pierderea întregului buget, astfel că strategia se oprește.
 • Trebuie să avem procentaj de 100% – la această strategie nu contează dacă prinzi 9 pariuri din 10, deoarece este foarte probabil să fii tot pe minus. Pentru a putea genera profit trebuie să ai un procentaj de 100% care, deși nu pare greu de atins cu aceste cote mici, în realitate poate oricând să fie stricat.

Rămâne la latitudinea ta dacă această strategie merită jucată sau nu. Există pariori care au dovedit că Easy Money este foarte profitabilă, dar în același timp și jucători care și-au pierdut toți banii încercând să testeze acest sistem de joc. Sfatul meu este să testezi pe hârtie, fictiv, o lună de zile această strategie și dacă ești mulțumit de rezultate poți depune bani și să începi să joci cu adevărat.

Leave a Comment:

2 comments
Add Your Reply