Strategia “Minutul urmatorului gol” – prezentare si case de pariuri unde o putem aplica

O strategie care in ultimii ani a facut furori in randul pariorilor romani este cea denumita foarte simplu “Minutul urmatorului gol”. Aceasta strategie presupune parierea pe minutul in care se va marca urmatorul gol, mai corect spus pe intervalul de 10 minute.

Strategia Minutul următorului gol

In ciuda faptului ca foarte multi pariori au avut succes cu ea, trebuie spus ca n-a functionat la toata lumea. Sa cunosti toate detaliile acestei strategii nu inseamna obligatoriu si ca vei castiga. Conteaza extrem de mult alegerea meciurilor.

Cotele oferite de casele de pariuri online pentru ca un gol sa aiba loc in urmatoarele 10 minute (interval 0:01-09:59, 10:00-19:59 etc) sunt destul de bune. La meciurile care se anunta a fi spectaculoase sunt cote de cel putin 2.50, pe cand la meciurile in care se afla fata-n fata echipe care nu promit multe goluri pot fi gasite chiar si cote de 5.

1. Cum sa pariezi daca vrei sa aplici strategia “Minutul urmatorului gol”

Strategia se aplica avand la baza sirul lui Fibonacci. Prin urmare miza urmatorului pariu va fi egala cu miza precedentelor 2 pariuri pierdute. Sa-ti arat si un exemplu pentru a fi mai evident.

 • Interval — Miza — cota
  00:00-09:59 — 5u — 3.50
  10:00-19:59 — 5u — 3.50
  20:00-29:59 — 10u — 3.50
  30:00-39:59 — 15u — 3.50
  40:00-49:59 — 25u — 3.50

Se poate observa ca miza pe intervalul 3 este suma precedentelor 2 mize, la fel cum miza pe intervalul 4 este suma precedentelor 2 mize.

Pentru a reusi sa castigi cu aceasta strategie trebuie sa tii cont si de anumite reguli, prezentate de cei care au aplicat cu succes strategia pana in prezent:

 • analizeaza cu atentie oferta de pariere pentru ziua in curs inca de dimineata si stabileste-ti meciurile la care vei aplica strategia
 • valoarea unei unitati ar trebui stabilita astfel incat sa ai in cont bani suficienti pentru a acoperi minim 2 pierderi (deci ar trebui sa ai undeva la 540 unitati in cont, asta inseamna ca daca de exemplu dispui de 1.000 RON valoarea unitatii ar trebui sa fie de 2 RON)
 • ideal ar fi sa se parieze doar pe primul gol din meci si dupa ce se marcheaza sa nu mai conteze ce se intampla in meciul respectiv, adica sa nu se mearga mai departe si pe golul 2.
 • se pariaza live inainte de inceperea intervalului; nu este recomandata asteptarea peste interval pentru a creste cota deoarece pot interveni evenimente care pot bloca cotele si astfel pentru doar 2-3 secunde intarziere se pot pierde bani multi.
 • incearca sa te axezi pe maxim 2 meciuri concomitent; pariind pe mai multe meciuri in acelasi timp scade atentia si pot interveni greseli.

2. Avantajele strategiei Minutul urmatorului gol

 • profit relativ sigur
 • control total asupra mizelor jucate
 • posibilitatea de a reduce eventualele pierderi prin renuntarea oricand la un anumit meci (de exemplu daca intri la un meci si dupa 2-3 intervale vezi ca nu se joaca nimic iti asumi pierderea si treci mai departe, nu continui doar de dragul de ao face)
 • poate fi foarte profitabila pe termen lung, cu conditia sa alegi bine meciurile

3. Dezavantajele strategiei Minutul urmatorului gol

 • consuma foarte mult timp (pe durata desfasurarii unui meci trebuie sa fii tot timpul conectat la internet pentru a nu rata pariul pe urmatorul interval).
 • blocarea optiunii la caselele de pariuri (se poate intampla sa se acorde penalty in minutul 49:20, meciul sa fie blocat in oferta de pariuri si penalty-ul sa fie executat si transformat dupa minutul 49:59, adica pe un interval pe care n-am plasat pariu)

4. Case de pariuri la care poti aplica strategia Minutul urmatorului gol

Aceasta casa de pariuri online este la momentul actuala singura licentiata la care se poate aplica cu succes strategia Minutul urmatorului gol. Tipul de pariu se gaseste pe pagina de pariuri live la tab-ul Minute si are denumirea “Urmatorul gol inainte de…”. Tine cont ca nu toate meciurile au aceasta optiune de pariere, de aceea este bine sa-ti faci si o lista de meciuri de rezerva. In principiu daca vei alege campionatele importante (ma gandesc aici si la Portugalia, Olanda, Belgia, Turcia etc) vei gasi disponibila optiunea de pariere.

Aplica AICI strategia cu bonus pana la 500 RON la prima depunere!

Daca este sau nu strategia Minutul urmatorului gol profitabila te vei convinge dupa ce o aplici. Multi au reusit sa castige bani cu ea, dar cum spuneam si mai sus, conteaza de la parior la parior. Sfatul meu final este sa testezi macar 1-2 luni strategia jucand mize minime pentru a vedea daca functioneaza si daca totul este bine atunci poti sa mai ajustezi mizele.

Leave a Comment: