Strategii recomandate pentru a câștiga biletul zilei la pariuri în 2021

În acest articol îți prezint principalele strategii folosite de pariori pentru a obține profit cu biletul zilei. Încă din start vreau să-ți spun că este foarte important în pariuri să începi cu un buget clar stabilit și pe care să ți-l permiți.

strategii pentru biletul zilei

Multi pariori joaca haotic si atunci cand trag linie la finalul unei perioade lungi se afla pe minus si intra la categoria ”donatorilor” catre casele de pariuri. Sunt altii insa, mai calculati, care isi fac strategii, fie bazate pe probabilitati si statistica, fie bazate pe sume fixe investite in pariuri. Iata 3 dintre cele mai bune astfel de strategii la pariuri:

1. Strategia bazată pe șirul Fibonacci

Prima strategie pe care pe care ți-o prezint are la bază șirul Fibonacci (1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89 etc). Ca să înțelegi mai bine, șirul lui Fibonacci începe cu numărul 1, iar următorul număr din șir este suma precedentelor 2 numere.

Pentru a avea succes cu această strategie începi cu o miză de o unitate și dacă ai un bilet necâștigător vei creste miza progresiv, conform șirului, iar când vei câștiga un bilet o vei lua de la capăt. La această strategie trebuie să pariezi pe cote mari; nu-ți recomand să joci pe cote mai mici de 3.

Mai jos găsești un tabel cu un exemplu aplicat pe șirul Fibonacci începând cu miza de 20 RON, iar cota biletului este 3.

exemplu șirul lui fibonacci

2. Strategia Martingale

Strategia Martingale se bazează pe dublarea mizei după un bilet pierdut. Astfel în urma unui bilet câștigat după o serie de bilete pierdute vei recupera investiția și vei obține și profit. De aceea trebuie să te bazezi pe o sumă mai mare, deoarece nu poți ști când vei prinde primul bilet câștigător.

Este recomandat să-ți propui de la început un număr maxim de pași pe care să-i joci pentru a-ți atinge obiectivul propus. De obicei se pariază pe cote mari, iar mai jos o să-ți prezint un exemplu cu o cotă de 2, plecând de la o mizaăde 20 RON.

exemplu Martingale

3. Strategia D'Alembert

Principiul de aplicare a acestei strategii este foarte simplu. Dacă pariul este pierdut vei crește miza cu o unitate, iar dacă biletul este câștigat vei scădea miza cu o unitate. Valoarea unității o alegi singur.

Mai jos găsești un exemplu cu principiul de funcționare a acestei strategii. Am ales 20 RON valoarea unei unități și 3 cota biletului.

Exemplu strategia D'Alembert

În final trebuie să ții cont că, indiferent de ce metode de facut bani se pliază pe profilul tău de parior (poate îți place să joci doar un pont pe zi), trebuie să ai răbdare pentru a obține profit din biletul zilei.

Vezi AICI care e casa de pariuri recomandată pentru biletul zilei la pariuri!

Leave a Comment: