Suedia – Slovacia ponturi pariuri 18.06.2021

suedia slovacia ponturi pariuri

Partida cu numarul 2 din grupa E de la Campionatul European isi are start-ul in aceasta dupa-amiaza de la ora 16:00 cu partida dintre Suedia si Slovacia. Ai pariat ceva la acest meci? Eu iti spun de pe acum ca am mers pe un pariu pe solisti in cota de 1,90 pe care il poti gasi in avancronica de mai jos. 

suedia slovacia ponturi pariuri

Unde se joaca Suedia – Slovacia?

Partida urmeaza sa se dispute in Rusia, la Sankt-Petersburg, pe Gazprom Arena. Cea mai mare audienta pe acest stadion a fost la partida Rusiei cu Belgia cand au fost prezenti nu mai putin de 26.264 de oameni in tribune. In schimb, la partida de debut a Slovaciei impotriva Poloniei, stadionul a fost mai bine de 3 sferturi gol, participand in jur de 12 700 de fani.

Suedia – Slovacia la TV – unde pot vedea meciul?

Transmiterea tuturor partidelor de la Campionatul European este realizata de PRO TV, canal pe care poti urmari jocul din aceasta seara de la Sankt-Petersburg.

Informatii despre echipe

Loturi

Din cele 24 de echipe calificate la acest European, Suedia se afla pe pozitia a 16-a, iar conform transfermarkt, are un lot in valoare de 215M $. Emil Forsberg (Leipzig) si Isak (Sociedad) sunt de departe cei mai periculosi oameni din efectivul lui Andersson.

De cealalta parte, Slovacia ocupa locul 21 in clasamentul valoric de la acest Turneu Final, avand un lot cu o cota de piata de peste 130M $. Printre cei mai importanti jucatori se numara capitanul Marek Hamsik (Goteborg), dar si fundasul campioanei Inter Milano, Skriniar, aparator ce este evaluat la aproape jumatate din valoarea intregului lot al nationalei Slovaciei.

Loturile complete ale echipelor – aici!

Grupa si program

Cotate cu cele mai mici sanse la calificare, Slovacia si Suedia au fost repartizate in Grupa E alaturi de Spania si Polonia. Ibericii raman favoriti la casele de pariuri pentru a se impune de pe prima pozitie in grupa (cota 1,35), in timp ce Slovacia si Suedia se lupta in acest moment pentru locul secund pe care Polonia pare sa-l fi pierdut dupa infrangerea suferita in fata echipei lui Tarkovic.

Vezi programul complet al meciurilor Grupei E – aici!

Suedia.

Selectionata nordica antrenata de la margine de Andersson este multumita de rezultatul obtinut in debutul acestui Turneu Final, reusind sa tina Spania la egalitate pe toata durata celor 90 de minute. A fost intr-adevar o partida dominata copios de iberici, dar care nu au stiut cum sa gestioneze fazele de poarta prin Alvaro Morata si Dani Olmo.

Cu o posesie de doar 25%, Suedia pare ca nu a existat in jocul de la Sevilla, insa Isak si Berg au avut cateva sanse importante de a marca, insa niciunul dintre ei nu a reusit sa converteasca in gol una dintre aceste ocazii.

Era de asteptat sa cedeze deliberat terenul impotriva Furiei Roja, insa in jocul din aceasta dupa-amiaza, ne asteptam la o replica ceva mai ofensiva din partea nationalei nordice care va fi mult mai interesata de posesie si implicit sa marcheze. Este neinvinsa in anul curent, bifand nu mai putin de 6 rezultate pozitive incepand cu start-ul campaniei pentru CM.

Slovacia.

Incepand cu luna martie a acestui an, Slovacia se afla intr-o continua crestere de forma si nu intamplator debutul la Euro 2020 s-a dovedit a fi de departe o surpriza pentru fanii sportului. Nimeni nu sustinea nationala lui Tarkovic in duelul cu Polonia si intr-adevar, au existat si alte cauze care au condus la succesul lui Mak&Co.

A jucat de la egal la egal impotriva alb-rosilor, reusind sa deschida scorul in prima repriza dupa un sut a lui Mak, respins de Szczesny nefericit in propria poarta. Dupa pauza, la niciun minut distanta, Linetty reusea sa egaleze pentru Polonia si implicit sa isi conduca echipa catre prima victorie la acest Turneu Final.

O alta sansa de care Slovacia a profitat a fost eliminarea lui Krychowiak la jumatatea reprizei secunde, polonezul primind al doilea galben. La nici 10 minute distanta, cel mai scump jucator din lotul lui Tarkovic, Skriniar, reusea sa o aduca pe Slovacia in avantaj si implicit sa aduca 3 puncte extrem de pretioase in lupta de calificare.

Echipe probabile Suedia – Slovacia:

Suedia (4-4-2): Olsen – Lustig, Lindelof, Danielson, Bengtsson – Larsson, Ekdal, Olsson, Forsberg – Isak, Berg

Slovacia (4-2-3-1): Dubravka – Pekarik, Satka, Skriniar, Hubocan – Kucka, Hromada – Haraslin, Duda, Mak – Schranz

Absenti: Nu exista absenti confirmati fata de jocurile din prima runda.

Istoric confruntari directe Suedia – Slovacia:

Din 2000 si pana in prezent, cele doua selectionate s-au intalnit de 5 ori, iar de fiecare data Suedia a reusit sa plece neinvinsa, avand un bilant de 2 victorii si 3 egaluri. Ultima partida directa a avut loc in 2018, intr-o nota amicala, meci in care cele doua selectionate au remizat cu scorul de 1-1.

Pariaza pe un combo inedit la jocul din Rusia, pe platforma celor de la Superbet, la o cota de 3,00 pentru cele mai multe goluri marcate in repriza secunda, iar una dintre acestea sa se termine la egalitate. Citeste si articolul nostru cu Pareri Superbet pentru a vedea ce spun jucătorii acestei agentii.

Ponturi pariuri Suedia – Slovacia -> Andrew.

Chiar daca selectionata lui Tarkovic este pe val dupa succesul impotriva Poloniei, voi merge pe mana Suediei in aceasta dupa-amiaza, asteptand o victorie a trupei nordice care s-ar putea sa o apropie si mai mult de o calificare in optimi.

Suedia nu va repeta cu siguranta tactica din partida cu Furia Roja si va fi mult mai agresiva pe faza ofensiva. Intalneste cel mai slab adversar dpdv valoric, iar daca isi doreste sa ramana cu sanse reale pentru calificare, va trebui sa invinga deoarece in ultimul runda va da peste Lewa&Co, Polonia fiind intr-o situatie extrem de delicata in acest moment.

Slovacia a avut parte si de multa sansa la jocul de la debut odata cu autogolul lui Szczesny, dar si cu rosul incasat de Krychowiak. Poate altfel s-ar fi derulat partida daca aceste situatii nu ar fi existat, insa vom vedea daca Skrniar&Co vor fi la fel de pragmatici si in jocul de la Sankt-Petersburg. Au aratat ceva lacune in spatiul defensiv, iar cu un Forsberg&Isak in zi buna, va fi destul de dificil pentru Slovacia sa plece neinvinsa din Rusia.

Pronostic Suedia – Slovacia: 1 solist – 1.90