Tipuri de pariori existenți – în ce categorie te încadrezi?

Pariurile sportive s-au dezvoltat foarte mult în ultima perioadă. Astfel, din ce în ce mai mulți oameni pasionați de sport se apucă de pariuri, însă fără să aibă prea multe cunoștințe în domeniu. În acest articol îți voi prezenta principalele tipuri de pariori existenți. Cu siguranță te vei regăsi intr-una dintre următoarele categorii.

Tipuri de pariori

1. Pariorul lacom

Este categoria în care se încadrează cei mai mulți pariori din România, în special cei care joacă în agențiile offline. Un parior lacom nu investește prea mulți bani în pariuri sportive, dar așteaptă să se îmbogățească peste noapte din acest joc. Este o percepție greșită, care evident nu le aduce jucătorilor nici un fel de câștig.

Un parior lacom mizează câțiva lei pe bilete cu foarte multe evenimente, a căror șansă de reușită este foarte mică. Pe el îl interesează doar eventualul câștig, chiar dacă aceea este doar o sumă fictivă, pe care este foarte puțin probabil s-o câștige vreodată.

Un parior lacom nu este conștient de șansele reale de reușită ale biletului și adaugă o mulțime de evenimente, care în opinia lui sunt “sigure”. De câte ori n-ai fost în situația de a spune: “iar m-a scos un meci de pe bilet”? Gândește-te doar ce profit aveai dacă împărțeai toate acele evenimente pe mai multe bilete, mai mici. Dar un parior lacom nu va face asta niciodată și va continua să joace ca la loterie.

Vrei bani mai mulți pentru pariuri? Dă click AICI și ia bonusul oferit de casa de pariuri recomandată!

2. Pariorul de ocazie

În această categorie intră pariorii care nu urmăresc îndeaproape evenimentele sportive și doar trecând pe lângă o agenție de pariuri vor să-și încerce norocul în ziua respectivă. Atâta timp cât nu se mizează sume importante de bani totul este în regulă.

Jucătorii de ocazie privesc pariurile ca pe o distracție și nu sunt nervoși sau nemulțumiți dacă biletul plasat n-a fost câștigător. Atenție, însă, pentru că granița dintre hobby și dependență este foarte subțire și poate dispărea ușor. Cu siguranță cunoști cazuri de pariori care la început nu păreau interesați de acest domeniu, dar după câteva bilete plasate nu s-au mai putut abține de la joc.

3. Pariorul neinformat

În ultimul timp această categorie de pariori începe să scadă din punct de vedere procentual. Din ce în ce mai mulți pariori se informează cu privire la evenimentele adăugate pe biletul zilei.

Există, însă, în continuare destui pariori neinformați. Mă refer aici la pariorii care în 5 minute concep deja un bilet cu 10 evenimente și spun ei că sunt analizate. Aceștia se uită fugitiv pe clasament, pe întâlnirile directe și cred că acele informații sunt suficiente pentru a alege pariul câștigător.

Evident că nu este așa!

Chiar dacă pe termen scurt sunt șanse de câștig, datorită norocului, pariorii neinformați n-au nicio șansă să facă profit pe termen lung. Pentru a câștiga la pariuri trebuie să cunoști toate informațiile importante în legătură cu evenimentul pe care intenționezi să pariezi. Acest lucru necesită mult timp de studiu și răbdare de fier, la fel ca oricare alt lucru pe care vrei să-l realizezi în viață.

4. Pariorul naiv

În această categorie de jucători se încadrează acei pariori care nu cunosc prea multe în legătură cu pariurile, dar doresc să câștige neapărat din acest joc. Vorbim aici în special despre cei care cumpără ponturile “sigure” vândute pe Facebook.

Îți zic din start că acele pagini care vând ponturi sunt o mare țeapă! Dacă un parior ar fi atât de bun încât să fie “sigur” de un pronostic, ar juca respectiva selecție cu multi bani și n-ar mai avea nevoie de mărunțișul tău. Când dai de asemenea pagini raportează-le imediat, ca să nu cadă alții în plasa întinsă de acei escroci.

Dacă nu ești priceput în pariuri poți citi analize și ponturi pariuri propuse de tipsterii din echipa 10pariuri.ro. Cu siguranță vei avea numai de câștigat și poți învăța multe lucruri utile de la ei.

5. Pariorul calculat

O categorie din care fac parte foarte puțini pariori, mai ales în România. Un parior calculat este cel care cunoaște toate informațiile cu privire la: money management, pariuri de valoare, analiză, strategie, obiectiv. Este un parior profesionist care nu se abate de la planul de joc, știe să gestioneze chiar și perioadele slabe și nu acționează impulsiv.

Un astfel de parior nu țintește să se îmbogățească peste noapte. El este conștient că acest lucru este imposibil și caută un profit realist în comparație cu banca de care dispune. Probabil nu crezi, dar există chiar și la noi în țară oameni care trăiesc exclusiv din pariuri. Totuși, ei sunt foarte puțini. Aceștia au o serie de calități necesare oricărui parior de succes: răbdare, informare, disciplină, inteligență.

Treci la nivelul următor; pariază AICI online la una dintre cele mai bune case de pariuri!

6. Pariorul dependent

O categorie care n-ar trebui să existe, dar din păcate este din ce în ce mai numeroasă. Mulți nu înțeleg prea bine fenomenul pariurilor sportive și ajung să fie dependenți de acest joc. Cu siguranță ai auzit de oameni care și-au pierdut toți banii la pariuri, și nu vorbim aici de salariul pe o lună sau banii de chirie, ci se ajunge uneori la pierderi de mașină, casă etc. datorita împrumuturilor făcute pentru a juca la pariuri.

În cazul în care te încadrezi în această categorie și ai probleme cu pariurile sau cu jocurile de noroc apelează fără rușine la jocresponsabil.ro, acolo unde o echipă de specialiști te va ajuta să treci peste probleme. Sfatul meu este unul simplu: nu paria niciodată mai mult decât îți poți permite să pierzi! Dacă respecți această regulă nu vei avea niciodată probleme cu pariurile.

 

netbet mobile black superbet logo

netbet mobile black

Bonus fără depunere: 100 LEI

50 LEI + 229 Rotiri  Bonus fără depunere

Rotiri Gratuite fără depunere: 500 Runde

Ia BonusulIa BonusulIa Bonusul

Leave a Comment: