Tipuri de pariuri pe hochei pe gheata explicate

 • 31 octombrie 2019
 • / By Bmg

In acest articol iti voi prezenta ce tipuri de pariuri pe hochei pe gheata gasesti la agentiile de pariuri online. Hocheiul pe gheata este unul din sporturile preferate de pariorii romani, dupa fotbal, tenis si baschet asa ca mai mult ca sigur acest articol te va interesa daca vei dori sa pariezi si tu pe acest sport.

Click AICI pentru a paria pe meciuri de hochei pe gheata!

Tipuri de pariuri pe hochei pe gheață explicate

Iti voi prezenta in continuare tipurile de pariuri cele mai populare, pentru ca altfel as avea foarte mult de scris dat fiind faptul ca la pariurile pe meciuri din NHL exista chiar si 200 de optiuni de pariere la unele case de pariuri.

Principalele tipuri de pariuri pe hochei pe gheata explicate:

 • Castigator meci (inclusiv prelungiri si penalty) – pariu pe echipa castigatoare a meciului, in cazul unei egalitati la finalul celor 60 de minute regulamentare va fi luat in calcul si scorul din overtime.
 • Rezultat meci 1×2 – pariu pe rezultatul la sfarsitul timpului regulamentar de 3 reprize; spre deosebire de optiunea precedenta aici exista si posibilitatea de a paria pe egalitate.
 • Total goluri (peste/sub) – pariu pe numarul de goluri inscrise in meci; mare atentie aici deoarece la unele case de pariuri se iau in calcul si eventualele prelungiri, iar la alte agentii de pariuri (in special cele stradale) este luat in calcul doar timpul regulamentar.
 • Handicap asiatic – pariu pe victoria unei echipe (cea care are “-” in dreptul ei) la o diferenta de goluri mai mare decat handicapul stabilit sau pariu pe faptul ca echipa care are + in dreptul ei nu va pierde la o diferenta de goluri mai mare decat limita stabilita; din nou trebuie facuta precizarea ca la majoritatea caselor de pariuri online se iau in calcul si prelungirile, in timp ce la majoritatea agentiilor stradale nu sunt luate in calcul prelungirile in caz de egalitate dupa 60 de minute.
 • Handicap meci (3 variante) – pariu cu handicap, doar ca spre deosebire de handicapul asiatic exista si posibilitatea de a paria pe egalitate, practic poti paria pe faptul ca o echipa va castiga la o diferenta de goluri mai mare decat handicapul stabilit, la o diferenta de exact numarul de goluri avut de handicap sau ca echipa cealalta, cea care are + la handicap nu va pierde la o diferenta mai mare sau egala decat handicapul stabilit de casa de pariuri; acest tip de pariu este valabil doar pentru timpul regulamentar.
 • Total goluri echipa – se pariaza pe numarul de goluri (peste / sub) inscrise de echipa mentionata; in general pariul face referire doar la timpul regulamentar.
 • Sansa dubla – pariu pe rezultatul inregistrat la finalul timpului regulamentar care acopera 2 variante din 3 (1x – nu pierd gazdele in timpul regulamentar; x2 – nu pierd oaspetii in timpul regulamentar; 12 – nu se termina meciul la egalitate in timpul regulamentar).
 • Rezultat meci & peste / sub – pariu pe rezultatul la finalul timpului regulamentar si pe numarul de goluri marcate in meci.
 • Scor corect – pariu pe scorul corect al partidei la finalul timpului regulamentar.
 • Prima repriza total goluri – pariu pe numarul de goluri (peste/sub) inscrise in primele 20 de minute de joc.
 • Prima repriza total goluri echipa – pariu pe numarul de goluri (peste/sub) inscrise in prima repriza (20 de minute) de echipa mentionata.
 • Prima repriza handicap – pariu pe faptul ca una dintre echipe va castiga sau nu la o diferenta de goluri mai mare decat limitele propuse de casa de pariuri.
 • Primul sfert 1×2 – pariu pe rezultatul inregistrat la finalul primului sfert.
  Pot fi in oferta caselor de pariuri oferte similare precum precedentele 2 si pentru repriza 2 sau repriza 3; trebuie avut in vedere ca la validarea unor astfel de ponturi pariuri se va lua in calcul doar rezultatul din repriza efectiva, necontand ce se intampla in celelalte 2 reprize. Daca te ajuta, poti cauta pe google reguli hochei sau stabilire rezultate hochei si poti invata mai multe despre cum se determina rezultatul acestui tip de pariu.

Descopera AICI casa de pariuri preferata de romani!

Acestea sunt in principal tipurile de pariuri pe care le vei gasi la agentiile de pariuri online. In cazul in care ai dat de un pronostic care nu este trecute mai sus si nu stii ce inseamna poti sa lasi un comentariu putin mai jos.

Leave a Comment: