Tipuri de pariuri pe volei explicate

 • 9 octombrie 2019
 • / By Bmg

Voleiul nu este un sport aflat în preferințele celor care pariază în țara noastră. Tocmai de aceea, foarte probabil, sunt destui pariori care nu cunosc exact ce reprezintă principalele tipuri de pariuri pe volei. Astfel m-am gândit să prezint și să explic în acest articol cele mai uzuale tipuri de ponturi pariuri pe volei.

Tipuri de pariuri pe volei explicate

1. Tipuri de pariuri pe volei explicate:

 • Meci – se joacă ponturi pariuri pe câștigătorul meciului, existând bineînțeles doar variantele 1 și 2.
 • Handicap set – se pariază pe faptul că una dintre echipe va câștiga la diferență de minim 2 seturi (handicap -1.5) sau de minim 3 seturi (handicap -2.5), dar și pe faptul că cealaltă echipă nu va pierde la mai mult de un set (handicap +2.5) sau la mai mult de 2 seturi (handicap +1.5).
 • Total puncte – pariu pe numărul total de puncte din meci, se mizează pe depășirea (peste) sau nedepășirea (sub) numărului de puncte stabilit de agenție.
 • Total seturi – pariu pe numărul de seturi, existând în general opțiunea peste / sub 3.5 seturi, dar la unele case de pariuri avem și opțiunea peste / sub 4.5 seturi.
 • Număr seturi exact – pariu pe numărul exact de seturi jucate, variantele fiind 3 seturi, 4 seturi sau 5 seturi.
 • Scor exact – pariu pe scorul exact la seturi.
 • Câștigător set 1 – pariu pe câștigătorul primului set.
 • Total puncte set 1 – pariu pe numărul total de puncte din meci, se mizează pe depășirea (peste) sau nedepășirea (sub) numărului de puncte stabilit de agenție.
 • Handicap puncte set 1 – pariu pe câștigarea primului set a echipei favorite la o diferență de puncte mai mare decât handicapul stabilit de casa de pariuri sau pe faptul că outsidera nu va pierde primul set la o diferență mai mare decât cea stabilită de agenție.
  Există în oferta caselor de pariuri și posibilitatea de a paria pe câștigătorul setului 2, 3 sau pe total puncte ori handicapul la puncte din seturile 2, 3; mecanismul de validare este același prezentat mai sus la setul 1.
 • Rezultat la finalul setului 2 – pariu pe rezultatul scorului după 2 seturi, existând și varianta de egalitate; este un pariu diferit de câștigător set 2, la acesta din urmă luându-se în calcul doar rezultatul din setul 2.
 • Total puncte la finalul setului 2 – pariu pe numărul de puncte înregistrate în total în seturile 1 și 2; este un pariu diferit de total puncte set, la acesta din urmă luându-se în calcul doar numărul de puncte jucate în setul 2.
  Există în oferta caselor de pariuri și posibilitatea de a paria pe rezultatul la finalul setului 3 sau pe totalul punctelor după 3 seturi, mecanismul de validare fiind același ca cel prezentat mai sus la rezultat la finalul setului 2 și total puncte la finalul setului 2, doar că acum calculele se fac la finalul setului 3.

Acestea sunt principalele tipuri de pariuri pe volei, tipuri pe care le vei găsi la mai toate meciurile din oferta acestei case de pariuri. E important ca înainte de a începe să pariezi pe acest sport să cosulți și un set de reguli volei. Dacă întâlnești un alt tip de pariu și nu știi ce înseamnă acesta ne poți întreba în secțiunea de comentarii de mai jos.

2. Casa de pariuri online recomandată pentru pariuri pe volei

Atunci când vrei să joci la pariuri este important să alegi o casă de pariuri care are o ofertă bogată și cote bune. Din acest punct de vedere la pariurile pe volei avem mai multe alternative bune de luat în calcul. Totuși, există o casă care este peste concurență la acest capitol, casă pe care o descoperi dacă dai click pe link-ul de mai jos.

Dă click AICI și joacă ponturi pariuri pe volei la casa de pariuri online numărul 1!

 

netbet mobile black superbet logo

netbet mobile black

Bonus fără depunere: 100 LEI

50 LEI + 229 Rotiri  Bonus fără depunere

Rotiri Gratuite fără depunere: 500 Runde

Ia BonusulIa BonusulIa Bonusul

Leave a Comment: