Tipuri de ponturi pariuri care îți aduc câștig în 2021

În principiu orice pont poate fi câștigător, dar trebuie să ai inspirația să le alegi pe cele cu șanse mai mari de reușită și să încerci cât de mult poți să eviți surprizele. Nu-ți recomand să alegi ponturi pariuri în funcție de cotele acestora, deoarece pot fi foarte înșelătoare și nu este exclus să pierzi chiar și pe o cotă de 1.10.

ponturi pariuri care îți aduc câștig

În primul rând, pentru ca un pont să-ți aducă un câștig trebuie să-l joci doar din sporturile pe care le cunoști. Trebuie să poți face o analiză mai complexă a evenimentului, fiind la zi cu ultimele detalii despre echipe și jucători. Evită să pariezi pe diferite sporturi doar pentru că este o zi cu o ofertă slabă sau are loc o competiție importantă în acel sport. Chiar dacă alegi să mergi pe un favorit, nu înseamnă că acel pronostic va fi si câștigător.

Citește și: Ce case de pariuri online recomandati

Mulți aleg să joace ponturi pariuri live, unde este mai ușor să obții o cotă bună într-o perioadă scurtă de timp, dar trebuie să ai grijă cu aceste ponturi. Din start nu-ți recomand să pariezi live pe un eveniment dacă nu-l vizionezi, pentru a fi la curent cu evoluția echipelor, jucătorilor sau chiar a vremii. De multe ori cotele oferite la meciurile live nu reprezintă și realitatea din teren, unde o echipă favorită evoluează foarte slab.

Ca un pont la pariuri, precum pontul zilei, să-ți aducă un câștig nu trebuie jucat la recuperare după o perioadă cu bilete pierdute. Mai bine încerci să faci o pauză pentru a analiza să vezi unde ai greșit. Astfel o să ai mintea mai limpede și n-o să alegi următoarele ponturi doar cu gândul la cum recuperezi mai repede banii pierduți.

În final vreau să-ți spun că orice pont jucat de tine poate să-ți aduca un câștig. Atâta timp cât nu te grăbești și-i acorzi destul timp pentru a face o analiză cât mai completă ai șanse. În plus să nu te aștepti la un câștig foarte mare într-o perioadă scurtă de timp.

Joacă ponturi pariuri AICI, la casa de pariuri numărul 1 din România!

Leave a Comment: