Top 3 motive pentru care NU merită să plătești pentru a intra în grupurile VIP de pe Facebook

Un subiect pe care l-am mai abordat în trecut sub diverse forme, dar la care din când în când merită să revin cu anumite completări și aspecte pe care le observ.

top motive ca să nu intri în grupuri vip de pariuri

Cred că 99% dintre cei care citesc acest articol sunt conștienți că nu există meciuri aranjate (de care să afle toată lumea), ponturi sigure sau cum vrei să le spui. Nu merită să plătești nici măcar un leu celor care-ți promit ponturi sigure la fel cum nu trebuie să joci nici măcar un leu pe ce recomandă cei care spun că vor plată după (ei n-au nimic de pierdut, dacă iese pontul poate primesc ceva de la tine, iar dacă nu iese doar tu ești cel care pierde).

Trec mai departe la grupurile VIP, Premium sau cine știe ce alte denumiri pompoase mai au ele. O să-ți dau 3 motive destul de evidente pentru care nu merită să plătești pentru așa ceva.

Până să le prezint vreau să-ți spun că, exact cum se întâmplă-n orice domeniu, și atunci când vine vorba de pariuri este pe undeva normal să plătești pentru anumite servicii.

Te duci la o anumită firmă specializată pe un domeniu să-ți ofere consultanță și plătești! Ai nevoie de un anumit serviciu și-l plătești! Ai nevoie de ajutor pentru a juca la pariuri plătești! Doar că lucrurile nu arată deloc profesionist și sunt foarte puține persoane (dacă există și acelea) care sunt cu adevărat profesioniste atunci când vine vorba de a te ajuta să câștigi la pariuri sportive.

Să-ți spună Xulescu joacă pronosticul x la meciul y și dupa aceea să-i vezi comentariul cu “boom” nu știu cât de mult te ajută. Poate că te ajută pe termen scurt (ai jucat pontul lui și ai câștigat), dar nu și pe termen lung. După ce vei renunța la serviciile lui Xulescu cu grupul lui VIP tu nu vei învăța absolut nimic pentru a paria pe viitor într-un mod ok, pentru a câștiga și pe viitor.

Nu cred că este vreunul dintre cei care au grup care, pe lângă să “arunce” cât mai multe pronosticuri și bilete, să vină și cu sfaturi extra, care să-ți fie de ajutor și pe termen lung. Începând de la a-ți recomanda să pariezi pontul propus la Betano, continuând cu un money management, cu modul în care analizează el meciurile și terminând cu gestionarea banilor după ce se câștigă).

Motivul 1: volum mare de ponturi / bilete zilnice!

Din câte am observat pe profilele / paginile multora care au grup VIP, aceștia fac pe durata unei zile foarte, foarte multe recomandări. Pentru o persoană care are o bancă, să-i spunem normală, de câteva zeci sau sute de lei, este cam greu spre imposibil să joace tot ce va propune respectivul și s-o facă cu mize rezonabile (recomandat fiind nu mai mult de 5% din bancă pe un bilet).

Gândește-te că ai de la un tipser, de la care ai cumpărat abonament în grupul VIP, 15 propuneri într-o zi de sâmbătă (atât pre-meci, cât și live) iar tu ai o bancă de 200 RON. Cum pariezi în cazul acesta toate cele 15 recomandări (care pot fi atât single, cât și bilete multiple)? Ok, poți juca doar jumătate dintre ele sau o treime, dar în aceste condiții ai șanse să le joci chiar pe cele care nu ies, pentru că inevitabil vor fi și din acestea la un număr atât de mare de pronosticuri propuse într-o singură zi.

Volumul mare de ponturi pariuri și bilete propuse zilnic de respectivii pe grupurile VIP le permit să se și laude pe profilul personal sau pe pagina / grupul free. Este normal că dacă într-un weekend dai 30 de pronosticuri să prinzi și 3-4-5 cu cote mai mari, cu care să te lauzi: “facem senzație în grupul VIP, iată aici ce am prins până acum” și-ți arată câteva postări cu ponturi prinse, postări reale, needitate. Pe lângă acelea poate că-n ziua respectivă au mai fost tot atâtea “gherle” sau poate chiar mai multe.

Super bonus la pariuri doar AICI!

Motivul 2: calitatea ponturilor / biletelor oferite!În momentul în care ai un volum mare de recomandări zilnice, în mod cert calitatea nu poate fi la un nivel foarte ridicat. Te abonezi la grupul lui Xulescu, intri puternic în joc din prima, deoarece ai fost captivat de modul în care el s-a promovat “la vedere” (gratuit).

Respectivul are, însă, o serie de 3-4 pronosticuri / bilete pierdute la rând imediat cum intri tu și joci recomandările lui. Pierzi 50-60% din bancă pe acele recomandări și te gândești dacă merită să mai mergi mai departe pe mâna lui. Posibil să renunți și chiar după aceea el sa prindă o serie bună și astfel ai ieșit în “gaură” dublă (plata abonamentului și miza pariurilor).

La biletele cu multe ponturi pariuri se poate întâmpla același lucru. Joci biletul zilei pe care-l dă respectivul cu cote de 20-50-100-1000 etc și tot pierzi. Acest lucru este perfect posibil atâta timp cât vorbim de bilete care au astfel de cote finale.

După 1-2 săptămâni cu astfel bilete pierdute renunți să le mai joci și chiar atunci se nimerește ca respectivul să prindă un bilet cu o cotă care să permită recuperarea pierderilor precedente și realizarea unui profit consistent. Dar tu n-ai mai avut încredere sau bani să joci și ai renunțat. Deci ai pierdut!

Motivul 3: siguranța avută, de cel care are grupul VIP, în ponturile oferite!

Să propui pronosticuri și bilete la pariuri nu-i mare lucru, mai ales dacă nu le și joci. N-ai o mare presiune ca tipser. Dacă iese-i foarte bine, iar dacă nu iese, pe tine nu te deranjează foarte mult, pentru că scopul a fost atins dinainte (abonatul a plătit pentru a avea acces la pontul respectiv).

Dacă un tipser cu grup VIP ar avea încredere cu adevarat în TOT ce recomandă n-ar posta zilnic decât 1-2-3 ponturi sau biletul zilei și restul de propuneri, grosul, le-ar pune sub formă de text sau ar face print screen cu pronosticul / biletul nejucat.

Legat de acest aspect gândește-te puțin altfel. Ești un parior foarte bun, ce faci prima data: joci tu pronosticul găsit cu o miză ok pentru bugetul tău (fiind un parior bun se presupune că ai și o bancă solidă, făcută din câștigurile obținute de-a lungul timpului) sau postezi imediat pe grup abonaților tăi?

Logic ar fi, dacă ai încredere într-un pronostic să-l joci tu. De abia apoi să-l propui și abonaților și, pentru ca abonații să aibă încredere în tine, să lași print cu biletul jucat nu doar text, gen: Real Madrid – Barcelona 1 – 1.60.

Ca o concluzie aș spune că nu merită să plătești pentru a intra într-un grup VIP atâta timp cât sunt în mediul online multe persoane care propun pronosticuri fotbal gratuite și pe care dacă le-ai fi urmărit pe termen lung ai fi făcut profit jucând recomandările lor. Mă refer atât la persoane care propun pronosticuri pe site-uri precum acesta pe care navighezi acum, cât și la persoane care propun pronosticuri și bilete pe Facebook. Toată treaba este să ai timp să urmărești (nu să joci) ce dau cât mai mulți pe termen lung, atât pe site-uri cât și pe grupuri de pe Facebook, să-ți faci o listă cu cei care au rezultate bune și să te inspiri gratuit de la ei.

Joacă AICI un pariu cu până la 500 RON fără riscul de a pierde!

Leave a Comment: