TOP 3 site-uri de statistici și clasamente

În acest articol îți voi prezența 3 site-uri de statistici, clasamente și rezultate live mai puțin cunoscute. Chiar dacă nu ai auzit de ele, o să încerc să detaliez cât mai bine și concis, pentru ca tu să găsești adevărate “unelte” care să te ajute decisiv in plasarea de ponturi bune la pariuri.

cel mai bun site de statistici

“Numbers never lie” e o zicală binecunoscută în lumea sportului și implicit a pariurilor sportive. Statistica oferă informații prețioase pariorului înainte de a se decide la un pronostic. Clasamentele și rezultatele live disponibile, contribuie și ele la informarea corectă a ierarhiei, precum și cea la secundă, în timp real – cu privire la meciul pariat.

1. Footy Stats

FootyStats Un site excelent în materie de fotbal este FootyStats, cu o acoperire in peste 500 de ligi world wide, inclusiv Marea Britanie, Europa sau America de Sud. Pe lângă campionatele din Franța Ligue 1, Ligue 2, și până la Franța National, nu lipsesc clasamente și rezultatele din campionatele interne: liga 1, liga2.ro sau liga 3.

Vrei ca predicțiile tale în materie de fotbal să devină din ce în ce mai bune? FootyStats te ajută foarte mult în acest sens. Site-ul oferă analize și statistici pe înțelesul tuturor la meciurile de fotbal. Și aici se oferă statistici per echipa, per ligă / competiție, și chiar comparații head-to-head. De asemenea este important să fii la curent cu ponturi fotbal azi, care te vor inspira sau îți vor contrazice pronosticul tău.

Detaliile sunt bazate în primul rând pe formă echipei / jucătorului selectat, apoi pe golurile marcate, primite, șuturi pe / pe lângă poartă, cornere / peste 8,5 cornere, și multe altele.

Meniul este unul foarte ușor, și cuprinde:

  • Stats – unde sunt puse toate statisticile de la goluri, cornere, cartonașe galbene, avantajul echipei gazdă / oaspete, situația în prima sau a două repriză.
  • Leagues – aici avem cele 500+ de ligi menționate mai sus. Bineînțeles, nu sunt toate puse la dispoziție, însă, dacă le vei încerca pe cele gratis, și te avantajează – atunci poți merge la secțiunea premium.
  • Matches – toate partidele din ligile puse la dispoziție în decurs de o săptămână. Aici vei vedea detaliile pe fiecare meci în legătură cu secțiunea care de interesează: peste 2.5 goluri, cornere, cartonașe, goluri marcate în disputele h2h.
  • More – aici avem așa cum e și denumit meniul “mai mult”, adică predicții puse la dispoziție de tipsterii site-ului, statistici pe jucători, statistici pentru o anumită echipa, clasamente, sau sisteme de pariuri profitabile.

footystats statistici

2. Play the Percentage

Play the Percentage

Play the Percentage are statistici de la 142 de ligi, acoperind secvențe precum: de la 0.5 la 3.5 goluri, ambele echipe marchează, prima repriză, a doua repriză, marchează / nu marchează și multe altele.

Nu contează la ce nivel ești ca parior, de la novice la experimentat, playthepercentage.com îți oferă pe site unelte foarte bune pentru a avea o informație în plus, una ce se poate dovedi decisivă. Astfel, la categoriile “In Play Engine Alerts“, “Head to Head analysis“, “League Stats” vei primi notificări rapide în legătură cu echipele / jucătorii selectați. Un mare procent din statistici includ cele pe cornere și cartonașe (extrem de utile în pariuri online – la selectarea pronosticului special).

Play the Percentage acoperă peste 207 ligi din întreagă lume, și adaugă constant altele peste. Gândiți-vă că acoperă 11 campionate doar din Anglia – și aici includem Premier League.

TOP 10 Case de Pariuri la ora actuală!

Nu lipsesc statistici detaliate de la marile campionate din Europa, gen Bundesliga, Serie A, La Liga sau Ligue 1, însă site-ul conține informații prețioase și din zone mai puțin cunoscute – de unde informația nu vine atât de ușor, precum: Asia, Africa, Australia, Orientul Mijlociu, America de Nord și de Sud – inclusiv MLS, dar și campionate mai putin cunoscute gen Franta National, sau Liga 3 România.

Informația prețioasă vine de peste tot în Social Media și online, Play the Percentage având acoperire atât pe Facebook, Twiter, Instagram, cât și pe Youtube sau Pinterest.

Mai jos sunt câteva din categoriile importante de pe site:

  • First Half goal, Second Half goal, Over 0.5 goals, Over 1.5 goals, Over 2.5 goals.
  • Both Teams to Score (BTTS), Clean Sheet, Failed to score, Team Goals, Result & both teams to score.
  • First Half corners, Second Half corners, Team corners, Total corners.
  • Total Booking Points, Team Booking Points.

Play the Percentage competiții

3. StatArea

StatArea Alt site mai putin cunoscut, însă extrem de complex este Statarea. Aici găsim informații foarte bune în legătura cu echipele de top, dar și cele mai putin cunoscute. Poți forma o caracteristică h2h în care sa observi forma unei echipe, și șansele reale la victorie sau la goluri pentru partida următoare.

Cele mai importante 3 categorii din meniul StatArea:

Predictions – există și o parte de predicții, acolo unde sunt analizate meciurile de top pronosticurile fiind următoarele: victorie echipa gazdă, victorie echipa oaspete, egal, șansă dublă, sub sau peste: 1.5 / 2.5 /3.5 goluri, ambele echipe marchează sau doar o echipa marchează.

Dacă te înregistrezi pe site, poți vota dacă ești de acord sau nu cu această predicție, și bineînțeles – pot vedea numărul total de voturi de la userii de pe site, astfel îți poți face o imagine și mai bună în privința pronosticului propus.

Compare – aici poți compara nu doar echipele ce se înfruntă în ziua respectivă (head to head results) ci oricare două echipe pe care decizi să le selectezi. Să dau un exemplu concret la o comparație dintre Real Madrid vs Manchester United. Vei găsi mai întâi istoria celor două echipe, în ce campionat evoluează, website-ul oficial. Apoi la categoria “următorul meci” vei vedea ce adversari au echipele în campionatele din care fac parte – La Liga, respectiv Premier League.

Casa de pariuri numărul 1 în România este ACEASTA!

La următoarea categorie vedem partidele directe dintre Real și United, precum și rezultatele din ultimele 10 meciuri – informație la care se adaugă statistici complexe: victorii, egaluri, înfrângeri, goluri marcate / primite, media de goluri marcate / primite, timpul efectiv fără gol marcat / primit, dar și șansele procentuale să marcheze / să primească gol în meciul următor.

Livescores – ca și celelalte două site-uri menționate mai sus, StatArea oferă și o secvență de scoruri live. Și această secțiune poate fi personalizată după “dată”, “timpul de start”, “țară” sau “popularitate”. Aici putem urmări scorurile în direct de la majoritatea campionatelor de pe glob. Includ aici UK cu multe rezultate live din Premier League, Championship, Franța Ligue 1 până la Franța Național, dar și România cu liga1.ro, liga2.ro și liga3.ro.

La clasamente, ca utilizator neînregistrat poți urmări doar cele 5 campionate puternice din Europa: Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A și Ligue 1, însă dacă te înregistrezi cu e-mail, și apoi te loghezi cu username și parolă – vei avea parte de clasamente diverse, statistici și informații mult mai complexe.

StatArea statistici

Ai un site mai puțin cunoscut de care ești mulțumit? Te aștept cu sugestii în secțiunea de comentarii.

Pariază cu ajutorul statisticilor AICI – ai super bonus la prima depunere!

Leave a Comment: