Top site-uri la care găsești ponturi pariuri gratuite in 2021

Imi place sa urmaresc diferiti tipsteri care se pliaza pe stilul meu de pariere de pe anumite site-uri care ofera ponturi pariuri, unde regasesc pronosticurile recomandate de ei.

Pe langa pontul ales imi place sa ma ducumentez de pe aceste site-uri si in legatura cu informatiile adunate de acestia despre evenimentele respective. De obicei intru pe site-urile straine din domeniul pariurilor si in continuare o sa-ti prezint 2 dintre acestea, dar si unul din Romania care mi-a atras atentia.

top siteuri cu ponturi pariuri gratuite

Top site-uri care ofera ponturi pariuri gratuite

SoccerBettings.net

Este un site care in principiu este specializat pe ponturi pariuri din fotbal, unde gasesti mereu pronosticuri bune din cele mai importante competitii. Imi place ca acestia merg pe aceleasi ponturi la meciurile din cele mai importante campionate care sunt si jucate cel mai des de pariori, si anume: rezultatul final 1×2, marcheaza / nu marcheaza ambele echipe si peste/ sub 2.5 goluri.

Actualizare: site-ul soccerbettings a fost inchis.

ProgSport.com

Aici gasesti ponturi pariuri din peste 150 de competitii din cele mai importante sporturi, inclusiv meciuri din competitiile internationale. Avem propuse ponturi din punct de vedere al probabilitatii de reusita a acestora, in functie de statistica si de cotele medii oferite de casele de pariuri. Ponturile oferite sunt de tipul rezultat final 1×2, sub/peste 2.5 goluri si, cea mai interesata categorie, cu doua posibile scoruri corecte.

Biletu-Zilei.com

Acesta este cel mai important site dupa parerea mea din Romania pe care il urmaresc, care se axeaza pe foarte multe competitii din sporturi precum fotbal, tenis, handbal si baschet. Pa langa ponturi pariuri single mai gasesti biletul zilei si cota 2. Daca esti in cautare de recomandari ale meciurilor alese de tine, cu siguranta aici o sa le gasesti datorita numarului foarte mare de ponturi oferite.


Iti recomand sa joci AICI cele mai bune ponturi pariuri!

Nu uita ca orice recomandare este bine-venita, dar, in final, este indicat sa alegi pronosticul bazat pe propria analiza, chiar daca este diferit fata de cel oferit de site-urile specializate.

Leave a Comment: