Top 3 strategii de pariere prin care un parior va fi mai disciplinat in 2021

Un parior profesionist pe langa faptul ca analizeaza foarte bine meciurile si plaseaza mize corespunzatoare bancii avute prefera sa aplice din cand in cand si anumite strategii de pariere.

Acestea nu garanteaza castigul! Pot fi insa pentru pariorii indisciplinati o foarte buna metoda de a paria mai calculat. Conteaza foarte mult insa si ce ponturi pariuri alegi, pentru ca degeaba este o strategie buna in teorie, daca practica ne omoara.

Top 3 strategii de pariere

In articolul acesta vreau sa-ti prezint top 3 strategii de pariere. Acest top este facut pe baza recenziilor facute de pariori pe diverse siteuri de profil interne si internationale.

Pana sa le prezint vreau sa subliniez ca daca 100 de pariori au avut succes cu o anumita strategie nu inseamna ca si tu vei avea succes cu ea, la fel cum daca 100 de pariori au dat rateu cu o anumita strategie nu inseamna ca aceasta nu este buna.

1. Sistemul 1-3-2-6

Ar trebui sa se afle in capul listei de strategii pentru un parior care a pariat pana acum haotic. Acesta este un sistem de pariere progresiv care poate fi aplicat foarte bine pentru pariuri cu cota 2+. Baza sistemului este aceea ca poti prinde 4 pariuri castigate la rand.

Modul in care se va paria este dat chiar de numele strategiei. Primul pariu va fi jucat cu o unitate, cel de-al doilea cu 3 unitati, cel de-al treilea cu 2 unitati si ultimul cu 6 unitati. Valoarea unei unitati o alege fiecare in functie de banca avuta la dispozitie. Ideal ar fi sa nu aloci mai mult de 10-15% din banca totala pentru cei 4 pasi. In cazul in care se pierde la unul dintre pasi se reincepe de la pasul 1.

Presupunem ca o unitate are valoare de 10 lei si vom aplica acest sistemul 1-3-2-6 pe bilete cu cota de exact 2. Biletul poate fi format si din mai multe pronosticuri, bineinteles.

 • Pas 1: 10 lei x cota 2 = castig 20 lei (profit 10 lei).
 • Pas 2: 30 lei x cota 2 = castig 60 lei (profit 40 lei).
 • Pas 3: 20 lei x cota 2 = castig 40 lei (profit 60 lei).
 • Pas 4: 60 lei x cota 2 = castig 120 lei (profit 120 lei).

Aplica AICI sistemul 1-3-2-6 cu un bonus de pana la 500 RON la prima depunere!

Strategia este foarte buna pentru pariorii care se stiu capabili sa castige des 4 bilete consecutive cu cota de 2.00. Trebuie insa tinut cont de faptul ca pe termen lung nu este o strategie profitabila, asta deoarece sansele sa prinzi constant 4 bilete castigate de cota 2 nu sunt foarte mari.

2. Strategia de pariuri D'Alembert

O noua strategie care disciplineaza un parior haotic este cea bazata pe sirul lui D'Alembert. Strategia presupune ca dupa fiecare pariu pierdut miza sa fie crescuta cu o unitate, iar dupa fiecare pariu castigat sa fie scazuta tot cu o unitate.

Valoarea unei unitati si-o alege fiecare in functie de buget, cu precizarea ca ar trebui avuta o banca cu cel putin 20 de ori mai mare decat miza initiala. Asta inseamna ca daca vrei sa incepi cu 10 lei ar trebui sa ai cel putin 200 lei in cont. Cota fiecarui bilet trebuie sa fie in jurul valorii de 2.

Presupunem ca o unitate are valoarea de 1 leu si vom aplica strategia D'Alembert pe biletul zilei cu cota de exact 2 incepand de la 10 unitati.

 • Pariu 1: 10 lei x cota 2 – pariu castigat +10 lei.
 • Pariu 2: 9 lei x cota 2 – pariu pierdut -9 lei.
 • Pariu 3: 10 lei x cota 2 – pariu pierdut -10 lei.
 • Pariu 4: 11 lei x cota 2 – pariu pierdut -11 lei.
 • Pariu 5: 12 lei x cota 2 – pariu castigat +12 lei.
 • Pariu 6: 11 lei x cota 2 – pariu castigat +11 lei.
 • Pariu 7: 10 lei x cota 2 – pariu pierdut -10 lei.
 • Pariu 8: 11 lei x cota 2 – pariu castigat +11 lei.
 • Pariu 9: 10 lei x cota 2 – pariu castigat +10 lei.
 • Pariu 10: 9 lei x cota 2 – pariu pierdut -9 lei.

Aplica AICI strategia D'Alembert la cea mai buna casa de pariuri online!

Am luat un exemplu mai lung ca sa fie mai elocvent. Se poate observa ca avand 5 din 10 bilete castigate am reusit sa fac profit 5 lei (nu lua in seama suma, daca unitatea ta nu este de 1 leu ci de 100 lei atunci vorbeam acum de profit de 500 lei). In cazul in care fiecare din cele 10 pariuri ar fi fost jucate cu sume fixe atunci as fi fost pe 0.

La fel cum am zis si la sistemul 1-3-2-6, nici strategia D'Alembert nu este una care sa functioneze foarte bine pe termen lung. In cazul in care ai probleme cu mizele jucate si esti un parior haotic aceasta strategie te-ar putea disciplina. In plus mizele nu cresc foarte brusc si chiar daca ar fi sa prinzi o perioada proasta pierderile nu vor fi foarte mari.

3. Strategia Labouchere

Principiul strategiei Labouchere este foarte simplu. Pariorul formeaza un sir de numere cuprins intre 1 si 9. Miza, in unitati, jucata pe primul pariu este suma dintre primul si ultimul numar din sir.

In cazul in care pariul este castigat atunci se vor elimina cele 2 numere din sir. Daca pariul este pierdut atunci miza respectiva va fi trecuta ca ultimul numar din sir. Mai departe se continua in acelasi mod. Al doilea pariu va avea o miza egala cu suma dintre primul si ultimul numar din sir.

In momentul in care termini toate numerele din sir profitul total obtinut va fi egal cu suma tuturor cifrelor din sirul initial. Acest lucru se va intampla daca biletele vor avea cota 2.

Exemplu:

Presupunem ca avem urmatorul sir de numere: 2, 4, 5, 7, 9. Prin urmare profitul propus este de 27u. Pariurile presupunem ca vor fi jucate pe cote de 2 si avem:

 • Pariu 1: Miza 11u (2+9) – castigat – sirul nou 4, 5, 7.
 • Pariu 2: Miza 11u (4+7) – pierdut – sirul nou 4, 5, 7, 11.
 • Pariu 3: Miza 15u (4+11) – pierdut – sirul nou 4, 5, 7, 11, 15.
 • Pariu 4: Miza 19u (4+15) – castigat – sirul nou 5, 7, 11.
 • Pariu 5: Miza 16u (5+11) – castigat – sirul nou 7.
 • Pariu 6: Miza 7u – castigat – sir incheiat.

Aplica AICI Strategia Labouchere cu un bonus de pana la 500 RON la prima depunere!

O unitate poate avea orice valoare doresti, in functie de banca avuta la dispozite.

Un inconvenient al acestei strategii este acela ca pe masura ce avansam si terminam sirul mai tarziu mizele vor creste si astfel vom avea nevoie de un buget mai mare. Totusi, strategia este una buna pentru a disciplina un parior. Atentie si la numerele din sir deoarece cu cat sunt mai multe si mai mari, cu atat vei avea nevoie de mai multe pariuri castigate pentru a-l termina.

Acestea sunt in opinia mea 3 strategii de pariere care te vor face un parior mai disciplinat, un parior care nu va paria mize haotice. In cazul in care cunosti si alte strategii prin care sa devii mai disciplinat le poti prezenta in sectiunea de comentarii.

Leave a Comment: