Top 5 motive pentru care sunt blocate conturile la casele de pariuri online in 2021

Atunci cand ne referim la casele de pariuri online, datele noastre personale, cardurile bancare, precum si sumele de bani depuse in conturile de pariuri se afla intotdeauna in siguranta, chiar daca in continuare unii jucatori sunt reticenti cu privire la acest aspect. Altele ar trebui sa fie preocuparile legate de agentiile de pariuri online, deoarece exista situatii in care pariorii au intampinat diferite probleme, cum ar fi: verificarea contului, retragerea fondurilor si altele, datorita unor greseli facute la inscriere sau pe parcursul jocului. In continuarea acestui articol iti voi prezenta cele mai frecvente cauze care duc la blocarea contului la casele de pariuri online.

conturi blocate la pariuri

1. Folosirea de date false la deschiderea contului

Desi pare un lucru banal, exista in continuare persoane care deschid conturi la casele de pariuri online oferind la inscriere date false, din diferite motive. Acestea sunt: persoana n-a implinit 18 ani, ii este frica de siguranta datelor personale, vrea sa profite de anumite bonusuri etc.

Oricare ar fi motivul, folosirea de date false este foarte usor de depistat de catre operator si cu siguranta va duce, in cele din urma, la blocarea contului. Pe langa faptul ca la inscriere trebuie sa treci si CNP-ul, astfel ca este aproape imposibil sa folosesti alte date decat cele personale. Chiar daca vei reusi sa te inregistrezi si sa depui bani, la retragere vei intampina suficiente probleme, iar in mod sigur contul iti va fi blocat.

Nu recomandam minorilor sa joace la pariuri! Daca n-ai varsta legala de minim 18 ani, atunci nu incerca sa pacalesti operatorul prin deschiderea unui cont pe alt nume pentru ca vei fi depistat.

2. Neverificarea contului in limita legala de timp

Ultimele reglementari cu privire la pariurile sportive online in Romania prevad ca orice jucator care isi deschide cont la o casa de pariuri online are obligatia de a-si verifica contul in maximum 30 de zile de la prima depunere sau in 3 luni de la inregistrare.

Ce se intampla daca nu verifici contul in timp util?

Contul va fi blocat, iar eventualele sume de bani depuse vor fi virate catre bugetul statului, fara posibilitatea de a le recupera. Cu siguranta nu vrei sa ajungi intr-o astfel de situatie, astfel ca sfatul meu este ca dupa inregistrare sa-ti verifici cat mai repede posibil contul de pariuri.

Trebuie sa faci dovada identitatii prin trimiterea unei copii a unui act de identitate valid. In plus, s-ar putea sa-ti mai fie solicitate copie a cardului cu care ai depus, dar si o dovada a adresei, precum o factura de utilitati sau un extras de cont bancar.

3. Depunerea de fonduri de pe numele altei persoane

In regulamentul oricarei agentii de pariuri online, pe care il accepti si se presupune ca l-ai citit la inregistrare, este specificat faptul ca depunerile in contul de pariuri trebuie efectuate doar prin metode de plata care sunt inregistrate pe numele tau. Astfel, nu se accepta depuneri de pe alte carduri bancare, alte conturi Skrill sau orice alta metoda de plata care nu-ti apartine.

Nu este exclus ca la unii operatori sa poti efectua astfel de depuneri. Atunci cand vei ajunge  sa retragi bani foarte probabil vei avea o surpriza: contul iti va fi blocat si nu vei putea scoate banii din cont.

Principalele motive pentru care ai apela la depuneri de pe alt nume: fie iti este frica de siguranta datelor tale bancare, fie nu dispui de un card bancar. Prima situatie este o doar o inventie, deoarece toate datele personale inscrise la agentiile de pariuri online se afla in siguranta si nimeni n-are acces la ele, astfel ca nu se poate intampla nimic cu cardul tau. In cazul in care nu dispui de un card este foarte usor sa-ti creezi unul, insa daca nu vrei asta, exista multe alte modalitati de depunere la pariuri: Skrill, Paysafecard, transfer bancar sau chiar depuneri in agentiile stradale.

4. Deschiderea de conturi multiple pentru a beneficia de bonusuri

Probabil stii ca toti operatorii ofera bonusuri pariuri de bun venit clientilor noi. Unii cauta sa profite in orice mod de aceste promotii, astfel ca-si deschid mai multe conturi pentru a beneficia de mai multe ori de bonusuri. Acest lucru este interzis prin regulamentul agentiei si n-ai cum sa pacalesti sistemul. Chiar daca deschizi conturi pe alte nume, alte date bancare, alte IP-uri, operatorii de pariuri online beneficiaza de soft-uri foarte performante, astfel ca te vor depista imediat ca ai beneficiat de mai multe bonusuri si vor recurge la inchiderea conturilor.

Vezi AICI care este cel mai bun bonus recomandat pariorilor romani!

5. Aplicarea strategiei “Sure bets” sau “Arbitrage betting”

De asemenea, in regulamentul agentiilor de pariuri este trecut faptul ca jucatorilor le este interzis sa aplice strategii de pariere. Desi in majoritatea cazurilor strategiile populare nu contravin acestui regulament exista una care nu este sub nici o forma acceptata si anume “Arbitrage betting” sau “Sure bets”.

Arbitrage betting presupune parierea pe toate rezultatele posibile ale unui eveniment si datorita diferentelor de cote dintre agentii pariorul va iesi pe profit indiferent de rezultat.

5.1 Cum ai putea fi depistat ca faci Arbitrage betting?

Cea mai simpla metoda este urmarirea istoricului pariurilor. Daca se observa ca joci doar ponturi pariuri single, rar, si cu mize variabile, acestea fiind si singurele tale pariuri plasate, deja intri la banuieli. In plus, nu este exclus ca operatorii sa faca intre ei schimb de informatii cu privire la comportamentul jucatorilor, deoarece este in interesul tuturor de a combate “pariurile sigure”.

Acestea ar fi principalele motive pentru care un operator de pariuri ar putea recurge la inchiderea de conturi. Fii sigur insa ca daca esti un jucator corect si respecti un minimum de reguli (date personale corecte, depuneri pe numele tau, parierea in mod cinstit) nu vei intampina niciodata probleme cu casele de pariuri online.

Pariaza online AICI la una dintre casele de pariuri preferate de romani!

Leave a Comment: