Unde vezi meciuri de tenis live azi online?

unde poți urmări meciuri de tenis live online

Unde poţi vedea meciuri de tenis live online? În cele ce urmează, o să îți prezint atât avantajele vizionării evenimentelor preferate dacă alegi să pariezi, cât şi modalitatea concretă prin care poţi să îţi vezi la lucru jucătorii favoriţi.

500 RON Bonus Oferit de

Casa de Pariuri Recomandată!

Indiferent că eşti sau nu împătimit al pariurilor, dacă ai ajuns in acest articol, înseamnă că te interesează să afli unde poţi vedea meciurile preferate de tenis live sau un program de meciuri azi.

De cele mai multe ori, după ce ai plasat un pariu pe tenis, sau chiar înainte de a plasa un pariu pe un meci tenis live, adrenalina te determină să vrei să urmăreşti evenimentul respectiv.

 

Motivele sunt multiple: poate vrei să îţi încurajezi jucătorul din faţa ecranului, poate îi analizezi jocul ca un reper pentru pariurile viitoare, însă în mod cert, eşti tentat să urmăreşti meciul live.

1. Link-uri şi programe gratuite pentru meciuri de tenis

Sunt foarte multe alternative gratuite pe internet prin care poţi să vezi meciuri live pe net, însă nu toate sunt de încredere, iar parte din site-urile gratuite care pun la dispoziţie acest serviciu ascund viruşi sau alte chestii care îţi pot afecta dispozitivul.

 

Există însă şi variante „curate”, pe care însă unii le pot considera deranjante, dat fiind faptul că până să poţi vedea meciul, trebuie să închizi câteva reclame.

 

În acest sens, ne vin în ajutor extensiile de tip add blocker oferite ca addon gratuit de browser.

1.1. Sportzone app (pentru Windows, Mac şi Android)

Probabil e cea mai bună aplicaţie pentru a viziona meciuri online de tenis din majoritatea turneelor.

 

Are o transmisiune video fără lag, calitate destul de bună care, deşi nu este Full HD, oferă o experienţă plăcută.

 

sportzone app

 

Pentru utilizatorii dispozitivelor cu android, nu se găseşte în magazinul de aplicaţii, însă apk-ul poate fi descărcat gratuit de pe internet şi instalat, existând şi tutoriale pe google.

1.2. Tenis live pe net pe Youtube

Cel mai popular site pentru tenis online live stream! El acoperă totodată multe importante turnee de tenis live.

 

Tot ce trebuie să faci este să introduci în bara de căutare numele jucătorilor sau numele turneului, dai search, iar mai apoi selectezi din criteriile de afişare doar conţinutul video live.

 

youtube

 

Unele meciuri sunt cenzurate rapid, ca urmare a revendicării drepturilor de autor, așa că va fi destul de dificil să vezi întreaga durata unui meci de tenis în același loc, însă deţinătorii canalelor oferă variante alternative postând în timp real comentarii cu link-uri valide sau lăsând aceste linkuri chiar în descriere.

1.3. Sopcast TV online

Pluginul Sopcast a fost intens folosit în trecut, iar astăzi şi-a cam pierdut din popularitate, iar lumea nu mai caută atât de des programe sopcast.

 

Motivul este unul simplu: eliminarea rapidă a linkurilor sopcast prin care utilizatorii puteau accesa şi viziona evenimentele de tenis preferate.

 

Pentru a fi de actualitate, trebuie să cauţi în google o listă la zi a canalelor de sopcast, pe care să o introduci manual.

 

Sopcast reprezintă mai degrabă o platformă de streaming, iar fiecare link sopcast trebuie introduse manual.

1.4. Live tenis din meciuri ITF

Un site foarte bun, https://live.itftennis.com/en/live-streams, oferă în momentul actual doar stream-uri pentru turneele mai mici de tenis, de tip ITF, însă pe viitor planifică să îşi extindă acoperirea şi pentru turneele din circuitul de tenis ATP şi WTA.

 

Are o interfaţă flash player intuitivă şi este foarte uşor de accesat, putând fi folosit și pentru a consulta scoruri live tenis.

1.5. Batman Stream pentru meciuri de tenis live

Un site mai rar întânit, https://live.itftennis.com/en/live-streams, care însă oferă o calitate bună a conţinutului video şi se laudă că acoperă cam toate turneele ATP şi WTA importante.

 

Sigur, are şi reclame, însă pot fi uşor înlăturate, iar experienţa de vizionat este per total una plăcută.

 

Are însă din ce în ce mai des probleme cu linkurile, astfel că sunt meciuri pentru care nu găsim link către transmisiunea video

1.6. Rojadirecta.me

 • O platformă destul de veche, cunoscută pariorilor, însă de actualitate.
 • Are link-uri flash pentru toate meciurile importante de tenis, actualizate automat de către site, astfel că nu trebuiesc introduse manual, ca în cazul unui plugin Sopcast.
 • Calitatea video este una decentă, însă din nou, avem multe reclame, de care putem scăpa însă cu add blocker.

2. Avantaje şi motive pentru care vrei să urmăreşti meciuri de tenis live pe net

Aşa cum spuneam şi în introducere, cel mai probabil vrei să urmăreşti un meci de tenis live pentru adrenalina suplimentară pe care o oferă.

 

Dacă ai și jucat biletul zilei tenis, vizionarea partidei te ajută, pe de o parte, pentru că îţi poţi susţine jucătorul favorit, iar pe de altă parte, vizionarea unui meci live poate furniza informaţii preţioase pentru pariori.

 

Putem vedea dacă un jucător suferă o accidentare în timpul meciului, chiar şi una minoră, însă astfel de probleme îi pot afecta jocul în următoarele partide.

 

Sunt şi cazuri în care jucătorii (ex. Fognini, Bouchard)  intră pe teren total lipsiţi de interes pentru partidă, lucru care se observă din ceea ce specialiştii numesc „body language”. O astfel de observaţie este vitală, pentru că putem utiliza rapid funcţia cashout şi să limităm pierderile.

 

Dacă vrem să pariem pe serviciu sau pe retur, este obligatoriu să urmărim meciul şi să vedem în ce măsură jucătorul se simte bine. Mai mult, vântul este deseori un factor decisiv, astfel că e neapărat nevoie să urmărim live meciul pentru a ne asigura de reuşita pariurilor live.

3. Alternative de vizionare meciuri de tenis live în sistem Pay Per View

Chiar dacă nu sunt cele mai căutate, sunt şi câteva alternative cu bani pentru a viziona turneele de tenis preferate.

 

De multe ori, preţul abonamentelor este unul crescut şi e greu de înţeles de ce am alege astfel de metode, din moment ce agenţiile de pariuri online ne oferă streaming video gratuit.

 

Singurul argument ar fi totuşi calitatea superioară a transmisiunilor şi lipsa lagului, dacă acesta poate fi un motiv destul de important care să justifice achiziţia unui abonament.

3.1 Eurosport Player

Fără îndoială, Eurosport și Eurosport Player sunt două canale de streaming la care merită să ai abonament dacă îți place să joci ponturi și pronosticuri pe tenis.

 

La începutul anului, Eurosport anunţa achiţia drepturilor TV în exlusivitate pentru toate turneele ATP din circuitul profesionist.

 

La momentul actual, costul lunar al abonamentului este de 4,99 euro/lună, TVA inclus.

 

La achiţia unui abonament anual, costul total este de 25 de euro, economisind astfel aproape 35 de euro.

 

Conţinutul este transmis în format HD, fără lag, acţiunea poată fi urmărită pe mai multe dispozitive simultan şi, poate cel mai important, putem alege unghiul de vizionare al meciului.

teren tenis

3.2 TennisTv.com

Un alt site extrem de bun în transmisii video ale turneelor cu punctaj tenis ATP 250, ATP 500, ATP 1000, ATP Finals, dar şi a altor turnee importante.

 

Calitatea video este una foarte bună, full HD.

 

Avem conţinut lipsit de reclame, reluări instantanee, statistici în timp real, scoruri tenis, precum şi funcţia de notificări care ne trimite un mesaj înainte de începerea unui meci de interes.

 

Preţul abonamentului este unul destul de mare, 14,99 euro/lună şi 119,99 euro/an, ceea ce face această platformă greu accesibilă pentru utilizatorul român obişnuit.

4. Canale TV româneşti care transmit turnee de tenis

4.1. Eurosport (1 şi 2)

A încheiat un contract exclusiv pentru toate evenimentele competiţionale din circuitul ATP, incluzând aici turneele ATP 1000, ATP 500, ATP 250, ATP Finals.

 

Are disponibile două canale separate în format HD, calitatea imaginii şi a sunetului fiind foarte bună.

 

Am apreciat întotdeauna calitatea comentariilor la meciurile ATP, acestea fiind succinte şi în concordanţă strictă cu lucrurile care se întâmplă pe teren.

4.2. Digi Sport (1,2,3,4)

Vom putea viziona la acest operator toate competiţiile Premier Mandatory, Premier Five, Premier 700 şi WTA Internaţional şi, cel mai important, Turneul Campioanelor, în total peste 50 de turnee pe sezon.

 

Şi canalele Digi Sport au conţinut atât SD cât şi HD.

 

Pentru cei abonaţi la serviciul de televiziune Digi, platforma oferă acces gratuit şi la Digi Online, de unde pot viziona canalele de sport (inclusiv Eurosport 1 şi 2) şi pe alte dispozitive decât tv-ul.

 

Este cel mai bun canal de urmărit pentru cei care joacă biletul zilei pe tenis live.

5. Case de pariuri care oferă transmisiuni live de meciuri tenis

Singura condiţie pe care o impun casele de pariuri pentru a putea viziona evenimente sportive live, implicit tenis, este aceea de a avea alimentat contul.

 

Iată care sunt agenţiile online care oferă transmisiuni video:

 1. Superbet
 2. Betano
 3. Fortuna
 4. Unibet
 5. Winmasters
 6. 888Sport
 7. Maxbet
 8. Betfair

 

Mai sunt și alte agenții care îți dau posibilitatea să urmărești meciuri de tenis live azi online. Le poți găsi pe toate în topul nostru, care cuprinde cele mai bune case de pariuri!

6. Concluzii

Este foarte important să urmăreşti un meci de tenis live atunci când alegi să pariezi şi aş spune că este esențial să o faci dacă vrei să pariezi live.

 

Cei mai mulţi români aleg să urmărească aceste evenimente la televizor sau online la agenţiile de pariuri unde plasează biletele.

Site-urile cu abonamente plătite nu au popularitate la noi în tară, iar Eurosport Player este singurul care oferă un preţ decent.

 

Având în vedere că viteza internetului de la noi este probabil cea mai bună din Europa, site-urile online gratis rămân cea mai bună alternativă atunci când nu avem alimentat contul online şi nici nu suntem prin preajma televizorului.