UTA Arad – FCSB ponturi pariuri 01.08.2021

uta arad fcsb ponturi pariuri

Duminca, in etapa a 3-a a Ligii 1, le vom avea fata in fata pe gazda, UTA Arad si vicecampioana FCSB, in calitate de oaspeti.

Partida se va disputa pe cocheta arena, Francisc von Neuman din Arad, va incepe la ora 22:00 si va fi transmisa pe canalele Digi Sport, Look Sport si Telekom Sport.

uta arad fcsb ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei, pariul propus la casa de pariuri, Superbet pariuri.

UTA Arad

Aradenii se afla pe locul 6 in campionat, la egalitate de puncte cu contracandidata din aceasta partida, adunand 4 puncte in cele doua partide de pana acum.

In prima etapa, UTA a remizat cu Farul Constanta, pe teren propriu, scor alb, 0-0, iar in a doua partida au reusit sa se impuna pe terenul celor de la FC Arges, scor 1-0, prin golul marcat de nou-venitul Dangubic in minutul 4, dupa care s-au vazut dominati, dar au reusit sa se inchida si sa nu primeasca gol.

Laszlo Balint a reusit sa introduca in primul 11 jucatori proaspat transferati, precum Dangubic, Batha, Medjimorec, Passaglia, Ubbink sau Vukcevic cu care a reusit sa fie neinvins in primele doua etape si mai ales au reusit sa nu primeasca gol.

FCSB

FCSB se afla pe locul 4 in clasament, cu 4 puncte adunate, dupa un inceput de sezon dificil, avand partide cu Botosani si U Craiova. Sunt nevoiti sa castige pentru a pune presiune pe CFR Cluj, si a egala Rapid, in fruntea clasamentului.

In prima etapa stelistii au remizat pe terenul Botosaniului, ratand si o lovitura de la 11 m prin Florin Tanase. In a 2-a etapa, FCSB a oferit un meci spectaculos, castigand pe teren propriu cu U Craiova, scor 4-1, prin golurile marcate de Morutan, Popescu, Cordea si Tanase.

Elevii lui Dinu Todoran vin dupa eliminarea rusinoasa din Conference League, meci pe care isi doresc sa il uite cat mai rapit, pentru a se concentra la ceea ce au de facut in campionat. Incet, incet revine si accidentatul Florinel Coman, care a marcat in meciul din Armenia, refacandu-se si incercand sa se impuna din nou in primul 11. De asemenea e posibil sa il vedem cateva minute si pe nou-venitul Vinicius.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

UTA Arad (4-2-3-1): Iacob – Shlyakov, Medjimorec, Erico, Vukcevic – Batha, Passaglia – Minculescu, Ubbik, Roger – Dangubic

FCSB (4-3-3) : Straton – Radunovic, Cretu, Cristea, Harut – Morutan, Popescu, Oaida – Cordea, Tanase, Popescu

Ai toate cotele pentru UTA – FCSB!

Absenti

Nu sunt absenti notabili!

Istoric confruntari directe

De la revenirea celor de la UTA in Liga 1, cele doua echipe s-au intalnit de 2 ori, FCSB reusind sa se impuna de fiecare data, cu scorurile de 3-0 si 1-0.

UTA Arad – FCSB ponturi pariuri – Paul0722

FCSB vine dupa partida rusinoasa din Armenia, impotriva celor de la Shakhtar Karagandi si sunt cu moralul la pamant, ramanand de vazut daca vor reusi sa se remonteze si sa castige la Arad.

UTA va incerca sa profite de problemele din lotul stelistilor, de natura morala, desi in campionat, stelistii au obtinut in ultima etapa o victorie impresionanta cu U Craiova.

FCSB are un atac foarte puternic si valoros, dar totodata au si o mai mare experienta, iar UTA se simte mai bine in deplasare, motiv pentru care o sa pariez in aceasta partida pe o victorie a FCSB si 0-2 goluri in meci.

Pronostic UTA Arad – FCSB: 2 si 0-2 goluri – COTA 3.49!