Venezia – Torino ponturi pariuri 27.09.2021

venezia torino ponturi pariuri

Etapa a VI-a din Seria A se incheie luni, si a oferit, ca de fiecare data, meciuri echilibrate. Indiferent ca vorbim de echipe din partea superioara a clasamentului sau nu, meciurile sunt atractive, intrucat echipele sunt puternice si joaca un fotbal de calitate. Venezia o intalneste pe Torino, intr-un meci intre doua echipe aflate in partea inferioara a clasamentului.

venezia torino ponturi pariuri

Meciul va avea loc luni de la ora 21:45 iar eu voi juca acest meci la betano, una dintre casele de pariuri care ofera pariorilor cote foarte frumoase. Daca te intereseaza la betano bonus fara depunere, viziteaza articolul de aici.

Venezia.

De multe sezoane n-a mai ajuns Venezia prin Serie A, dar se pare ca acest contact cu un nivel superior al fotbalului nu ii prieste, nu inca.

A strans doar 3 puncte in cele 5 etape desfasurate pana acum, reusind o singura victorie, in etapa a treia, in deplasarea de la Empoli, 2-1. Are doar 3 goluri marcate si 10 primite.

Cele patru infrangeri au venit in deplasare mai mult, in prima etapa la Napoli, 0-2, apoi la Udinese, 0-3 si la Milan, 0-2. Acasa a pierdut de la Spezia, 1-2. A jucata, asadar, patru partide in deplasare si doar una acasa.

Torino.

Ocupa locul 11, avand 7 puncte si fiind neinvinsa de 3 etape. Torino pare sa-si fi invatat lectia de anul trecut, cand a tremurat pana in ultimele etape de amenintarea retrogradarii.

Nu a avut un inceput stralucit, inregistrand doua infrangeri in primele doua etape. A fost invinsa de Atalanta, acasa, cu 2-1 si in deplasare de Fiorentina, cu acelasi scor.

Din etapa a treia a aparut parca o alta echipa.A invins-o pe Salernitana cu 4-0 acasa, a urmat victoria din deplasarea de la Sassuolo cu 1-0 si egalul de acasa cu Lazio, din etapa trecuta, 1-1.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Venezia(4-3-3): Maenpaa – Mazzocchi, M. Caldara, P. Ceccaroni, Schnegg – Crnigoj, A. Vacca, G. Busio – Aramu, T. Henry, D. Johnsen.

Torino(3-4-2-1): V. Milinkovic-Savic – Djidji, Bremer, R. Rodriguez – W. Singo, Pobega, Mandragora, O. Aina – Pjaca, Brekalo – A. Sanabria.

Absenti:

Venezia: L.Ala-Myllymaki, L.Fiordilino, R.Haps, L.Lezzerini, A.Sigurdsson.

Torino: A.Belotti, M.Pjaca, D.Praet.

Istoric Confruntari Directe.

Nu s-au intalnit in ultimii 15 ani, prin urmare rezultatele directe nu sunt concludente in analiza acestui meci.

Ponturi pariuri Venezia – Torino – zamy_bz.

Meciurile de genul acesta ies, de obicei, cu scantei. Va fi un meci echilibrat, ambele echipe avand nevoie de puncte, mai ales gazdele. Acestea vor incerca sa profite de avantajul terenului propriu si sa-si adjudece cele trei puncte puse in joc. Daca va reusi sau nu, ramane de vazut.Daca te intereseaza sa afli ponturi pariuri Serie A, poti vizita articolul de aici.

Cred ca vom avea parte de un meci tensionat, nu neaparat cu multe goluri, cat cu multe faulturi si cartonase. Voi alege sa merg varianta a doua, in meciurile lor facandu-si prezenta cartonasele in numar destul de mare.

Pronostic Venezia – Torinopeste 4.5 cartonase – 1.60!