Verificare bilet ExcelBet (fosta Sky Bets)

Nimic nu se compară cu acel moment în care îți verifici biletul și vezi că este câștigător. Iar pentru jucătorii care pariază la Excel Bet, în acest articol îți prezentăm cum se face o verificare bilet ExcelBet. Dat fiind faptul că www.sky-bets.ro 1999 s-a transformat în ExcelBet, multe persoane întâmpină dificultăți atunci când vor să își verifice biletul.

Îți recomandăm o casă de pariuri mai bună decât Excelbet – Click AICI!

verificare bilet excelbet

Trecerea de la SkyBets.ro la ExelBet.ro a indus destul de multe persoane în eroare. Prin urmare, nu puține sunt persoanele care caută în continuare Sky Bets rezultate live sau Sky Bets site vechi.

Ei bine, nu avem de ales și trebuie să ne obișnuim cu noua platformă, iar în rândurile următoare îți spunem exact cum se verifică un bilet ExcelBet.

Cum poate fi accesat site-ul SkyBets vechi?

Din păcate nu există posibilitatea de a accesa iar site-ul skybets.ro așa că toate aceste nostalgii ar trebui să dispară. Indiferent care este varianta pe care vei încerca să o accesezi, ți se va afișa un mesaj care te anunță că site-ul nu există.

excelbet site

Există în schimb posibilitatea de a face pe www.excelbet.ro verificare bilet într-un mod foarte simplu, la fel ca la majoritatea caselor de pariuri online.

Cum poți face o verificare ExcelBet pentru a vedea dacă biletul tău este câștigător

Deoarece nu mai există Sky Bet site vechi, totul s-a mutat pe excelbet.ro. Totuși, există posibilitatea de a accesa vechea versiune a site-ului, pe old.excelbet.ro.

verificare bilet la excelbet

Versiunea veche a site-ului îți oferă posibilitatea de a folosi un instrument de la Sky Bet verificare bilet. Designul însă arată ca la sky-bets.ro 1999, așa că nu ar trebui să insiști prea mult pe vechea platformă.

Recomandăm deci ca toate persoanele care caută o opțiune pentru Sky Bets verificare bilet să acceseze noua platformă. Aici totul este mult mai simplu.

Pe prima pagină, în meniul din stânga, ai un instrument ExcelBet verificare bilet. Aici trebuie să introduci seria biletului și codul său. Astfel funcționează funcția ExcelBet verificare.

excelbet verificare bilet

Codurile cerute pentru verificare le vei regăsi pe biletul tău, în partea superioară, exact deasupra evenimentelor jucate. În plus, instrumentul oferit de ExcelBet pentru verificare bilete online îți oferă și posibilitatea de a memora seria biletului.

excelbet bilet pariuri

După ce introduci datele cerute, în partea dreaptă ți se afișează informații despre evenimentele de pe biletul tău. Ponturile la pariuri anticipate corect vor fi afișate cu verde, în timp ce evenimentele pierzătoare îți sunt prezentate cu un font roșu. Dacă mai sunt evenimente în desfășurare, atunci le vei putea urmări la fel cum se întâmpla pe Sky Bets rezultate live.

Iar dacă vrei să afli mai multe informații despre un eveniment anume, tot ce trebuie să faci este să dai click pe săgeata din dreptul său.

excelbet bilet online

Aceasta este funcția ExcelBet – verifica bilet. Simplu, nu? Sperăm că informațiile noastre te-au ajutat să faci verificarea biletului jucat la Excel Bet.

Joacă AICI la casa de pariuri numărul 1 în România – Ai bonus atunci când depui!

Leave a Comment: