Verificare bilet Total Bet

Dacă ai jucat un bilet la una dintre numeroasele agenții off-line Total Bet și vrei să afli cum poți verifica oricând validitatea pronosticurilor, ai ajuns unde trebuia. În continuarea acestui articol îți voi arăta cum să îți verifici online biletul tău plasat la o agenție stradală Total Bet.

verificare bilet total bet 10p

Procesul de verificare a biletului de la Total Bet este unul destul de simplu. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a vedea dacă ai câștigat sau ai pierdut, sau dacă mai ai evenimente în desfășurare:

Primul pas: Uită-te pe biletul tău jucat off-line pentru a identifica codul de bilet. În exemplul de mai jos, codul de verificare apare atât în partea de sus a biletului, cât și în partea de jos. Acest cod bilet poate fi folosit doar pe site-ul www.totalbet.ro.

serie bilet total bet

Pasul al doilea: Accesează site-ul www.totalbet.ro.

Pasul al treilea: Introdu codul identificat. Pe site-ul www.totalbet.ro, acest cod trebuie introdus în partea stângă sus a paginii principale (VEZI imaginea de mai jos).

verificare bilet la totalbet

În eventualitatea în care codul de verificare de pe bilet îți apare doar în partea superioară a biletului (ca în exemplul de mai jos), atunci va trebui să îl introduci pe site-ul www.tbet.ro.

serie bilet tbet

Pe site-ul www.tbet.ro, codul identificat trebuie introdus în partea dreaptă a paginii principale, în căsuța unde scrie Cod verificare (VEZI imaginea de mai jos).

cod verificare la total bet

După ce ai urmat acești pași, pe ecran îți vor fi afișate toate meciurile de pe bilet, precum și validitatea lor. Pronosticurile câștigătoare vor fi cu verde, cele pierzătoare cu roșu, iar cele care încă sunt în curs de desfășurare sau urmează să înceapă vor fi cu negru.

Dacă vrei să afli rezultatele anumitor evenimente sportive, poți folosi secțiunea Rezultate din meniul principal. Această secțiune se găsește pe ambele site-uri (totalbet.ro și tbet.ro).

Dacă vrei să vezi automat statusul biletelor jucate de tine și rezultatele instant ale fiecărui eveniment pe care ai pariat, îți recomand să joci la agențiile de pariuri recomandate de 10pariuri.ro!

Leave a Comment: