Verificare bilet Winner

Dacă ai jucat un bilet la agenția Winner și vrei să verifici dacă acesta este câștigător sau pierzător, ai ajuns unde trebuia. În continuarea articolului îți voi arăta pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a verifica biletul plasat!

Verificare bilet Winner

Pentru început, trebuie să accesezi site-ul www.winner.ro. După ce ai accesat site-ul și ai ajuns în meniul principal, vei vedea în partea dreaptă sus secțiunea „Verifica bilet” (după cum apare și în imaginea de mai jos).

winner.ro verificare bilet

În continuare va trebui să te uiți pe biletul tău off-line pentru a identifica codul biletului. Acesta se găsește în partea de jos a biletului, fiind trecut în dreptul grupului de cuvinte „Cod verificare online”.

Apoi, nu îți mai rămâne de făcut decât să introduci codul respectiv în stânga pictogramei butonului de căutare („Verifica bilet”).

Dacă ai urmat pașii precizați anterior, ar trebui să îți apară meniul de verificare a biletului și astfel poți vedea dacă este câștigător, pierzător sau dacă mai sunt evenimente în curs de desfășurare.

Winner – verificare bilet online

Pentru o lungă perioadă de timp, operatorul de pariuri Winner s-a axat în mod expres pe oferirea de pariuri off-line (agenții stradale), dar, de curând, oferă și posibilitatea de a paria online.

În continuare îți voi preciza pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a verifica un bilet plasat online:

  1. Accesează site-ul www.winner.ro.
  2. Loghează-te în contul tău Winner.
  3. După ce te-ai logat, apasă pe butonul din stânga pictogramei cu profilul tău (aflată în dreapta sus) pentru a vedea lista cu toate pariurile plasate.

Winner.ro nu face parte din top 11 case de pariuri online recomandate de specialiștii noștri. Dacă dorești să joci la pariuri în cele mai bune condiții îți sugerăm să îți deschizi un cont la cea mai bună agenție!

Leave a Comment: