Vezi care sunt principalele 5 motive pentru care pierzi bani la pariuri în 2021

Dacă ai intrat în acest articol înseamnă că nu prea câștigi la pariuri sportive și vrei să afli care sunt motivele, să-ți îmbunătățești sistemul de joc și să începi să câștigi.

În cele ce urmează îți voi prezenta cele mai frecvente 5 greșeli și motive pentru care majoritatea pariorilor nu obțin profit. Sunt sigur că cel puțin unul dintre următoarele aspecte este valabil și-n cazul tău. Te voi învăța și cum să remediezi respectiva problemă.

motive pentru care pierzi bani la pariuri

1. Ești lacom și visezi la un câștig mare

Probabil cea mai des întâlnită greșeală în rândul pariorilor este lăcomia! Evident că toți ne dorim câștiguri cât mai mari și, dacă s-ar putea, într-un timp cât mai scurt, dar realitatea ne contrazice de fiecare dată.

Este aproape imposibil să te îmbogățești peste noapte din pariuri!

Dacă mizezi câțiva lei și te aștepți să câștigi sute de lei este clar că așteptările tale sunt nefondate. În concordanță cu bugetul de care dispui propune-ți un obiectiv realizabil și pariază bilete cu puține evenimente (maxim 3-4). Astfel vei avea șanse mult mai mari să câștigi la pariuri sportive.

2. Ești neinformat asupra evenimentelor pe care pariezi

Întrebarea la care trebuie să-ți răspunzi aici este: cât timp dedici analizei unui eveniment? Probabil că nici nu poți contoriza acel timp, pentru că este infim. Fără să analizăm “la sânge” un eveniment sportiv, n-avem nicio șansă de a câștiga la pariuri.

Spre exemplu, un parior profesionist poate ajunge și la o oră de analiză asupra unui singur eveniment. Dacă pariezi doar “după ureche” pornești din start cu un handicap imens.

La casele de pariuri online întâlnești de cele mai multe ori statistici amănunțite despre fiecare eveniment pe care le poți studia înainte de a-ți plasa biletele.

Pariurile sportive reprezintă un joc de noroc foarte complex și tocmai de aceea trebuie să dedicăm timp studiului și informării pentru a putea obține profit. Găsești pe site multe articole ajutătoare, care te învață cum să analizezi corect un meci de fotbal, de tenis, dar și din alte sporturi.

3. Nu aplici o strategie și pariezi haotic

Cea mai mare parte dintre pariori n-au un plan bine pus la punct și pariază haotic, fără vreo logică. Chiar dacă este posibil ca pe termen scurt să câștigi și-n aceste condiții, timpul își va pune serios amprenta asupra câștigurilor tale care, pe termen lung, fii sigur că vor dispărea.

În funcție de banii de care dispui trebuie să-ți propui un obiectiv și să-ți creezi un stil de joc, să aplici o strategie. Trebuie să reții că mai multe pariuri înseamnă, de cele mai multe ori, șanse mai mici de a face profit. Caută doar pariurile valoroase și joacă doar pronosticurile care ți se par cele mai sigure.

Dă click AICI pentru a juca la pariuri online pe internet!

4. Joci la recuperare

Jucatul la recuperare este o greșeală care se poate dovedi fatală, în sensul că vei ajunge cu bugetul pe 0 dacă nu ești responsabil. Fiecare parior trece prin perioade bune și perioade slabe. Un profesionist știe cum să gestioneze ambele situații.

Când te afli într-o formă proastă și pierzi toate pariurile pe care le joci înseamnă că undeva greșești. Fie te grăbești atunci când alegi pariurile, fie nu ești inspirat sau poate pur si simplu nimerești doar rezultate surprinzătoare. Oricum ar fi, trebuie să iei o pauză în acel moment și să pui lucrurile în ordine. Cea mai mare greșeală este să mărești mizele pentru a recupera pierderile, în ideea că n-are cum să-ți meargă prost la infinit. De cele mai multe ori vei ajunge să pierzi și mai mult!

5. Pariezi doar pe favoriți

O greșeala întâlnită în special în rândul pariorilor începători este mizatul pe echipele favorite. Deși respectiva echipă are cele mai mari șanse să câștige, nu înseamnă c-o va face. De asemenea, biletele multiple pe care sunt selectate multe ponturi pariuri pe echipe favorite sunt sortite eșecului. Este foarte probabil să nu câștige toți favoriții; vor exista, fără îndoială, și surprize.

În ultimii ani, mai ales în fotbal, situația s-a echilibrat foarte mult, în special în campionatele de top. Nu mai există acea diferență uriașă de valoare între echipele favorite la titlu și cele care se bat pentru evitarea retrogradării. În ziua de astăzi, “surprizele” sunt la ordinea zilei, astfel că parierea doar pe favoriți este o strategie falimentară. Tocmai din acest motiv evenimentele trebuie foarte bine analizate, pentru a putea plasa doar pariuri valoroase.

Cel mai bun bonus la pariuri este AICI, dă click pentru a-l obține!

Acestea sunt principalele motive pentru care pariorii pierd bani la pariuri sportive. Cred că 99% dintre cei care pierd se regăsesc în cel puțin una dintre situațiile descrise mai sus. Încearcă să elimini din ecuație toate motivele pe care le-am enumerat și din acel moment fii sigur că vei începe să câștigi bani din pariuri.

Leave a Comment: