Club Brugge – Manchester City ponturi pariuri 19.10.2021

club brugge manchester city ponturi pariuri

In etapa cu numarul trei din acest sezon de Liga Campionilor in grupa A, se va juca un meci foarte interesant. Manchester City se deplaseaza pe stadionul celor de la Club Brugge. Partida se va juca marti de la ora 19:45. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 2.75 la agentia de pariuri sportive online 888Sport!

club brugge manchester city ponturi pariuri

Club Brugge.

A castigat ultimul meci jucat in campionat impotriva lui Kortrijk cu scorul de 2-0.

Club Brugge a produs un rezultat neasteptat in a doua etapa a Ligii Campionilor, echipa a castigat cu scorul de 2-1 impotriva lui Leipzig si momentan se situeaza pe locul doi in clasament avand acelasi numar de puncte ca si prim-clasata PSG.

Gazdele au un inceput foarte bun de campionat intern. Se afla pe locul 2 si au acumulat 22 de puncte dupa primele 11 meciuri jucate. Au marcat in toate ultimele 10 meciuri desfasurate pe teren propiu.

Club Brugge incearca sa obtina al optulea rezultat fara infrangere in toate competitiile.

Manchester City.

A castigat ultimul meci jucat impotriva lui Burnley partida terminandu-se cu scorul de 2-0.

Manchester City a avut un meci dezamagitor in a doua etapa a Ligii Campionilor impotriva lui PSG, partida terminandu-se cu victoria echipei antrenata de Pochettino cu scorul de 2-0.

Oaspetii au inceput bine acest sezon de Premier League echipa obtinand 5 victorii, doua remize si o singura infrangere dupa primele 8 partide jucate si momentan se situeaza pe locul 3 in clasament. Au marcat in 7 din ultimele 10 partide jucate in deplasare in toate competitiile.

Manchester City a reusit sa castige numai 2 din ultmele 7 partide jucate in deplasare in toate competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Club Brugge (4-3-3): Mignolet; Mata, Hendry, Nsoki, Sobol; Vormer, Rits, Vanaken; Sowah, De Ketelaere, Lang.

Manchester City (4-3-3): Ederson; Walker, Dias, Laporte, Zinchenko; Gundogan, Rodri, De Bruyne; Jesus, Foden, Grealish.

Absenti:

Club Brugge: Niciunul.

Manchester City: Torres.

Istoric Confruntari Directe.

Cele doua adversare se intalnesc pentru prima oara intr-o confruntare directa.

Ponturi pariuri Club Brugge – Manchester City – MRRazvan.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive 888Sport. Acceseaza acest link pentru un cod bonus 888Sport.

Pentru Brugge este de ingrijorare faptul ca echipa nu reusit sa castige niciuna din ultimele 12 confruntari impotriva echipelor din Anglia. Totusi, pentru gazde forma de moment este buna in Liga Campionilor, acestia ajungand la 4 partide fara infrangere.

Manchester City incearca sa-si revina dupa infragerea suferita de catre PSG si sa obtina o victorie clara pentru a-si asigura calificarea in optimi pentru al 9- lea sezon consecutiv. Faptul ca echipa antrenata de Guardiola a primit gol in 6 din ultimele 7 partide jucate in Liga Campionilor este un motiv de ingrijorare pentru oaspeti.

Pentru ponturi pariuri ma astept ca forma buna a lui Club Brugge sa se vada in aceasta confruntare si ma astept ca echipa sa inscrie. Cu siguranta echipa superioara este Manchester City si cred ca aceasta va reusi sa se impuna asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Club Brugge Manchester City GG & 2 Solist – Cota 2.75!