Roma – Spezia ponturi pariuri 19.01.2021

Roma Spezia Ponturi Pariuri

AS Roma o va infrunta pe Spezia in cadrul optimilor de finala ale Cupei Italiei. Partida se va disputa marti seara cu incepere de la ora 22.15 pe Stadio Olimpico din capitala Italiei. Meciul poate fi urmarit si in Romania pe canalele Digi Sport.

Roma Spezia Ponturi Pariuri

AS Roma.

Vine dupa infrangerea suferita in derby-ul cu Lazio, echipa pregatita de Simone Inzaghi s-a impus in fata sa cu scorul de 3-0, ca urmarea a acestui esec a pierdut locul 3 in Serie A.

Pe teren propriu se descurca excelent, are doar doua infrangeri in ultimele 11 luni, cu Udinese si Bologna.

Stadio Olimpico a fost cu adevarat o sursa de inspiratie pentru atacantii sai sezonul acesta, in 15 din anterioarele 18 infruntari sustinute pe teren propriu a marcat cel putin doua goluri.

Fundasul Gianluca Mancini este suspendat in Serie A, dar va evolua titular in acest meci, de asemenea sunt asteptate si alte schimbari in primul 11: Marash Kumbulla si Federico Fazio vor alcatui cuplul din centrul defensivei, iar Bryan Cristante si Amadou Diawara vor evolua in linia mediana.

Spezia

A obtinut un rezultat pozitiv in ultimul joc de Serie A, 0-0 pe terenul lui Torino, ceea ce o mentine la o distanta confortabila de zona retrogradabila.

Echipa pregatita de Vincenzo italiano nu pierde de 3 jocuri, pe langa remiza amintita a mai obtinut doua victorii, ambele cu acelasi scor 2-1, pe terenul lui Napoli si acasa cu Sampdoria.

Oaspetii se descurca destul de bine in atac, reusind sa inscrie in 8 din ultimele 11 jocuri, de asemenea in deplasare are o statistica interesanta la acest capitol, cu reusite in 10 din precedentele 12 intalniri, exceptie au facut partidele de la Torino si AC Milan.

Tinand cont de aceste argumente recomand ca pronosticuri sigure peste 1.5 goluri, sau oaspetii inscriu.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Roma (3-4-2-1): Lopez – Mancini, Fazio, Kumbulla – Peres, Diawara, Cristante, Spinazzola – Pedro, Perez – Mayoral.

Spezia (4-3-3): Rafael – Vignali, Chabot, Dell'Orco, Marchizza – Deiola, Pobega, Saponara – Agudelo, Galabinov, Farias.

Vezi aici toate cotele pentru Roma -Spezia!

Roma: Antonio Mirante, Nico Zaniolo, Ricardo Califiori.

Spezia: Joroen Zoet, Ello Capradossi, Fedrico Mattiello.

Istoric confruntari directe.

Cele doua formatii s-au infruntat intr-un singur meci, disputat tot in Cupa Italiei. Atunci Spezia s-a impus dupa executarea loviturilor de departajare.

Ponturi pariuri Roma – Spezia – Lily84.

AS Roma va aborda jocul cu o echipa lipsita in primii 11 de cativa jucatori foarte importanti, insa asta nu o transforma intr-o adversara facila.

Spezia este imprevizibila, echipa pregatita de Vincenzo Italiano a marcat in 10 din ultimele 12 deplasari, are mari sanse sa reuseasca si acum.

Mizez pe forta ofensiva a capitolinilor, vin dupa esecul cu Lazio, vor trage tare pentru a face uitata aceasta infrangere rusinoasa.

Vor fi insa si multe goluri marcate pe Stadio Olimpco, in 6 din ultimele 8 jocuri ale romanilor de acasa au fost cel putin 3 reusite pe tabela de marcaj.

Aceiasi statistica se regaseste si in 8 din anterioarele 10 deplasari ale celor de la Spezia.

Netbet este o casa de pariuri online unde poti urmari live acest meci, de asemenea ofera si pariuri live pentru partida AS Roma vs Spezia.

Pronostic Roma – Spezia: victorie AS Roma & peste 2.5 goluri cota 1.80

Pariaza pontul AICI – Primesti 500 pariu fara risc!