• Home »

Biletul Zilei la Pariuri de la Tipsteri de Top

Betano - casa de pariuri numarul 1 in Romania
Bonus 500 RON
Pariuri Live
Cash-Out
Aplicatie Mobil
Pacanele, Jocuri
L1170664W000663
Bonus 500 RON
Pariuri Live
Cash-Out
Aplicatie Mobil
Pacanele, Jocuri
L1160659W000328
Bonus 300 RON
Pariuri Live
Cash-Out
Aplicatie Mobil
Pacanele, Jocuri
L1160657W000330
Bonus 500 RON
Pariuri Live
Cash-Out
Aplicatie Mobil
Pacanele, Jocuri
L1160665W000326
Deschide Cont
Deschide Cont
Deschide Cont
Deschide Cont
BILETUL ZILEI

Biletul zilei este format din cele mai bune ponturi pariuri ale zilei din fotbal și tenis. În fiecare zi propunem bilete la pariuri gratis.

Fie că vorbim de bilete fotbal sau tenis, pronosticurile pe care pariem sunt analizate de cei mai buni tipseri pe pariuri sportive din Romania.

Bilete Pariuri pentru Azi

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]


Biletul Zilei - cele mai bune oferte

Citește și descoperă unde e cel mai profitabil să pariezi bilete la pariuri și ce casă de pariuri îți oferă cele mai mari avantaje la pariuri!

Biletul zilei Superbet - oferta pentru bilete

 • Supercota -  ai cote mărite pentru pariurile de tip solist și șansă dublă de la cele mai tari evenimente ale zilei
 • SuperExtra - la bilete cu minim 6 ponturi în cota de cel puțin 1.10 ai cote îmbunătățite și, implicit, câștig potențial mai mare!
 • SuperLive - Beneficiezi de cote crescute în timpul desfășurării meciurilor, la cele mai populare pariuri live!

Betano - de ce să pariezi aici

 • Câștig cu 50% în plus -  biletele de 4-10 ponturi cu cote de minim 1.50 au profitul mărit cu până la jumătate câștigul potențial
 • BetCombo - joci mai multe ponturii pe același eveniment - AICI poți să vezi cum.
 • Bilet pierdut pe un singur meci? Miză returnată - La pariurile cu 5-10 variante pierdute la limită Betano îți înapoiază banii - ofertă valabilă doar pentru unele competiții.

Fortuna - ce primesti in plus

 • Bonus dublu - la biletele cu 5-20 de ponturi în cota minim 1.20 beneficiezi de o creștere a profitului de până la 100%!
 • Lucky Loser - la bilete cu cota mare (100+) cu un singur eveniment pierzător câștigi echivalentul unui bilet în cota 5.00, la miza jucată pe biletul inițial
 • Fortuna Plus și Meciul Zilei - obții cote mărite considerabil dacă vei combina meciurile din aceste oferte cu alte ponturi, astfel câștigurile tale crescând simțitor!

Winmasters - extracastiguri la bilete

 • Câștiguri mărite la pariurile acumulator - la biletele cu 4-14 pronosticuri în cotă minim 1.35 beneficiezi de o creștere a profitului de până la 60%!
 • Pariuri gratuite pe Liga I - Pariază minim 75 lei pe un meci din Liga I și obții un freebet de până la 95 lei! Verifică periodic oferta de promoții a operatorului și consultă valabilitatea ofertelor.
 • O selecție pierdută = pariu câștigător - La biletele cu minim 5 ponturi în cote de minim 1.25 și miză între 20-50 lei pierdute pe un singur eveniment primești banii înapoi!

Netbet - castiguri suplimentare la bilete

 • Bonus 50% din profit - Joacă un bilet cu minim 3 evenimente și câștigul potențial al pariului va crește cu până la 50%!
 • 50 RON - pariu gratuit pe tenis + 25 RON freebet pe e-sports - În fiecare săptămână poți beneficia de aceste freebeturi pariind la casa de pariuri Netbet.
 • Add2Bet - Poți adăuga la biletul deja plasat mai multe pronosticuri, atât timp cât cash-outul este disponibil!

Biletul Zilei Fotbal - Liga 1 Romania

Cu siguranta cele mai intalnite meciuri de pe bilete sunt din Liga 1 Romania.

De ce aleg pariorii romani sa joace pe meciuri din Liga 1? Cel mai sigur raspuns este: pentru ca este o competitie locala, prezenta pe toate canalele TV. Cand iti vin pe tava informatii despre echipe, jucatori, antrenori iti este foarte greu sa nu pariezi.

Cu toate ca este foarte populara in randul pariorilor, Liga1 este si foarte imprevizibila. Ramane satisfactia de a paria pe echipa favorita si a trai meciul la intensitate maxima.

Vazand interesul mare pentru pariurile pe Liga 1, casele de pariuri online vin cu o oferta foarte buna pentru aceasta competitie, comparabila cu meciurile din campionatele de top sau cupele europene.

Cine doreste sa adauge pe biletul zilei meciuri de fotbal din Liga 1 Romania are la dispozitie posibilitatea de a paria de la rezultat final si numar de goluri pana la marcatori, cartonase si cornere

Sfaturi utile pentru a câștiga biletu zilei

Biletul Zilei de la cei mai buni Tipseri

 • Pe 10pariuri.ro, avem la rubrica Biletul Zilei tipseri cu ani întregi de experiență în bagaj și profesionalism la cote înalte.
 • Urmărește si tu această pagină și inspiră-te de la cei mai buni tipseri din domeniul pariurilor sportive.

Cum am alcatuit biletul pentru azi?

 • În fiecare zi în această rubrică vei găsi mai multe variante de bilete din care să te inspiri. Că preferi sa joci biletul pe fotbal sau pe tenis, pe acest site ai tot timpul opțiuni pentru a plasa biletul zilei la pariuri.
 • Joacă și tu biletul de azi și câștigă alături de tipserii 10pariuri!

De ce sunt populare biletele la pariuri cu meciuri de fotbal?

 • Fotbalul este principalul sport din care extragem ponturi pentru a forma bilete la pariuri. Nu lăsăm nici un meci important neanalizat, iar ponturile în care avem cea mai mare încredere ajung pe biletul propus în ziua respectivă.
 • În zilele în care oferta pe acest sport este mai bogată, biletul din fotbal are mai multe versiuni din care să te inspiri (Biletul ”CIA”, Biletul echipei, Dubla Zilei etc). Cotele variază pe biletul de pariuri cu meciuri din fotbal de la 3-4 până la 10+, astfel că ai de unde să alegi atunci când vrei să pariezi.

Biletul zilei tenis

 • Este o categorie care apare mai des în timpul turneelor de Grand Slam, când meciurile sunt mai multe și oferta pe acest sport ne permite să alegem ponturi pariuri cu un grad mai ridicat de încredere.
 • Chiar și atunci când nu sunt în program meciuri de la cele 4 mari turnee, avem pe site ponturi tenis pentru cele mai importante partide ale zilei, precum și pentru meciurile tututor româncelor din circuit. Astfel, Biletul zilei tenis poți să-l creezi oricând, inspirându-te din ponturile propuse de cei mai buni tipseri pe tenis de pe piață!


Intrebari Frecvente despre Biletul Zilei

❓ Ce strategii să folosești pentru biletul zilei

Sunt foarte multe strategii care pot fi folosite pentru biletul zilei. Indiferent ce alegi să iei în considerare de ce bancă ai nevoie. De exemplu, dacă dublezi miza de fiecare dată când pierzi trebuie să fii pregătit pentru situații în care vei pierde 8-10 bilete pariuri consecutive și dacă la primul pas pariezi o sumă mare, la pasul 10 s-ar putea să nu mai ai bani.

Găsești pe internet articole despre strategii la pariuri pentru biletul zilei dar se pare că secretul succesului nu ține numai de acestea. Pe lângă alegerea unei strategii sunt o serie de aspecte pe care trebuie să le iei în considerare, printre care: cum analizezi meciurile (jucători lipsă, importanța meciului pentru fiecare echipă, forma echipelor, vremea, etc), autocontrolul, etc.

❓ De ce este Biletul Zilei Cota 2 atat de popular?

Biletele la pariuri cu Cota 2 au devenit foarte populare in ultimii ani.
Avantajele pe care ti le ofera Biletul zilei cu Cota 2 sunt:
– rata mare de castig
– posibilitatea de a paria pe cota 2 folosind strategii de pariere
– biletele cu cota 2 sunt formate din cel mult 4-5 meciuri, ceea ce iti da posibilitatea sa analizezi foarte detaliat fiecare eveniment

❓ Este Biletul Zilei un pariu sigur?

Oricine îți spune că există un bilet al zilei pariu sigur sau biletu zilei fotbal sigur, comite o eroare. Biletul sigur nu există, pentru că nimeni nu îți poate garanta ce se va întâmpla într-un anume meci.

Biletele oferite de noi sunt gratuite și cuprind combinații ale celor mai bune ponturi pariuri din ziua respectivă. Nu garantăm nici un rezultat de pe bilet, ci doar calitatea analizelor publicate.

❓ Câte ponturi, ce cote și ce mize sunt recomandate

Cu cât ai un număr mai mare de ponturi pariuri pe biletul tau, cu atât scad șansele de câștig. Noi compunem biletul din cel mult 4 meciuri.

Biletele propuse de noi au cota totală mai mare de 2.

Mizăm sume pe care ni le permitem. Pariem responsabil! Acelasi lucru îl recomandăm și celor care urmâresc.

❓ Unde să joc biletu zilei?

Probabil ai aflat că în România trebuie să pariezi la casele de pariuri licențiate de ONJN. La noi în țară sunt peste 20 de case de pariuri unde poți paria legal. Link-ul de mai sus te duce la topul celor mai bune 10 agenții de pariuri online. Acest top a fost alcătuit în funcție de bonusuri, oferta de pariuri, cash-out, pariuri live, suportul oferit, cât durează depunerile și retragerile.

Poți paria unde dorești, atâta timp cât este legal. Dacă pariezi online ai câteva avantaje: poți paria de pe telefon, tabletă, desktop indiferent de locul în care ești, poți paria 24 din 24 , beneficiezi de foarte multe bonusuri și promoții (bonus la depunere, cote mărite, etc)

Open

Close