Biletul Zilei Azi


Biletul zilei este pagina unde găsești în fiecare zi cele mai bune bilete la pariuri ale zilei din fotbal, tenis, handbal, baschet și hochei formate din cele mai bune ponturi pariuri azi.


Cele mai urmărite sporturi sunt analizate zilnic de către colegii noștri, tipsteri cu zeci de ani de experiență cumulată în pariuri online. Ai parte aici de bilete la pariuri cu șanse mari de câștig, oferite gratuit de tipsterii 10pariuri.

 • Bilete Pariuri Azi

Biletul Zilei Fotbal și Alte Sporturi


Pagina [tcb_pagination_current_page] din   [tcb_pagination_total_pages]

Statistică Biletul Zilei Pariuri


L1170664W000663

bonus 500 RON

L1160659W000328

bonus 500 RON

L1172986W000768

bonus 2500 RON

L1160657W000330

bonus 300 RON 

Articole recente:

Biletul Zilei 10pariuri

cele mai bune oferte


Așa cum în pariuri nu există niciodată un meci sigur, nici noi nu garantăm că biletul zilei este un pariu sigur.


Ceea ce îți garantăm însă este că biletul zilei de azi conține pronosticuri selectate în urma unor analize complexe ale echipelor/jucătorilor implicate/implicați și ale tuturor factorilor care pot influența deznodământul unui eveniment pe care mizăm.

Pentru a face bani din biletele zilei la pariuri sportive nu este suficient doar să alegi pronosticuri câștigătoare.
Aproape la fel de important este să joci bilete la pariuri la agențiile care îți oferă cele mai bune cote și cele mai avantajoase promoții.


Aici putem include ofertele de cote mărite, promoțiile de tip acumulator (extra câștiguri în funcție de numărul evenimentelor de pe bilet) sau alte campanii promoționale (banii înapoi la scorul 0-0, bilete cu bonus dublu etc.).


Ca să nu fii nevoit să pierzi din timpul tău analizând care sunt cele mai profitabile case de pariuri online unde să joci biletul zilei fotbal (sau alte sporturi) am făcut noi lucrul acesta și îți prezentăm mai jos TOP 5 case de pariuri unde merită plasezi pariurile tale.


Citește și descoperă care sunt punctele forte ale fiecărui operator, vezi care dintre oferte ți se pare cea mai interesantă.

Biletul Zilei Betano

 • Câștig cu 50% în plusbiletele de 4-10 ponturi cu cote de minim 1.50 au profitul mărit cu până la jumătate câștigul potențial
 • BetCombo - joci mai multe ponturi pe același eveniment.
 • Bilet pierdut pe un singur meci? Miză returnată - La pariurile cu 5-10 variante pierdute la limită Betano îți înapoiază banii - ofertă valabilă doar pentru unele competiții.

Biletul Zilei Superbet

 • Super Cotala biletul zilei Superbet oferta are cote mărite la pariurile de tip solist și șansă dublă de la cele mai tari evenimente ale zilei
 • SuperExtra - la bilete cu minim 6 ponturi în cota de cel puțin 1.10 ai cote îmbunătățite și, implicit, câștig potențial mai mare!
 • SuperLive - Beneficiezi de cote crescute în timpul desfășurării meciurilor, la cele mai populare pariuri live!

Biletul Zilei PublicWin

 • PublicWin Plus - +25% cote mărite pe favorite, în fiecare zi! 
 • PublicWin Extra - Combină pe același bilet pariurile PublicWin Plus cu cele PublicWin Extra și atinge câștiguri uriașe!
 • Combo-uri atractive - Poți adăuga pe același bilet la pariuri mai multe predicții de la același eveniment, de exemplu combini un pariu solist cu unul pe cartonașe sau cornere!

Biletul Zilei Fortuna

 • Bonus dublu - la biletele cu 5-20 de ponturi în cota minim 1.20 beneficiezi de o creștere a profitului de până la 100%!
 • Lucky Loser - la bilete cu cota mare (100+) cu un singur eveniment pierzător câștigi echivalentul unui bilet în cota 5.00, la miza jucată pe biletul inițial
 • Fortuna Plus și Meciul Zilei - obții cote mărite considerabil dacă vei combina meciurile din aceste oferte cu alte ponturi, astfel câștigurile tale crescând simțitor!

Biletul Zilei Netbet

 • Bonus 50% din profit - Joacă un bilet cu minim 3 evenimente și câștigul potențial al pariului va crește cu până la 50%!
 • 50 RON - pariu gratuit pe tenis + 25 RON freebet pe e-sports - În fiecare săptămână poți beneficia de aceste freebeturi pariind la casa de pariuri Netbet.
 • Add2Bet - Poți adăuga la biletul deja plasat mai multe pronosticuri, atât timp cât cash-outul este disponibil!
Oferta
Bilete

Bilete Propuse Azi

7

Sporturi

Fotbal, Tenis, Hochei, Baschet

Cote Bilete

2, 3, 10

Tipsteri

5

Biletul Zilei Pariu Sigur 100%

Dacă ești în căutarea unui bilet sigur la pariuri trebuie să știi că nu îl vei găsi, pentru că așa ceva nu există. Putem vorbi doar de bilete la pariuri cu șanse mari de câștig, dar acelea nu sunt 100% sigure. 


Biletul Zilei pariu sigur nu îl putem oferi, dar încercăm în fiecare zi să ne îmbunătățim procentajul de reușită al biletelor, așa cum poți să-l observi și în statistica pe care o afișăm.

Biletul Zilei Cota Mare

Cel mai sigur bilet al zilei pe care îl propunem este, evident, cel cu cota cea mai mică, și anume biletul în cota 2. Cu cât cota unui pariu este mai mare, cu atât șansele lui de reușită sunt mai mici.

 

Din acest motiv preferăm să mizăm mai mult pe cote mai mici (cota 3 - 5) decât să riscăm mai mult pe bilete cu cote mari și să pierdem constant.


În același timp oferim și biletul zilei cota mare (cota 10) pentru cei care mizează sume mici și își doresc câștiguri mai mari.

Vei găsi în pagină ocazional și bilete la pariuri cu bonus dublu, care prin natura lor au o cote mari și foarte mari.


Acestea au în principal rolul de a-ți oferi o sursă de inspirație în plus în alegerea pariurilor, probabilitatea ca un astfel de bilet să fie câștigător fiind una infimă.

Tipseri Profesionisti

E important atunci când cauți biletul zilei tipsteri să vezi cine îl propune, cine l-a alcătuit și în ce formă se află. Spre deosebire de majoritatea site-urilor de pariuri sportive, pe 10pariuri.ro ai posibilitatea să consulți statistica fiecărui proiect și al fiecărui tipser, pentru a vedea ce rezultate a avut acesta și cât de bine sunt predicțiile oferite de el.

Fiecare dintre tipserii noștri este specializat pe un sport anume, astfel încât să poată acoperi cu succes evenimentele din ramura sportivă aleasă.


Colegii noștri tipseri sunt specialiști cu o experiență considerabilă în pariuri sportive, care analizează în mod profesionist fiecare meci pe care ți-l recomandă.

Cei mai buni tipseri sunt permanent evaluați în echipa noastră pentru a ne asigura că cei mai în formă dintre ei îți vor oferi bilete câștigătoare cât mai des.

Fie că vorbim de biletul zilei din baschet, fotbal, handbal, hochei sau tenis, îți oferim pronosticuri de cea mai bună calitate analizate de profesioniști desăvârșiți.

Bilete Pariuri cu șanse mari de câștig

Pentru a ne îmbunătăți șansele de a câștiga biletul zilei la pariuri respectăm câteva principii clare de la care nu ne abatem decât în mod excepțional.


Știm că în pariuri sportive profitul vine și se calculează pe termen lung, nu la finalul unei singure zile sau săptămâni. Nu mizăm niciodată pe meciuri despre care nu avem toate informațiile în față. Nu selectăm mai mult de 3-4 pronosticuri pe un bilet.

S-ar putea ca în unele zile să nu găsești biletul zilei din fotbal sau din alt sport publicat pe site. Asta fiindcă nu considerăm că ar trebui să pariem chiar și atunci când oferta pentru biletul zilei nu este una bogată și nu conține meciuri pe care merită să mizăm.


Cel mai bine este să joci bilete doar dacă ți se pare că acele cote pe care le-ai ales au o valoare ridicată.

Biletul Zilei Fotbal

Liga 1 românia

Cu siguranță, pe biletul zilei fotbal, cele mai întâlnite meciuri sunt din Liga 1 Romania. De ce aleg pariorii români să joace pe meciuri din Liga 1? Cel mai sigur răspuns e: pentru că este o competiție locală, prezentă pe toate canalele TV. 


Când îți vin pe tavă informații despre echipe, jucători, antrenori îți este foarte greu să nu pariezi. Cu toate că este foarte populară în rândul pariorilor, Liga 1 este și foarte imprevizibilă. Rămâne satisfacția de a paria pe echipa favorită și a trăi meciul la intensitate maximă.


Văzând interesul mare pentru pariurile pe Liga 1, casele de pariuri online vin cu o ofertă foarte bună pentru această competiție, comparabilă cu meciurile din campionatele de top sau cupele europene.


Cine dorește să adauge pe biletul său meciuri de fotbal din Liga 1 Romania are la dispoziție posibilitatea de a paria de la rezultat final și număr de goluri până la marcatori, cartonașe, număr de cornere etc.

Sfaturi pentru a câștiga biletu zilei


Biletul Zilei de la cei mai buni Tipseri

 • Pe site-ul nostru, avem la rubrica Biletul Zilei fotbal si alte sporturi, tipseri dedicați, cu ani întregi de experiență și profesionalism la cote înalte.
 • Joacă numai bilete analizate de profesioniști pe care îi urmărești de mai multă vreme și care ți-au câștigat încrederea prin rezultatele lor.

Cum să compui biletul sigur pentru azi

 • În fiecare zi în această rubrică vei găsi mai multe variante de bilete din care să te inspiri, cu diverse cote. Că preferi să joci biletul pe fotbal, handbal, hochei, baschet sau pe tenis, pe acest site ai tot timpul opțiuni pentru a plasa pariuri biletul de azi câștigător.
 • Alege cele mai sigure pronosticuri dintre cele pe care le găsești prezentate pe site-ul nostru și joacă-le doar pe acelea. Fii atent cu miza pe care o alegi, la fel și cu cota pe care o joci. Nu paria pe mai mult de 2-3 evenimente dacă vrei să ai șanse bune de câștig, iar dacă pariul tău depășește o cotă de 4-5, atunci să știi că va fi greu să fie un bilet câștigător.

Biletul Zilei la Pariuri Sportive


Spre deosebire de alte site-uri de pariuri, în oferta noastră de ponturi și bilete vei găsi nu doar biletul zilei fotbal sau tenis, ci mult mai multe ramuri sportive.


Ne adresăm tuturor tipurilor de pariori, motiv pentru care am alcătuit o echipă de experți în pariuri pe mai multe sporturi.


Descoperă biletul zilei din fotbal, tenis, baschet, handbal și hochei. Chiar dacă ultimele 3 sunt sporturi mai puțin populare la noi în țară (din perspectiva audiențelor), știm că se poate obține un profit generos din bilete pe hochei, de exemplu.

Fiindcă oferta la pariuri pe unele sporturi nu este întotdeauna bogată, s-ar putea ca în unele zile să nu găsești biletele la pariuri din toate disciplinele.


Asta înseamnă doar că meciurile din sportul respectiv nu prezintă valoare din punct de vedere al biletelor la pariuri și atunci am preferat să nu riscăm să jucăm doar pentru a avea un bilet în plus.

Există totuși un avantaj pentru pariorii pe sportul rege. Pe lângă Biletul Zilei pe fotbal, mai avem zilnic și un bilet cota 2, care conține în cele mai multe cazuri evenimente din fotbal, cel mai popular sport la noi în țară.


Astfel, dacă nu vrei să riști mai mult jucând o cotă de 3-5 pe biletul de pariuri azi, poți oricând să te îndrepți spre Cota 2, acolo unde (teoretic) șansele ca biletul să iasă câștigător sunt cele mai mari.


Mai mult, poți combina cele două bilete și să le joci într-unul singur, asta în cazul în care aștepți un câștig mai consistent și ești dispus și să riști mai mult.

FAQ

Întrebări frecvente

despre Biletul Zilei Pariuri

Este biletul zilei un pariu sigur?

Nu propunem bilete sigure 100% (fixed), din simplul motiv că așa ceva nu poți găsi pe internet. Orice pariu își are doza lui de risc (altfel nu s-ar mai numi pariu).


Sunt prea mulți factori care influențează rezultatul unui meci ca să poți spune că biletul tău este safe. 


Oricât de bună ar fi forma tipsterului sau oricât de bine ar fi alese pronosticurile, se poate întâmpla ca ceva neprevăzut să schimbe desfășurarea evenimentelor pe care ai mizat și să pierzi.


Te sfătuim să iei în considerare faptul că orice cotă (fie ea chiar și 1.05) poate fi pierdută, de aceea trebuie să îți dozezi bine mizele la pariuri.

Ce strategie să adopt pentru bilete la pariuri?

Sunt mai multe tehnici de a juca la pariuri care au dat rezultate. În funcție de ce tip de jucător ești, vei vedea că unele strategii ți se vor potrivi mai bine decât altele.


Dacă ești un parior calm și echilibrat poți juca Easy Money, pariind sume mai mari pe cote foarte mici.


Stai mai rău cu răbdarea? Atunci riscă mai mult și pariază bilete cu cote de 4-5 (cum poți întâlni la biletul zilei pe hochei). 


Dacă te situezi undeva la mijloc, adică nici nu ești cel mai răbdător dar nici nu vrei să pariezi riscant, îți recomand Biletul Zilei Fotbal (o cotă medie de 3) sau Biletul Zilei Cota 2, unul dintre cele mai profitabile proiecte în pariuri sportive.

Câte pronosticuri să joc pe biletu zilei?

Întrebarea nu are neapărat un răspuns exact. În primul rând, depinde pe ce cote joci.


Dacă preferi bilete în cotă de 3.00 sau peste atunci nu merită riscul să alegi pronosticuri cu cote mici, de 1.10-1.20. 


În același timp, e riscant să joci și un singur pronostic pe bilet, dacă acesta are o cotă de 2.00 sau mai mare. 


Trebuie să găsești un echilibru între numărul de pronosticuri și valoarea cotelor pe care acestea le au.


Dacă ai nevoie de inspirație în acest sens poți oricând să vezi articolele noastre și ce fel de bilete propunem.

Ce miză jucați pe bilete?

Noi calculăm câștigul fiecărui bilet raportat la o miză de 100 de unități. Ce înseamnă o unitate?


Poate fi oricât stabilești tu: 1 leu, 1 euro, nu asta contează. Esențial aici este să mizezi atât cât îți este confortabil să pierzi. 


Unul dintre cele mai importante aspecte în pariuri sportive este să ai o bancă de pariere bine stabilită și să nu faci excese.


Dacă ți-ai propus să investești maxim 100 de lei pe lună în pariuri atunci fiecare pariu trebuie să aibă o miză proporțională.


De exemplu, dacă vrei să joci 10 pariuri într-o lună de zile cu banca de 100 de lei, vei paria câte 10 lei pe fiecare bilet (asta presupunând că fiecare bilet are aproximativ aceeași cotă).


Atunci când cota crește, suma mizată trebuie să scadă, și invers.


Nu paria hazardat și ține o evidență clară a pariurilor jucate și a banilor investiți dacă vrei să ai succes pe termen lung.


Avantajul caselor de pariuri online este că îți contorizează ele toate biletele la pariuri pe care le-ai plasat și poți rapid să interpretezi rezultatele.

La ce case de pariuri să pariez biletul zilei?

Există mai multe case online legale pe care ți le propunem. Îți recomand să joci bilete la o casă unde nu ai deja un cont, fiindcă astfel vei putea primi bonusul de înregistrare.


Acesta te va ajuta să îți crești banca de pariere pentru bilete, ceea ce îți va oferi un avantaj major.


Există inclusiv operatori care îți permit să plasezi primul bilet fără risc, adică vei primi înapoi banii mizați dacă pariul este pierzător.


Alege cel mai potrivit bonus pentru tine și joacă acolo biletul zilei la pariuri!