Biletul Zilei Fotbal și Tenis

BILETUL ZILEI

Biletul zilei este format din cele mai bune ponturi pariuri ale zilei din fotbal și tenis. În fiecare zi propunem biletul zilei azi, gratis.

Fie că vorbim de biletul zilei fotbal sau tenis, pronosticurile pe care pariem sunt analizate de cei mai buni tipseri pe pariuri sportive.

Aici găsești: biletul zilei azi, biletul zilei cota 2, biletu zilei ”CIA”, biletu zilei cotă mare (10 +, propus de echipa 10pariuri).

Biletul Zilei Azi:

Biletul Zilei – Peste 2.5 goluri – 13.11.2019 (cota 25)
Oferta de pariuri e ceva mai modestă azi, cu partide între echipe mai puțin cunoscute. Ne facem însă încălzirea pentru[...]
Biletul zilei 13 noiembrie 2019
Biletul zilei 13 noiembrie 2019 - Avem o zi de miercuri cu meciuri in Romania - Liga a 2-a si[...]
Biletul zilei Cota 2 – 12 noiembrie 2019 – propus de Alin
Astazi nu avem parte de o oferta foarte bogata din aceasta cauza iti propun la biletul zilei cota 2 -[...]
Biletul Zilei “CIA” 12.11.2019
Biletul pentru ziua de marti, 12 noiembrie facut la comun de: Cristian (Cristian Constantin) - Iulian (IulianBNG) - Alexandru (50benz),[...]
Biletul zilei 12 noiembrie 2019
Biletul zilei 12 noiembrie 2019 - Singurele meciuri de fotbal interesante de astazi sunt in Romania - Liga a 2-a[...]
Biletul zilei Cota 2 – 11 noiembrie 2019 – propus de Alin
Am reusit sa termin saptamana cu un bilet la castigator dar si asa balanta ramane pe minus. Pentru astazi iti[...]
Biletul Zilei “CIA” 11.11.2019
Biletul pentru ziua de luni, 11 noiembrie facut la comun de: Cristian (Cristian Constantin) - Iulian (IulianBNG) - Alexandru (50benz),[...]
Biletul zilei 11 noiembrie 2019
Biletul zilei 11 noiembrie 2019 - Echipele nationale se pregatesc pentru ultimele meciuri din calificarile pentru Euro 2020, astfel ca[...]
Biletul Zilei “CIA” 10.11.2019
Biletul pentru ziua de duminica, 10 noiembrie facut la comun de: Cristian (Cristian Constantin) - Iulian (IulianBNG) - Alexandru (50benz),[...]
Biletul Zilei – Peste 2.5 goluri – 10.11.2019 (cota 21)
Pentru ziua de duminica am ales cateva meciuri din oferta Betano in care am mare incredere ca o sa se[...]
Biletul Zilei – Solisti (1X2) – 10.11.2019 (Cota 40+)
Biletul Zilei - Solisti - de duminica este format din 6 evenimente, iar cota totala este de 45.3563. Manchester United[...]

Sfaturi utile pentru a câștiga biletul zilei

1. Biletul Zilei tipseri

 • Pe 10pariuri.ro, avem la rubrica Biletul Zilei tipseri cu ani întregi de experiență în bagaj și profesionalism la cote înalte.
 • Urmărește si tu această paginăroiect și inspiră-te oricând de la cei mai importanți tipseri în domeniul pariurilor sportive.

2. Biletul Zilei pariu sigur

 • Oricine îți spune că există un bilet al zilei pariu sigur sau biletu zilei fotbal sigur, comite o eroare. Biletul sigur nu există, pentru că nimeni nu îți poate garanta ce se va întâmpla într-un anume meci.
 • Biletele oferite de noi sunt gratuite și cuprind combinații ale celor mai bune ponturi pariuri din ziua respectivă. Nu garantăm nici un rezultat de pe bilet, ci doar calitatea analizelor publicate.

3. Biletul Zilei azi

 • În fiecare zi în această rubrică vei găsi mai multe variante de bilete din care să te inspiri. Că preferi sa joci biletul pe fotbal sau pe tenis, pe acest site ai tot timpul opțiuni pentru a plasa biletul zilei pariuri.
 • Joacă și tu biletul de azi și câștigă alături de tipserii 10pariuri!

4. Biletul zilei fotbal

 • Fotbalul este principalul sport din care extragem pronosticuri pentru a forma biletul zi de zi. Nu lăsăm nici un meci important neanalizat, iar ponturile în care avem cea mai mare încredere ajung pe biletul propus în ziua respectivă.
 • În zilele în care oferta pe acest sport este mai bogată, biletul din fotbal are mai multe versiuni din care să te inspiri (Biletul ”CIA”, Biletul echipei, Dubla Zilei etc). Cotele variază pe biletul zilei din fotbal de la 3-4 până la 10+, astfel că ai de unde să alegi atunci când vrei să pariezi.

5. Biletul zilei tenis

 • Este o categorie care apare mai des în timpul turneelor de Grand Slam, când meciurile sunt mai multe și oferta pe acest sport ne permite să alegem ponturi pariuri cu un grad mai ridicat de încredere.
 • Chiar și atunci când nu sunt în program meciuri de la cele 4 mari turnee, avem pe site predicții tenis pentru cele mai importante partide ale zilei, precum și pentru meciurile tututor româncelor din circuit. Astfel, Biletul zilei tenis poți să-l creezi oricând, inspirându-te din ponturile propuse de cei mai buni tipseri pe tenis de pe piață!

6. Câte meciuri, ce cote și ce mize sunt recomandate

 • Cu cât ai un număr mai mare de meciuri pe bilet, cu atât scad șansele de câștig. Noi compunem biletul din cel mult 4 meciuri.
 • Biletele propuse de noi au cota totală mai mare de 2.
 • Mizăm sume pe care ni le permitem. Pariem responsabil! Acelasi lucru îl recomandăm și celor care urmâresc.

7. Unde să pariezi biletul zilei

Probabil ai aflat că în România trebuie să pariezi la casele de pariuri licențiate de ONJN. La noi în țară sunt peste 20 de case de pariuri unde poți paria legal. Link-ul de mai sus te duce la topul celor mai bune 10 agenții de pariuri online. Acest top a fost alcătuit în funcție de bonusuri, oferta de pariuri, cash-out, pariuri live, suportul oferit, cât durează depunerile și retragerile.

Poți paria unde dorești, atâta timp cât este legal. Dacă pariezi online ai câteva avantaje: poți paria de pe telefon, tabletă, desktop indiferent de locul în care ești, poți paria 24 din 24 , beneficiezi de foarte multe bonusuri și promoții (bonus la depunere, cote mărite, etc)

8. Ce strategii să folosești pentru biletul zilei

Sunt foarte multe strategii care pot fi folosite. Indiferent ce alegi să iei în considerare de ce bancă ai nevoie. De exemplu, dacă dublezi miza de fiecare dată când pierzi trebuie să fii pregătit pentru situații în care vei pierde 8-10 bilete consecutive și dacă la primul pas pariezi o sumă mare, la pasul 10 s-ar putea să nu mai ai bani.

Găsești pe internet articole despre strategii la pariuri dar se pare că secretul succesului nu ține numai de acestea. Pe lângă alegerea unei strategii sunt o serie de aspecte pe care trebuie să le iei în considerare, printre care: cum analizezi meciurile (jucători lipsă, importanța meciului pentru fiecare echipă, forma echipelor, vremea, etc), autocontrolul, etc.

(function($) { $('.current-menu-item a').removeAttr('href'); }(jQuery))