• Home »

Biletul Zilei la Pariuri de la Tipsteri de Top

Biletul zilei este pagina unde găsești în fiecare zi cele mai bune ponturi pariuri ale zilei din fotbal, tenis, handbal, baschet și hochei. Cele mai urmărite sporturi sunt analizate zilnic de către colegii noștri, tipseri cu zeci de ani de experiență cumulată în pariuri online. Ai parte aici de bilete la pariuri cu șanse mari de câștig, oferite numai gratuit

Așa cum în pariuri nu există niciodată un meci sigur, nici noi nu garantăm că biletul zilei este un pariu sigur. Ceea ce îți garantăm însă este că biletul zilei azi conține pronosticuri selectate în urma unor analize complexe ale echipelor / jucătorilor implicate / implicați și ale tuturor factorilor care pot influența deznodământul unui eveniment pe care mizăm. Vezi mai jos care sunt cele mai bune bilete la pariuri azi, inspiră-te și câștigă alături de noi!

Betano - casa de pariuri numarul 1 in Romania
Bonus 500 RON
Pariuri Live
Cash-Out
Aplicatie Mobil
Pacanele, Jocuri
L1170664W000663
Bonus 500 RON
Pariuri Live
Cash-Out
Aplicatie Mobil
Pacanele, Jocuri
L1160659W000328
Bonus 300 RON
Pariuri Live
Cash-Out
Aplicatie Mobil
Pacanele, Jocuri
L1160657W000330
Bonus 500 RON
Pariuri Live
Cash-Out
Aplicatie Mobil
Pacanele, Jocuri
L1160665W000326
Deschide Cont
Deschide Cont
Deschide Cont
Deschide Cont

Bilete Pariuri pentru Azi

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]


Biletul Zilei Baschet
Castigate: 7 din 23
Unitati: -787
Biletul Zilei Hochei
Castigate: 5 din 20
Unitati: +260
Biletul Zilei Tenis
Castigate: 6 din 8
Unitati: +361

Biletul Zilei - cele mai bune oferte

Pentru a face bani din biletul zilei la pariuri sportive nu este suficient doar să alegi pronosticuri câștigătoare. Aproape la fel de important este să joci bilete la pariuri la agențiile care îți oferă cele mai bune cote și cele mai avantajoase promoții. Aici putem include ofertele de cote mărite, promoțiile de tip acumulator (extra câștiguri în funcție de numărul evenimentelor de pe bilet) sau alte campanii promoționale (banii înapoi la scorul 0-0, bilete cu bonus dublu etc.). 

Ca să nu fii nevoit să pierzi din timpul tău analizând care sunt cele mai profitabile case de pariuri online unde să joci biletul zilei la pariuri am făcut noi lucrul acesta și îți prezentăm mai jos TOP 5 case de pariuri unde merită plasezi pariurile tale. Citește și descoperă care sunt punctele forte ale fiecărui operator, vezi care dintre oferte ți se pare cea mai interesantă.

Biletul Zilei Superbet

 • Supercota -  la Superbet oferta de Biletul Zilei are cote mărite la pariurile de tip solist și șansă dublă de la cele mai tari evenimente ale zilei
 • SuperExtra - la bilete cu minim 6 ponturi în cota de cel puțin 1.10 ai cote îmbunătățite și, implicit, câștig potențial mai mare!
 • SuperLive - Beneficiezi de cote crescute în timpul desfășurării meciurilor, la cele mai populare pariuri live!

Biletul Zilei Betano

 • Câștig cu 50% în plus -  biletele de 4-10 ponturi cu cote de minim 1.50 au profitul mărit cu până la jumătate câștigul potențial
 • BetCombo - joci mai multe ponturii pe același eveniment - AICI poți să vezi cum.
 • Bilet pierdut pe un singur meci? Miză returnată - La pariurile cu 5-10 variante pierdute la limită Betano îți înapoiază banii - ofertă valabilă doar pentru unele competiții.

Biletul Zilei Fortuna

 • Bonus dublu - la biletele cu 5-20 de ponturi în cota minim 1.20 beneficiezi de o creștere a profitului de până la 100%!
 • Lucky Loser - la bilete cu cota mare (100+) cu un singur eveniment pierzător câștigi echivalentul unui bilet în cota 5.00, la miza jucată pe biletul inițial
 • Fortuna Plus și Meciul Zilei - obții cote mărite considerabil dacă vei combina meciurile din aceste oferte cu alte ponturi, astfel câștigurile tale crescând simțitor!

Biletul Zilei Winmasters

 • Câștiguri mărite la pariurile acumulator - la biletele cu 4-14 pronosticuri în cotă minim 1.35 beneficiezi de o creștere a profitului de până la 60%!
 • Pariuri gratuite pe Liga I - Pariază minim 75 lei pe un meci din Liga I și obții un freebet de până la 95 lei! Verifică periodic oferta de promoții a operatorului și consultă valabilitatea ofertelor.
 • O selecție pierdută = pariu câștigător - La biletele cu minim 5 ponturi în cote de minim 1.25 și miză între 20-50 lei pierdute pe un singur eveniment primești banii înapoi!

Biletul Zilei Netbet

 • Bonus 50% din profit - Joacă un bilet cu minim 3 evenimente și câștigul potențial al pariului va crește cu până la 50%!
 • 50 RON - pariu gratuit pe tenis + 25 RON freebet pe e-sports - În fiecare săptămână poți beneficia de aceste freebeturi pariind la casa de pariuri Netbet.
 • Add2Bet - Poți adăuga la biletul deja plasat mai multe pronosticuri, atât timp cât cash-outul este disponibil!

Biletul Zilei Pariu Sigur

Dacă ești în căutarea unui bilet la pariuri sigur 100% trebuie să știi că nu îl vei găsi, pentru că așa ceva nu există. Putem vorbi doar de bilete la pariuri cu șanse mari de câștig, dar acelea nu sunt sigure în totalitate. Biletul Zilei sigur nu îl putem oferi, dar încercăm în fiecare zi să ne îmbunătățim procentajul de reușită al biletelor, așa cum poți să-l observi și în statistica pe care o afișăm.

Cel mai sigur bilet al zilei pe care îl propunem este, evident, cel cu cota cea mai mică, și anume biletul în cota 2. Cu cât cota unui pariu este mai mare, cu atât șansele lui de reușită sunt mai mici. Din acest motiv preferăm să mizăm mai mult pe cote mai mici (cota 3-5) decât să riscăm mai mult pe bilete cu cote mari și să pierdem constant.

Vei găsi în pagină ocazional și bilete la pariuri cu bonus dublu, care prin natura lor au o cote mari și foarte mari. Acestea au în principal rolul de a-ți oferi o sursă de inspirație în plus în alegerea pariurilor, probabilitatea ca un astfel de bilet să fie câștigător fiind una infimă.

Biletul Zilei Tipseri

E important atunci când cauți biletu zilei să vezi cine îl propune, cine l-a alcătuit și în ce formă se află. Spre deosebire de majoritatea site-urilor de pariuri sportive, pe 10pariuri.ro ai posibilitatea să consulți statistica fiecărui proiect și al fiecărui tipser, pentru a vedea ce rezultate a avut acesta și cât de bine sunt predicțiile oferite de el.

Fiecare dintre tipserii noștri este specializat pe un sport anume, astfel încât să poată acoperi cu succes evenimentele din ramura sportivă aleasă. Colegii noștri tipseri sunt specialiști cu o experiență considerabilă în pariuri sportive, care analizează în mod profesionist fiecare meci pe care ți-l recomandă.

Cei mai buni tipseri sunt permanent evaluați în echipa noastră pentru a ne asigura că cei mai în formă dintre ei îți vor livra biletul zilei câștigător cât mai des. Fie că vorbim de biletul zilei din baschet, fotbal, handbal, hochei sau tenis, îți oferim pronosticuri de cea mai bună calitate analizate de profesioniști desăvârșiți.

Bilete Pariuri cu șanse mari de câștig

Pentru a ne îmbunătăți șansele de a câștiga biletul zilei la pariuri respectăm câteva principii clare de la care nu ne abatem decât în mod excepțional. Știm că în pariuri sportive profitul vine și se calculează pe termen lung, nu la finalul unei singure zile sau săptămâni. Nu mizăm niciodată pe meciuri despre care nu avem toate informațiile în față. Nu selectăm mai mult de 3-4 pronosticuri pe un bilet.

S-ar putea ca în unele zile să nu găsești biletul zilei din fotbal sau din alt sport publicat pe site. Asta fiindcă nu considerăm că ar trebui să pariem chiar și atunci când oferta pentru biletul zilei nu este una bogată și nu conține meciuri pe care merită să mizăm. Cel mai bine este să joci bilete doar dacă ți se pare că acele cote pe care le-ai ales au o valoare ridicată.

Biletul Zilei Fotbal - Liga 1 Romania

Cu siguranta cele mai intalnite meciuri de pe bilete sunt din Liga 1 Romania. De ce aleg pariorii romani sa joace pe meciuri din Liga 1? Cel mai sigur raspuns e: pentru ca este o competitie locala, prezenta pe toate canalele TV. Cand iti vin pe tava informatii despre echipe, jucatori, antrenori iti este foarte greu sa nu pariezi.

Cu toate ca este foarte populara in randul pariorilor, Liga1 este si foarte imprevizibila. Ramane satisfactia de a paria pe echipa favorita si a trai meciul la intensitate maxima.

Vazand interesul mare pentru pariurile pe Liga 1, casele de pariuri online vin cu o oferta foarte buna pentru aceasta competitie, comparabila cu meciurile din campionatele de top sau cupele europene.

Cine doreste sa adauge pe biletul zilei meciuri de fotbal din Liga 1 Romania are la dispozitie posibilitatea de a paria de la rezultat final si numar de goluri pana la marcatori, cartonase si cornere

Sfaturi utile pentru a câștiga biletu zilei

Biletul Zilei de la cei mai buni Tipseri

 • Pe 10pariuri.ro, avem la rubrica Biletul Zilei tipseri cu ani întregi de experiență în bagaj și profesionalism la cote înalte.
 • Urmărește si tu această pagină și inspiră-te de la cei mai buni tipseri din domeniul pariurilor sportive.

Cum am alcatuit biletul pentru azi?

 • În fiecare zi în această rubrică vei găsi mai multe variante de bilete din care să te inspiri. Că preferi sa joci biletul pe fotbal, handbal, hochei, baschet sau pe tenis, pe acest site ai tot timpul opțiuni pentru a plasa biletul zilei la pariuri.
 • Joacă și tu biletul de azi și câștigă alături de tipserii 10pariuri!

De ce sunt populare biletele la pariuri cu meciuri de fotbal?

 • Fotbalul este principalul sport din care extragem ponturi pentru a forma bilete la pariuri. Nu lăsăm nici un meci important neanalizat, iar ponturile în care avem cea mai mare încredere ajung pe biletul propus în ziua respectivă.
 • În zilele în care oferta pe acest sport este mai bogată, biletul din fotbal are mai multe versiuni din care să te inspiri (Biletul ”CIA”, Biletul echipei, Dubla Zilei etc). Cotele variază pe biletul de pariuri cu meciuri din fotbal de la 3-4 până la 10+, astfel că ai de unde să alegi atunci când vrei să pariezi.

Biletul zilei tenis

 • Este o categorie care apare mai des în timpul turneelor de Grand Slam, când meciurile sunt mai multe și oferta pe acest sport ne permite să alegem ponturi pariuri cu un grad mai ridicat de încredere.
 • Chiar și atunci când nu sunt în program meciuri de la cele 4 mari turnee, avem pe site ponturi tenis pentru cele mai importante partide ale zilei, precum și pentru meciurile tututor româncelor din circuit. Astfel, Biletul zilei tenis poți să-l creezi oricând, inspirându-te din ponturile propuse de cei mai buni tipseri pe tenis de pe piață!

Intrebari Frecvente despre Biletul Zilei