Biletul Zilei Fotbal și Tenis

BILETUL ZILEI

Biletul zilei este format din cele mai bune ponturi pariuri ale zilei din fotbal și tenis. În fiecare zi propunem biletul zilei azi, gratis.

Fie că vorbim de biletul zilei fotbal sau tenis, pronosticurile pe care pariem sunt analizate de cei mai buni tipseri pe pariuri sportive.

Aici găsești: biletul zilei azi, biletul zilei cota 2, biletu zilei ”CIA”, biletu zilei cotă mare (10 +, propus de echipa 10pariuri).

Biletul Zilei Azi:

Biletul etapei – Romania Liga 1 – 20-23.09.2019 – propus de Soimii70
Etapa a 10-a din Liga 1 ne propune meciuri foarte echilibrate, multe dintre ele fara o favorita certa. Derbyul rundei[...]
Biletul Zilei “CIA” 20 septembrie 2019
Biletul pentru ziua de vineri, 20 septembrie, facut la comun de: Cristian (Cristian Constantin) - Iulian (IulianBNG) - Alexandru (50benz),[...]
Biletul Zilei – Peste 2.5 goluri – 20.09.2019 (cota 31+)
Ieri am fost extrem de aproape de un castig la biletul in cota 35+ pentru biletul zilei pe goluri. Doar[...]
Biletul Zilei propus de Echipa 10Pariuri (cota 13+) – 20.09.2019
Pentru Biletul Zilei azi am selectat un numar de 5 ponturi pariuri, care alcatuiesc impreuna o cota totala de 13.03.[...]
Biletul zilei cota 2 – 20 septembrie 2019 – propus de Alin
Pentru biletul zilei cota 2 - 20 septembrie 2019, propun o dubla foarte atractiva la prima vedere. Am mizat pe[...]
Biletul zilei 20 septembrie 2019
Biletul zilei 20 septembrie 2019 - Un gol al lui Gareth Bale anulat de tehnologia VAR a facut ca biletul[...]
Biletul Zilei – Peste 2.5 goluri – 19.09.2019 (cota 35+)
Din 24 de meciuri cate se joaca azi in Europa League, am selectat 7 in care cred ca se vor[...]
Biletul zilei propus de echipa 10Pariuri (cota 10+) – 19 septembrie 2019
Avem 24 de meciuri pe care sa pariem in Europa League, astfel ca sunt si mai multe surprize pe care[...]
Bilet Bonus Dublu Superbet – Europa League 19.09.2019 (cota 1960)
In acest bilet gasesti ponturi pariuri pentru toate meciurile din Europa League! Biletul Bonus Dublu de la Superbet are o[...]
Biletul zilei cota 2 – 19 septembrie 2019 – propus de Alin
Ieri am rupt seria de bilete necastigatoare, cota 2 de ieri a iesit cu emotii. Pentru astazi iti propun la[...]
Biletul Zilei “CIA” 19 septembrie 2019
Biletul pentru ziua de joi, 19 septembrie, facut la comun de: Cristian (Cristian Constantin) - Iulian (IulianBNG) - Alexandru (50benz),[...]
Biletul zilei 19 septembrie 2019
Biletul zilei 19 septembrie 2019 - Europa League ne propune 32 de meciuri din prima etapa in faza grupelor, printre[...]
Biletul zilei propus de echipa 10Pariuri (cota 10+) – 18 septembrie 2019
Ieri am avut parte de cateva surprize pe meciurile din Liga Campionilor, astfel ca astazi am selectat cu ceva mai[...]
Biletul zilei cota 2 – 18 septembrie 2019 – propus de Alin
Am intrat intr-o serie de bilete necastigatoare iar balanata s-a dus la vale. Pentru astazi iti propun la biletul zilei[...]
Biletul zilei 18 septembrie 2019
Biletul zilei 18 septembrie 2019 - Champions League are programate pentru miercuri cele 8 partide din grupele A, B, C[...]
Biletul zilei propus de echipa 10Pariuri (cota 10) – 17 septembrie 2019
Revine actiunea din Liga Campionilor, iar tipsterii din echipa 10pariuri.ro ti-au pregatit un bilet in cota 10 pentru meciurile de[...]
Bilet Bonus Dublu Superbet – Liga Campionilor – Europa League 17.09.2019
Daca tot revine actiunea din competitiile europene ne-am gandit sa marcam acest eveniment cu un Bilet Bonus Dublu azi, pentru[...]
Biletul zilei cota 2 – 17 septembrie 2019 – propus de Alin
Din pacate am ratat si biletul de ieri dar si asa balanta ramane pe plus. Astazi iti propun la biletul[...]

1. Biletul Zilei tipseri

 • Pe 10pariuri.ro, avem la rubrica Biletul Zilei tipseri cu ani întregi de experiență în bagaj și profesionalism la cote înalte.
 • Urmărește si tu această paginăroiect și inspiră-te oricând de la cei mai importanți tipseri în domeniul pariurilor sportive.

2. Biletul Zilei pariu sigur

 • Oricine îți spune că există un bilet al zilei pariu sigur sau biletu zilei fotbal sigur, comite o eroare. Biletul sigur nu există, pentru că nimeni nu îți poate garanta ce se va întâmpla într-un anume meci.
 • Biletele oferite de noi sunt gratuite și cuprind combinații ale celor mai bune ponturi pariuri din ziua respectivă. Nu garantăm nici un rezultat de pe bilet, ci doar calitatea analizelor publicate.

3. Biletul Zilei azi

 • În fiecare zi în această rubrică vei găsi mai multe variante de bilete din care să te inspiri. Că preferi sa joci biletul pe fotbal sau pe tenis, pe acest site ai tot timpul opțiuni pentru a plasa biletul zilei pariuri.
 • Joacă și tu biletul de azi și câștigă alături de tipserii 10pariuri!

4. Biletul zilei fotbal

 • Fotbalul este principalul sport din care extragem pronosticuri pentru a forma biletul zi de zi. Nu lăsăm nici un meci important neanalizat, iar ponturile în care avem cea mai mare încredere ajung pe biletul propus în ziua respectivă.
 • În zilele în care oferta pe acest sport este mai bogată, biletul din fotbal are mai multe versiuni din care să te inspiri (Biletul ”CIA”, Biletul echipei, Dubla Zilei etc). Cotele variază pe biletul zilei din fotbal de la 3-4 până la 10+, astfel că ai de unde să alegi atunci când vrei să pariezi.

5. Biletul zilei tenis

 • Este o categorie care apare mai des în timpul turneelor de Grand Slam, când meciurile sunt mai multe și oferta pe acest sport ne permite să alegem ponturi pariuri cu un grad mai ridicat de încredere.
 • Chiar și atunci când nu sunt în program meciuri de la cele 4 mari turnee, avem pe site predicții tenis pentru cele mai importante partide ale zilei, precum și pentru meciurile tututor româncelor din circuit. Astfel, Biletul zilei tenis poți să-l creezi oricând, inspirându-te din ponturile propuse de cei mai buni tipseri pe tenis de pe piață!

6. Câte meciuri, ce cote și ce mize sunt recomandate

 • Cu cât ai un număr mai mare de meciuri pe bilet, cu atât scad șansele de câștig. Noi compunem biletul din cel mult 4 meciuri.
 • Biletele propuse de noi au cota totală mai mare de 2.
 • Mizăm sume pe care ni le permitem. Pariem responsabil! Acelasi lucru îl recomandăm și celor care urmâresc.

7. Unde să pariezi biletu zilei

Probabil ai aflat că în România trebuie să pariezi la casele de pariuri licențiate de ONJN. La noi în țară sunt peste 20 de case de pariuri unde poți paria legal. Link-ul de mai sus te duce la topul celor mai bune 10 agenții de pariuri online. Acest top a fost alcătuit în funcție de bonusuri, oferta de pariuri, cash-out, pariuri live, suportul oferit, cât durează depunerile și retragerile.

Poți paria unde dorești, atâta timp cât este legal. Dacă pariezi online ai câteva avantaje: poți paria de pe telefon, tabletă, desktop indiferent de locul în care ești, poți paria 24 din 24 , beneficiezi de foarte multe bonusuri și promoții (bonus la depunere, cote mărite, etc)

8. Ce strategii să folosești pentru biletu zilei

Sunt foarte multe strategii care pot fi folosite. Indiferent ce alegi să iei în considerare de ce bancă ai nevoie. De exemplu, dacă dublezi miza de fiecare dată când pierzi trebuie să fii pregătit pentru situații în care vei pierde 8-10 bilete consecutive și dacă la primul pas pariezi o sumă mare, la pasul 10 s-ar putea să nu mai ai bani.

Găsești pe internet articole despre strategii la pariuri dar se pare că secretul succesului nu ține numai de acestea. Pe lângă alegerea unei strategii sunt o serie de aspecte pe care trebuie să le iei în considerare, printre care: cum analizezi meciurile (jucători lipsă, importanța meciului pentru fiecare echipă, forma echipelor, vremea, etc), autocontrolul, etc.