• You are here:
 • Home »

Biletul Zilei Fotbal și Tenis

BILETUL ZILEI

Biletul zilei este format din cele mai bune ponturi pariuri ale zilei din fotbal și tenis. În fiecare zi propunem biletul zilei​ gratis.

Fie că vorbim de bilet​e de pariuri fotbal sau tenis, pronosticurile pe care pariem sunt analizate de cei mai buni tipseri pe pariuri sportive.

Biletul pentru ziua de marti, 2 iunie, facut la comun de: Cristian (Cristian Constantin) – Iulian (IulianBNG) – Alexandru (50benz), are cota totala 5.75 si

Acest proiect a reusit sa lege 2 luni pe plus, balanta de luna trecuta s-a oprit la 439 unitati. Primul bilet din iunie este format

Biletul pentru ziua de luni, 1 iunie, facut la comun de: Cristian (Cristian Constantin) – Iulian (IulianBNG) – Alexandru (50benz), are cota totala 5.85 si

Pentru astazi am ales la biletul cota 2 – 31 mai 2020, o dubla din fotbalul german. Am mizat pe Hamburger, formatie ce are mare

Biletul pentru ziua de duminica, 31 mai, facut la comun de: Cristian (Cristian Constantin) – Iulian (IulianBNG) – Alexandru (50benz), are cota totala 5.87 si

Pentru prima zi din weekend iti propun la biletul cota 2 – 30 mai 2020, o dubla din Germania – Bundesliga. Am mizat pe Bayern

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]


1. Cele mai bune oferte pentru biletul zilei

Citește și descoperă unde e cel mai profitabil să pariezi biletele tale și ce casă de pariuri îți oferă cele mai mari avantaje la pariuri!

1.1 Biletul zilei la Superbet - casa de pariuri nr. 1 în România

 • Supercota -  ai cote mărite pentru pariurile de tip solist și șansă dublă de la cele mai tari evenimente ale zilei
 • SuperExtra - la bilete cu minim 6 pronosticuri în cotă de cel puțin 1.10 ai cote îmbunătățite și, implicit, câștig potențial mai mare!
 • SuperLive - Beneficiezi de cote crescute în timpul desfășurării meciurilor, la cele mai populare pariuri live!

1.2 Biletul zilei la Betano - De ce să pariezi aici

 • Câștig cu 50% în plus -  biletele de 4-10 pronosticuri cu cote de minim 1.50 au profitul mărit cu până la jumătate câștigul potențial
 • BetCombo - joci mai multe pronosticuri pe același eveniment - AICI poți să vezi cum.
 • Bilet pierdut pe un singur meci? Miză returnată - La pariurile cu 5-10 variante pierdute la limită Betano îți înapoiază banii - ofertă valabilă doar pentru unele competiții.

1.3 Avantajele de a juca biletul zilei la Fortuna

 • Bonus dublu - la biletele cu 5-20 de pronosticuri în cotă minim 1.20 beneficiezi de o creștere a profitului de până la 100%!
 • Lucky Loser - la bilete cu cotă mare (100+) cu un singur eveniment pierzător câștigi echivalentul unui bilet în cota 5.00, la miza jucată pe biletul inițial
 • Fortuna Plus și Meciul Zilei - obții cote mărite considerabil dacă vei combina meciurile din aceste oferte cu alte pronosticuri, astfel câștigurile tale crescând simțitor!

1.4 Joacă biletul zilei de azi la Winmasters

 • Câștiguri mărite la pariurile acumulator - la biletele cu 4-14 pronosticuri în cotă minim 1.35 beneficiezi de o creștere a profitului de până la 60%!
 • Pariuri gratuite pe Liga I - Pariază minim 75lei pe un meci din Liga I și obții un freebet de până la 95 lei! Verifică periodic oferta de promoții a operatorului și consultă valabilitatea ofertelor.
 • O selecție pierdută = pariu câștigător - La biletele cu minim 5 pronosticuri în cote de minim 1.25 și miză între 20-50 lei pierdute pe un singur eveniment primești banii înapoi!

1.5 Biletul zilei se joacă la Netbet!

 • Bonus 50% din profit - Joacă un bilet cu minim 3 evenimente și câștigul potențial al pariului va crește cu până la 50%!
 • 50 RON - pariu gratuit pe tenis + 25 RON freebet pe e-sports - În fiecare săptămână poți beneficia de aceste freebeturi pariind la casa de pariuri Netbet.
 • Add2Bet - Poți adăuga la biletul deja plasat mai multe pronosticuri, atât timp cât cash-outul este disponibil!

2. Sfaturi utile pentru a câștiga biletu zilei

2.1 Biletul Zilei tipseri

 • Pe 10pariuri.ro, avem la rubrica Biletul Zilei tipseri cu ani întregi de experiență în bagaj și profesionalism la cote înalte.
 • Urmărește si tu această pagină și inspiră-te de la cei mai buni tipseri din domeniul pariurilor sportive.

2.2 Biletul Zilei pariu sigur

 • Oricine îți spune că există un bilet al zilei pariu sigur sau biletu zilei fotbal sigur, comite o eroare. Biletul sigur nu există, pentru că nimeni nu îți poate garanta ce se va întâmpla într-un anume meci.
 • Biletele oferite de noi sunt gratuite și cuprind combinații ale celor mai bune ponturi pariuri din ziua respectivă. Nu garantăm nici un rezultat de pe bilet, ci doar calitatea analizelor publicate.

2.3 Biletul Zilei azi

 • În fiecare zi în această rubrică vei găsi mai multe variante de bilete din care să te inspiri. Că preferi sa joci biletul pe fotbal sau pe tenis, pe acest site ai tot timpul opțiuni pentru a plasa biletul zilei pariuri.
 • Joacă și tu biletul de azi și câștigă alături de tipserii 10pariuri!

2.4 Biletul zilei fotbal sigur

 • Fotbalul este principalul sport din care extragem pronosticuri pentru a forma biletul zi de zi. Nu lăsăm nici un meci important neanalizat, iar ponturile în care avem cea mai mare încredere ajung pe biletul propus în ziua respectivă.
 • În zilele în care oferta pe acest sport este mai bogată, biletul din fotbal are mai multe versiuni din care să te inspiri (Biletul ”CIA”, Biletul echipei, Dubla Zilei etc). Cotele variază pe biletul zilei pariuri din fotbal de la 3-4 până la 10+, astfel că ai de unde să alegi atunci când vrei să pariezi.

2.5 Biletul zilei tenis

 • Este o categorie care apare mai des în timpul turneelor de Grand Slam, când meciurile sunt mai multe și oferta pe acest sport ne permite să alegem ponturi pariuri cu un grad mai ridicat de încredere.
 • Chiar și atunci când nu sunt în program meciuri de la cele 4 mari turnee, avem pe site predicții tenis pentru cele mai importante partide ale zilei, precum și pentru meciurile tututor româncelor din circuit. Astfel, Biletul zilei tenis poți să-l creezi oricând, inspirându-te din ponturile propuse de cei mai buni tipseri pe tenis de pe piață!

2.6 Câte ponturi, ce cote și ce mize sunt recomandate

 • Cu cât ai un număr mai mare de ponturi pariuri pe bilet, cu atât scad șansele de câștig. Noi compunem biletul din cel mult 4 meciuri.
 • Biletele propuse de noi au cota totală mai mare de 2.
 • Mizăm sume pe care ni le permitem. Pariem responsabil! Acelasi lucru îl recomandăm și celor care urmâresc.

2.7 Unde să joc biletu zilei?

Probabil ai aflat că în România trebuie să pariezi la casele de pariuri licențiate de ONJN. La noi în țară sunt peste 20 de case de pariuri unde poți paria legal. Link-ul de mai sus te duce la topul celor mai bune 10 agenții de pariuri online. Acest top a fost alcătuit în funcție de bonusuri, oferta de pariuri, cash-out, pariuri live, suportul oferit, cât durează depunerile și retragerile.

Poți paria unde dorești, atâta timp cât este legal. Dacă pariezi online ai câteva avantaje: poți paria de pe telefon, tabletă, desktop indiferent de locul în care ești, poți paria 24 din 24 , beneficiezi de foarte multe bonusuri și promoții (bonus la depunere, cote mărite, etc)

2.8 Ce strategii să folosești pentru biletul zilei

Sunt foarte multe strategii care pot fi folosite. Indiferent ce alegi să iei în considerare de ce bancă ai nevoie. De exemplu, dacă dublezi miza de fiecare dată când pierzi trebuie să fii pregătit pentru situații în care vei pierde 8-10 bilete pariuri consecutive și dacă la primul pas pariezi o sumă mare, la pasul 10 s-ar putea să nu mai ai bani.

Găsești pe internet articole despre strategii la pariuri dar se pare că secretul succesului nu ține numai de acestea. Pe lângă alegerea unei strategii sunt o serie de aspecte pe care trebuie să le iei în considerare, printre care: cum analizezi meciurile (jucători lipsă, importanța meciului pentru fiecare echipă, forma echipelor, vremea, etc), autocontrolul, etc.