Biletul zilei baschet 03.09.2023

biletul zilei baschet

Biletul zilei baschet 3 septembrie 2023 este format din 2 meciuri de la FIBA World Cup: Italia vs Puerto Rico si Republica Dominicana vs Serbia.

 

Biletul poate fi jucat pana la ora 11:00.

Biletul Zilei BASCHET azi - 03.09.2023

Ponturi pariuri Italia - Puerto Rico

Incep cu duelul dintre Italia si Puerto Rico, doua echipe aflate intr-o situatie inedita. Oricare formatie va castigat azi – va putea sa mearga in sferturi, iar invinsa acasa.

 

Am vazut in runda trecuta din grupa 2 surprize: Italia castigand cu Serbia, iar Puerto Rico in fata adversarilor din Republica Dominicana. Vad o schimbare in aceasta zi.

 

Italienii au aratat un baschet colectiv foarte bun si mai important, un spirit de lupta solid in fata sarbilor. Ma astept sa vedem o performanta similara si in acest duel.

Pronostic

Italia castiga meciul

Cota

1.35

Ponturi pariuri Republica Dominicana - Serbia

Inchid acest como de baschet cu duelul celorlaltor doua echipe din grupa: Serbia si Republica Dominicana. Ce trebuia sa fie un meci amical, s-a transformat in duel.

 

KAT & co. au pierdut surprinzator in fata adversarilor din Puerto Rico. Am vazut in acel match-up cum adversarii au profitat de o aparare visatoare, iar escul a venit.

 

Serbia a fost surprinsa de Italia. A fost un duel „down the wire”, cu adversarii castigand pe final, la doar 2 puncte diferena.  Ma astept ca favorita sa castige aici.

Pronostic

Serbia -2.5 puncte

Cota

1.50

Biletul Zilei - BASCHET - 03.09.2023

Italia – Puerto Rico

Italia castiga meciul

1.35

Republica Dominicana – Serbia

Serbia -2.5 puncte

1.50

Cota totală:

2.03