Biletul zilei baschet 09.11.2023

biletul zilei baschet

Biletul zilei baschet din 9 noiembrie 2023 este format din 2 echipe „underdog” in EuroLeague: Efes vs Zalgiris si Maccabi vs Bayern.

 

Biletul poate fi jucat pana diseara, ora 19:30.

Biletul Zilei BASCHET azi - 09.11.2023

Ponturi pariuri Anadolu Efes - Zalgiris

Incep cu disputa de la Istanbul, unde Efes pare favorita in disputa din fata fanilor vs Zalgiris. Nu va fi insa o misiune atat de usoara pe cat pare pentru jucatorii gazda.

 

Trupa de la Kaunas a pierdut in etapa trecuta, chiar acasa vs Lyon. A fost un esec in mod neasteptat, jucatorii din Lituania avand un baschet solid intr-un mod colectiv.

 

Efes are o noua incercare de a ajunge in playoff. A pierdut insa clar ultimele doua deplasari vs Olympiakos si Virtus Bologna. Va fi greu sa-si revina dintr-o data aici.

Pronostic

Zalgiris +12.5 puncte

Cota

1.42

Ponturi pariuri Maccabi Tel Aviv - Bayern

Inchid acest combo de baschet cu duelul din Belgrad, acolo unde este noua „casa” a jucatorilor de la Tel Aviv. Spun asta cel putin temporar, la cum sunt evenimentele.

 

Vestea buna pentru Maccabi este ca Wade Baldwin s-a antrenat normal cu echipa in aceasta saptamana si e posibil sa debuteze diseara. Va avea insa minute limitate.

 

Oaspetii de la Munchen nu se afla intr-o pasa prea buna, inregistrand 3 esecuri la rand. Sunt de parere ca avem o exagerare de cote aici in favoarea trupei din Israel.

Pronostic

Bayern +12.5 puncte

Cota

1.42

Biletul Zilei - BASCHET - 09.11.2023

Anadolu Efes – Zalgiris

Zalgiris +12.5 puncte

1.42

Maccabi Tel Aviv – Bayern

Bayern +12.5 puncte

1.42

Cota totală:

2.02