Biletul zilei baschet 16.09.2023

biletul zilei baschet

Biletul zilei baschet 16.09.2023 este format din 2 echipe underdog din LNB: Boulogne-Levallois vs Saint Quentin si Nancy vs Chalon/Saone.

 

Biletul poate fi jucat pana la ora 19:30.

Biletul Zilei BASCHET azi - 16.09.2023

Ponturi pariuri Boulogne-Levallois - Saint Quentin

Incep cu duelul dintre Boulogne si nou promovata Saint Quentin. Avem o favorita clara in aceasta disputa, insa problemele din intersezon isi pot pune amprenta aici.

 

Si ma refer evident la NBA Draft, acolo unde Wemby a fost nr.1 iar echipa a ramas cu un gol evident. Va fi de urmarit cum se vor prezenta la debut in aceasta seara.

 

Adversarii din Saint Quentin nu au nimic de pierdut. Au terminat pe primul loc in liga secunda si au obtinut calificarea direct in LNB. Ma astept la un duel echilibrat.

Pronostic

Saint Quentin +13.5 puncte

Cota

1.42

Ponturi pariuri Nancy - Chalon/Saone

Alt underdog care poate face „valuri” in aceasta seara de debut in baschetul francez este la duelul dintre Nancy si Chalon/Saone. Mizez din nou pe o nou-promovata.

 

Cele doua echipe s-au intalnit in liga secunda in urma cu 2 sezoane, astfel ca Nancy are deja experienta unui campionat petrecut in LNB. Sunt totusi favoriti prea clar.

 

Nu ma astept ca trupa gazda sa domine categoric aceasta partida. Sunt pana la urma doua echipe care sunt de valori apropiate, chiar daca cea gazda e favorita.

Pronostic

Chalon/Saone +12.5 puncte

Cota

1.40

Biletul Zilei - BASCHET - 16.09.2023

Boulogne-Levallois – Saint Quentin

Saint Quentin +13.5 puncte

1.42

Nancy – Chalon/Saone

Chalon/Saone +12.5 puncte

1.40

Cota totală:

1.99