Biletul zilei baschet 16.11.2023

biletul zilei baschet

Biletul zilei baschet 16.11.2023 este format din 2 echipe „underdog” in Euroliga: Olympiakos vs Zvezda si Milano vs Efes.

 

Biletul poate fi jucat pana diseara, la ora 21:15.

Biletul Zilei BASCHET azi - 16.11.2023

Ponturi pariuri Olympiakos - Crvena Zvezda

Incep biletul zilei baschet cu duelul din Pireu, acolo unde The Reds se intorc acasa dupa aventura de succes de marti. Ambele echipe au obtinut victorii, cine cedeaza?

 

Trupa oaspete s-a impus fara probleme vs Fener, intr-un meci in care defensiva si-a facut treaba excelent. E foarte posibil sa continue in acelasi stil si in aceasta seara.

 

Olympiakos are cativa jucatori importanti OUT, plus problemele de lot din vara. Are prima sansa diseara, dar nu ma astept la o victorie obtinute usor, oaspetii pot lupta.

Pronostic

Crvena Zvezda +12.5 puncte

Cota

1.42

Ponturi pariuri Milano - Anadolu Efes

Inchid acest bilet de baschet cu duelul din Italia, in nordul tarii, acolo unde Milano primeste vizita adversarilor de la Istanul. Hai sa vedem cine are „the edge” diseara.

 

Trupa oaspete a surprins multi specialisti (inclusiv pe mine) marti seara cand a castigat la Monaco. Larkin & co. au jucat un baschet colectiv, succesul fiind meritat.

 

Milano revine acasa dupa derby-ul local vs Virtus. A fost un match-up in care s-au dat batalii crancene, adversarii din Bologna triumfand. Si aici vad un meci echilibrat.

Pronostic

Anadolu Efes +10.5 puncte

Cota

1.40

Biletul Zilei - BASCHET - 16.11.2023

Olympiakos – Crvena Zvezda

Crvena Zvezda +12.5 puncte

1.42

Milano – Anadolu Efes

Anadolu Efes +10.5 puncte

1.40

Cota totală:

1.99