Biletul zilei baschet 17.11.2023

biletul zilei baschet

Biletul zilei baschet 17.11.2023 este format din 2 echipe favorite in baschetul de peste ocean: Hornets vs Bucks si Blazers vs Lakers.

 

Biletul poate fi jucat pana la noapte, ora 02:00.

Biletul Zilei BASCHET azi - 17.11.2023

Ponturi pariuri Charlotte Hornets - Milwaukee Bucks

Incep acest combo de baschet cu duelul din Charlotte, acolo unde „viespile” vor primi vizita adversarilor din Wisconsin. Se anunta un duel extrem de dezechilibrat.

 

Spun asta pentru ca desi Bucks il au incert pe Giannis, acestia incep sa stranga randurile si sa adune victorii. Pana la urma sunt una din candidatele la titlul in Est.

 

Hornets in schimb au probleme serioase la „injury report”, cu 5-6 jucatori OUT. Nu va fi excepetie nici in aceasta noapte, si chiar nu ma astept sa faca fata adversarului.

Pronostic

Milwaukee Bucks castiga (inclusiv OT)

Cota

1.50

Ponturi pariuri Portland Trail Blazers - L.A. Lakers

Inchid acest combo de baschet cu duelul din Oregon, acolo unde Blazers si Lakers vor incerca sa ofere un show frumos publicului prezent. Hai sa vedem ce va fi aici.

 

Cele doua formatii s-au intalnit acum cateva zile in Los Angeles, iar Lakers au castigat pe final desi au avut un „poor shooting” din teren. Nu vad ceva diferit azi.

 

Spun asta pentru ca in continuare cei mai buni 2 marcatori pentru Blazers: Brogdon si Simons sunt OUT. In aceste conditii pontul la win merge catre echipa vizitatoare.

Pronostic

L.A. Lakers castiga (inclusiv OT)

Cota

1.60

Biletul Zilei - BASCHET - 17.11.2023

Charlotte Hornets – Milwaukee Bucks

Milwaukee Bucks castiga (inclusiv OT)

1.50

Portland Trail Blazers – L.A. Lakers

L.A. Lakers castiga (inclusiv OT)

1.60

Cota totală:

2.40