Biletul zilei baschet 19.11.2023

biletul zilei baschet

Biletul zilei baschet 19 noiembrie 2023 este format din 2 meciuri in BBL si NBA: Gottingen vs Bonn si Raptors vs Pistons.

 

Biletul poate fi jucat pana la ora 16:30.

Biletul Zilei BASCHET azi - 19.11.2023

Ponturi pariuri Gottingen - Bonn

Incep biletul zilei baschet cu duelul din Germania, BBL, unde avem un match-up dezechilibrat intre Gottingen si Bonn. Valoarea este de partea oaspetilor in duel.

 

Trupa din Gottingen a evoluat acasa in Europe Cup vs Varese, un meci pierdut in OT. Inainte de asta, au pierdut la fel de dramativ in campionat impotriva lui Hamburg.

 

Bonn incepe sa arate bine in ultimele jocuri, cu victorii in BCL vs Breogan si in BBL vs Bayern. Ocupa in prezent un loc de playoff si ma astept sa castige meciul de azi.

Pronostic

Bonn castiga (inclusiv OT)

Cota

1.50

Ponturi pariuri Toronto Raptors - Detroit Pistons

Inchid acest combo de baschet cu duelul din NBA in Canada, acolo unde „reptilele” din Toronto primesc vizita adversarilor din Detroit. Hai sa vedem cine castiga aici.

 

Trupa din Motor City continua forma slaba in acest moment din sezon. Au pierdut acum doua zile in Ohio impotriva unei echipe la care a lipsit chiar liderul marcator.

 

Toronto ramane acasa dupa victoria cu Wizards si infrangerile cu Bucks si Celtics. Il au inapoi diseara pe Anunoby, asta va ajuta mult echipa „on both ends of the floor”.

Pronostic

Toronto Raptors castiga (inclusiv OT)

Cota

1.47

Biletul Zilei - BASCHET - 19.11.2023

Gottingen – Bonn

Bonn castiga (inclusiv OT)

1.50

Toronto Raptors – Detroit Pistons

Toronto Raptors castiga (inclusiv OT)

1.47

Cota totală:

2.21