Biletul zilei baschet 21.11.2023

biletul zilei baschet

Biletul zilei baschet 21.11.2023 este format din 2 echiep favorite in Eurocup si BCL: Paris vs Besiktas si Tenerife vs Daka.

 

Biletul poate fi jucat pana diseara, la ora 22:00.

Biletul Zilei BASCHET azi - 21.11.2023

Ponturi pariuri Paris - Besiktas

Incep biletul zilei baschet cu duelul din capitala Frantei, acolo unde jucatorii de la Paris ii primesc pe adversarii din Istanbul. Avem un match-up extrem de atractiv.

 

Trupa oaspete se afla pe locul secund in competitie si doreste sa faca un meci solid in aceasta seara. Are insa o problema la partidele pe care le disputa in deplasare.

 

Paris este o echipa proaspata cu majoritatea jucatorilor si antrenorului veniti de la Bonn. Ma astept ca echipa mai buna sa-si confirme statutul si sa castige diseara.

Pronostic

Paris castiga (inclusiv OT)

Cota

1.50

Ponturi pariuri Tenerife - Darussafaka

Inchid acest combo de baschet cu duelul din Insulele Canare, acolo unde Huertas & co. ii asteapta pe adversarii de pe malul Bosforului. Trupa gazda are din nou un atu.

 

Daka a castigat partida tur, scor 88-84, un meci disputat acum o luna la Istanbul. Trupa oaspete a castigat la Riga, insa si-a aratat limitele apoi acasa vs Cholet.

 

Tenerife poate stabili un record de partide castigate pe teren propriu intr-o competitie europeana. Sunt de parere ca are lotul si capacitatea sa realizeze asta.

Pronostic

Tenerife castiga (inclusiv OT)

Cota

1.60

Biletul Zilei - BASCHET - 21.11.2023

Paris – Besiktas

Paris castiga (inclusiv OT)

1.50

Tenerife – Darussafaka

Tenerife castiga (inclusiv OT)

1.60

Cota totală:

2.40