Caută
Close this search box.

Bilet Fotbal Anglia FA Cup – Cota 4 – 27-28.02.2024

biletul zilei fa cup

Am ales 4 evenimente sportive pentru biletul fotbal Anglia FA Cup 27-28.02.2024. Manchester City nu ar trebui sa aiba mari probleme in aceasta seara la Luton!

Bilet Pariuri – Anglia FA Cup

AFC Bournemouth - Leicester

Astazi de la ora 21:30 Bournemouth va intalni pe teren propriu pe Leicester, intr-o partida ce conteaza pentru calificarea  in sferturile de finala ale cupei.

 

In acest moment Bournemouth ocupa locul 14 in Premier League, in timp ce Leicester ocupa primul loc in Championship. Statistica ultimelor 5 intalniri directe disputate pe acest teren este favorabila gazdelor. Bournemouth a reusit sa castige 4 meciuri, in timp ce o partida s-a terminat la egalitate.

 

Am ales un pariu pe cornere deoarece ambele formatii pun mare pret pe fazele fixe.

Pronostic

peste 9.5 cornere

Cota

1.53

Luton Town - Manchester City

De la ora 22:00 Luton va intalni pe teren propriu pe Manchester City, intr-o partida ce ar trebui sa fie foarte spectaculoasa.

 

Luton se afla in acest moment pe locul 18, in timp ce Manchester City ocupa locul 2. Statistica ultimelor 5 intalniri directe disputate pe acest teren este favorabila oaspetilor. City a reusit sa castige o partida iar 4 s-au terminat la egalitate.

 

Mizez pe cel putin un gol in fiecare repriza deoarece Luton are o aparare slaba dar si din prisma faptului ca Manchester City are un atac foarte bun.

 

Pronostic

gol in ambele reprize

Cota

1.47

Chelsea FC - Leeds United

Miercuri de la ora 21:30 Chelsea va intalnit pe teren propriu pe Leeds, in optimile de finala ale cupei.

 

Chelsea se afla in acest moment pe locul 11 in Premier League, in timp ce Leeds ocupa locul 2 in Championship. Statistica ultimelor 5 intalniri directe disputate pe acest teren este favorabila gazdelor care au reusit sa castige toate meciurile.

 

Am ales un pariu pe cornere deoarece gazdele vin dupa o finala lunga si vor incerca sa profite de fazele fixe. Dar si din prisma faptului ca Leeds traverseaza o forma buna.

Pronostic

peste 8.5 cornere

Cota

1.40

Liverpool FC - Southampton

Liverpool va intalni pe teren propriu de la ora 22:00 pe Southampton, intr-o partida ce conteaza pentru calificarea in sferturile de finala ale cupei.

 

In acest moment Liverpool ocupa locul primul loc in Premier League, in timp ce Southampton se afla pe locul 4 in Championship. Statistica ultimelor 5 intalniri directe disputate pe acest teren este favorabila gazdelor. Liverpool a reusit sa castige toate meciurile.

 

Voi miza pe multe cornere deoarece Liverpool vine dupa finala castigata in cupa ligii. Dar si din prisma faptului ca vor folosi mai multe rezerve.

Pronostic

peste 9.5 cornere

Cota

1.53

Bilet Pariuri Anglia FA Cup

AFC Bournemouth – Leicester

peste 9.5 cornere

1.53

Luton Town – Manchester City

gol in ambele reprize

1.47

Chelsea FC – Leeds United

peste 8.5 cornere

1.40

Liverpool FC – Southampton

peste 9.5 cornere

1.53

Cota totală:

4.81