Biletul Zilei Champions League – cota 8 – 19.09.2023

biletul zilei champions league

Marți, cea mai prestigioasă competiție de fotbal din întreaga lume începe pentru al 69-lea an consecutiv. Vezi ce ponturi ți-am propus pentru cele mai bune 5 meciuri disputate care îți aduc o cotă totală 8+!

Bilet Pariuri – Champions League – Etapa I

AC Milan - Newcastle

Milan a fost umilită în meciul precedent de către Inter Milan cu scorul de 5-1 iar Newcastle a reușit să se impună în partida anterioară cu scorul de 1-0 în campionat. 

 

Echipa antrenată de Stefano Pioli a ajuns până în semi-finale în sezonul precedent iar cea antrenată de Eddie Howe ajunge din nou în grupele Ligii Campionilor după 20 de ani de absență.

 

Cred că vom avea parte de un meci spectaculos între cele două adversare, nelipsit de goluri în ambele porți.

 

Pronostic

GG

Cotă

1.60

Young Boys - Leipzig

Campioana Elveției a eliminat-o pe Maccabi Haifa din play-off pentru a ajunge în grupele Ligii Campionilor iar Leipzig s-a calificat automat în acestea după ce a terminat pe locul 3 sezonul precedent de Bundesliga.

 

Young Boys vine în acest meci după o victorie în cupă cu scorul de 1-0 iar Leipzig după o victorie în campionat cu scorul de 3-0.

 

Cred că cele două echipe ne vor oferi un meci spectaculos, cu minim 3 reușite în meci.

Pronostic

3+

Cotă

1.57

Barcelona - Antwerp

Barcelona s-a calificat automat în grupe după ce a câștigat campionatul iar Anwerp a eliminat-o pe AEK Atena din play-off pentru a ajunge în grupe.

 

Barcelona a câștigat ultimele 4 meciuri jucate acasă iar Antwerp nu a pierdut în ultimele 4 deplasări. Cred că echipa antrenată de Xavi va rezolva rapid confruntarea împotriva debutantei Antwerp, încă de la pauză.

Pronostic

1 Pauză

Cotă

1.55

PG - Dortmund

PSG nu trece deloc printr-o formă bună și are o singură victorie din ultimele 5 meciuri jucate acasă în timp ce forma lui Dortmund este una de invidiat, aceasta ajungând la 20 de meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile.

 

Cred că vom avea parte de spectacol pe Parc de Princes, cu reușite în ambele porți din parte celor două echipe ofensive.

Pronostic

GG

Cotă

1.60

Manchester City - Steaua Roșie

Campioana Champions League a câștigat meciul precedent jucat în campionat cu scorul de 3-1 împotriva lui West Ham. Steaua Roșie a pierdut în campionatul intern cu scorul de 2-1. Manchester City a marcat 5 goluri în ultimul meci jucat acasă iar Steaua Roși a încasat tot 5 goluri în ultimele 2 meciuri jucate pe teren advers.

 

Diferența dintre cele două echipe este una colosală și cred că echipa antrenată de Guardiola va face spectacol cu adversarii pe Etihad și se vor impune încă de la pauză împotriva acestora.

Pronostic

1 Pauză

Cotă

1.33

Bilet Pariuri – Champions League – Etapa I

AC Milan – Newcastle

GG

1.60

Young Boys – Leipzig

3+

1.57

Barcelona – Antwerp

1 Pauză

1.55

PSG – Dortmund

GG

1.60

Manchester City – Steaua Roșie

1 Pauză 

1.33

Cota totală:

Cod bilet Superbet: 895X-R6HWGE

8.28