Biletul Zilei Champions League – cota 7 – 20.09.2023

biletul zilei champions league

Miercuri, se desfășoară a doua zi ale celei mai prestigioase competiții de fotbal din întreaga lume. Am ales să merg la „sigur” pe soliști dar pentru un anumit grad de siguranță voi paria și pauză sau final sau minim o repriză echipa favorită.

Bilet Pariuri – Champions League – Etapa I

Real Madrid - Union Berlin

Real Madrid nu mai are nevoie de prezentare în Champions League și echipa își începe aventura pentru a câștiga al 15-lea titlu de campioană a Europei împotriva lui Union Berlin, echipă care debutează în grupele Ligii Campionilor.

 

Real Madrid poate obține a șasea victorie consecutivă în acest meci și cred că va reuși să se impună împotriva unei echipe care a pierdut ultimele 2 meciuri disputate.

Pronostic

1

Cotă

1.38

Sevilla - Lens

Lens se pare că suferă de sindromul echipelor mici care nu se descurcă să lupte și în campionat și într-o competiție europeană. Două meciuri pe săptămână înseamnă prea mult pentru unele cluburi și acest lucru se observă prin rezultatele slabe obținute. Cred că Sevilla va profita de forma slabă a lui Lens și se va impune fie de la pauză, fie la final .

Pronostic

PSF 1 

Cotă

1.60

Arsenal - PSV

Arsenal și-a asigurat participarea în grupele Ligii Campionilor pentru prima oară după 2016/17 și echipa va dori cu siguranță să înceapă cu o victorie acest sezon. Echipa antrenată de Arteta a ajuns la 9 meciuri la rând fără înfrângere și cred că se vor impune fie de la pauză, fie la final împotriva lui PSV. 

Pronostic

PSF 1

Cotă

1.25

Bayern - Manchester United

Bayern a ajuns la 4 meciuri la rând fără înfrângere în campionat și echipa joacă împotriva lui Manchester United care a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri jucate.

 

Echipa antrenată de ten Hag are o mulțime de absenți în această confruntare și chiar și cu tot lotul intact i-ar fi fost dificil să se impună pe Allianz Arena. 

 

Bayern nu a pierdut niciodată împotriva lui United acasă și cred că echipa antrenată de Tuchel va reuși să câștige al patrulea meci consecutiv împotriva lui Manchester United pe Allianz Arena.

Pronostic

1

Cotă

1.55

Sociedad - Inter 

Real Sociedad are o formă de invidiat acasă unde a ajuns la 14 meciuri consecutive fără înfrângere. Înfrângerea suferită în meciul precedent a pus capăt unei serii de 7 partide la rând fără înfrângere în toate competițiile.

 

Inter trece printr-o formă foarte bună și a pierdut numai 2 din ultimele 12 meciuri jucate în Champions League. După înfrângerea din finala Ligii Campionilor Inter a mai jucat 9 meciuri și nu a pierdut niciunul dintre acestea.

 

Cred că echipa antrenată de Inzaghi își va continua forma extrem de bună prin care trece și va reuși să câștige minim o repriză împotriva lui Sociedad.

Pronostic

Inter Câștigă Oricare Repriză 

Cotă

1.67

Bilet Pariuri – Champions League – Etapa I

Real Madrid – Union Berlin

1

1.38

Sevilla – Lens

PSF 1

1.60

Arsenal – PSV

PSF 1

1.25

Bayern – Manchester United

1

1.55

Sociedad – Inter 

Inter Câștigă Oricare Repriză 

1.67

Cota totală:

Cod bilet Superbet: 895L-RGB75J

7.14