Biletul Zilei Cota 2 – 17.09.2023

biletul zilei cota 2

Am depasit deja jumatatea lunii septembrie si situatia nu este chiar una roz, fapt pentru care suntem obligati sa obtinem cat mai mult verde in urmatoarea perioada pentru a balansa situatia. Usor, usor au reinceput mai multe ligi inferioare pe care m-am bazat sezonul trecut, iar meciul de azi va avea acelasi pronostic cu care v-am obisnuit deja.

Biletul Zilei Cota 2 azi – 16.08.2023

Schott Mainz - Kassel (ora 15:00)

Desi oferta pare sa cuprinda partide si din campionate puternice, noi ramanem fideli celor mai putin cunoscute, dar care ne-au adus satisfactii in dese randuri. Am revenit in Germania, mai exact in Regionalliga Sudwest, unde se va disputa a runda cu numarul 8, care ne aduce fata in fata doua echipe care nu au impresionat in acest debut de sezon.

 

Analizand cotele oferite de bookmakeri observam ca ar fi un meci echilibrat si este foarte greu de ales o favorita, dar totusi nu ma risc sa aleg un pronostic pe solist si voi merge pe goluri. Indiferent de rezultat ma astept sa vad un start de partida furtunos, cu multe faze de poarta si implicit cu cel putin 2 goluri inscrise in prima repriza. In 3 din ultimele 4 partide jucate de echipa gazda s-au inscris cel putin 2 goluri in primele 45 de minute.

Pronostic

Peste 1.5 goluri in prima repriza

Cota

2.35

Biletul Zilei - Cota 2 - 17.09.2023

Proiect: Cota 2
Procentaj: -
Câștigate 0/0
Unități 0

Schott Mainz – Kassel (ora 15:00)

Peste 1.5 goluri in prima repriza

2.35

Cota totală:

2.35