Biletul Zilei Cota 2 – 17.11.2023

biletul zilei cota 2

Am ajuns deja la jumatatea lunii noiembrie si situatia nu este foarte buna pana acum, dar asta nu inseamna ca o sa lasam garda jos, din contra muncim si mai mult pentru a reusi la sfarsit sa ne bucuram de cat mai multa culoare verde. Pronosticul ales pentru azi este acelasi pe goluri, de la un duel dintr-o liga inferioara, cu care ne-am mai confruntat pana acum.

Biletul Zilei Cota 2 azi – 17.11.2023

Prestatyn - Denbigh (ora 21:30)

Desi oferta pare sa cuprinda partide si din competitii mai puternice, noi ramanem fideli celor mai putin cunoscute, dar care ne-au adus satisfactii in dese randuri. De aceasta data ramanem tot in Europa, dar ne mutam in Tara galilor, mai exact in Cymru North, unde se va disputa runda cu numarul 13, care ne aduce fata in fata doua echipe aflate la 8 puncte distanta, prima aflandu-se mai aproape de locurile retrogradabile, iar a doua incearca sa se apropie de podium.

 

Analizand cotele oferite de bookmakeri observam ca este un duel destul de echilibrat si ca e greu sa alegi o favorita, asta fiind si motivul pentru care nu recomand un pronostic pe solist si voi merge pe goluri. Indiferent de rezultat ma astept sa vad un start de partida furtunos, cu multe faze de poarta si implicit cel putin 2 goluri in primele 45 de minute. In 4 din ultimele 6 partide jucate de echipa gazda s-au inscris minim 2 goluri in prima repriza. De asemenea in 5 din precedentele 6 meciuri disputate de Denbigh s-au marcate cele 2 goluri de care avem nevoie si in aceasta seara, in prima parte.

Pronostic

Peste 0.5 goluri in prima repriza

Cota

2.10

Biletul Zilei - Cota 2 - 17.11.2023

Proiect: Cota 2
Procentaj: 52% win
Câștigate 11/21
Unități 70

Prestatyn – Denbigh (ora 21:30)

Peste 0.5 goluri in prima repriza

2.10

Cota totală:

2.10