Biletul Zilei Cota 2 – 20.09.2023

biletul zilei cota 2

Din nefericire ziua de ieri a fost una cu ghinion, Zeita Fortuna nefiind de partea noastra, meciul ales avand parte de 4 goluri, dar doar unul s-a inscris in prima repriza. Chiar daca avem parte de meciuri frumoase din grupele Ligii Campionilor, eu voi merge tot pe ligile inferioare care ne-au ajutat in fiecare luna sa aducem profit.

Biletul Zilei Cota 2 azi – 20.09.2023

Kaiserslautern 2 - Trier (ora 20:30)

Ne mutam din nou in Germania si am ales sa pariem de aceasta data pe Oberliga Rheinland-Pfalz/Saar, unde vom avea parte de runda cu numarul 12. echipa secunda a lui Kaiserslautern va primi vizita lui  Trier, doua echipe cu parcursuri diferite in acest debut de sezon, prima chinuindu-se pe la jumatatea clasamentului, iar a doua ocupa fotoliul de lider.

 

Ma astept sa vedem o confruntare spectaculoasa cu foarte multe goluri si de ce nu cu cel putin doua in prima parte, avand in vedere ca ambele echipe isi doresc sa aiba un parcurs cat mai bun. Analizand cotele oferite de bookmakeri observam ca avem o favorita clara, adica echipa oaspete, dar totusi nu ma risc sa aleg un pronostic pe solist si voi merge pe goluri. Indiferent de rezultat ma astept sa vad un start de partida furtunos, cu multe faze de poarta si implicit cu cel putin 2 goluri inscrise in prima repriza.

Pronostic

Peste 1.5 goluri in prima repriza

Cota

2.00

Biletul Zilei - Cota 2 - 20.09.2023

Proiect: Cota 2
Procentaj: 50% win
Câștigate 8/16
Unități -80

Kaiserslautern 2 – Trier (ora 20:30)

Peste 1.5 goluri in prima repriza

2.00

Cota totală:

2.00