Biletul Zilei Fotbal – Cota 3 – 14.11.2023

biletul zilei cota 3

Neinspiratia si nesansa a facut ca biletul zilei de ieri sa fie necastigator. Am avut mare incredere in meciul din Qatar ca va fi unul de-a dreptul spectaculos, dar din pacate ne-au dezamagit complet. Speram la rezultate mai frumoase astazi, chiar daca oferta este una foarte seaca!

Biletul Zilei Fotbal – Cota 3 – 14.11.2023

Horsham - Barnsley

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Horsham si Barnsley, meci ce conteaza pentru rejucarea din FA CUP!

 

Suntem inca in primele tururi din FA CUP si avem foarte multe echipe mici si rezultate ciudate. Asa a fost si in prima partida dintre Barnsley si Horsham, acolo unde absolut toata lumea era convinsa ca Barnsley va trece fara probleme, la scor in urmatorul tur. Din pacate am avut o surpriza, iar Horsham a reusit sa marcheze de 3 ori, iar meciul s-a terminat la egalitate. In aceasta seara gazdele incearca din nou imposibilul, dar nu cred ca barca mai merge inca o data la apa.

 

De cealalta parte, Barnsley este clar favorita la victorie si nu cred ca le vor mai da sansele din meciul tur. Ma astept la o mica razbunare din partea lor in aceasta seara si sa le ofere o corectie zdravana, doar pentru a le arata diferenta de valoare si putere. Mergem pe varianta Peste 2.5 goluri si speram sa prindem fara prea mari probleme o cota interesanta de 1.42

Pronostic

Peste 2.5 goluri

Cota

1.42

Worthing - Dartford

Pentru cel de-al doilea meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Worthing si Dartford, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 19 din Anglia: National League South!

 

Worthing vine tare din urma si urmareste un loc de Play Off pentru promovare, asa ca tinteste destul de sus, chiar la podium. Acestia ocupa pozitia a 8-a in clasament dupa 15 meciuri disputate, avand cu cate 2,3 mai putine decat restul adversarelor din fata. O serie castigatoare cat mai lunga ii poate pune bine in clasament, asa ca astazi spera la victorie, mai ales ca evolueaza pe teren propriu.

 

De cealalta parte, Dartford este o formatie mai modesta, de mijlocul clasamentului, care are o singura grija: sa se pastreze la distanta de locurile de retrogradare. Le-a iesit pana in acest moment, fiind pe locul al 15-lea dupa 17 etape, cu 22 de puncte stranse. Meciul din aceasta seara este putin prea greu pentru ei la o prima vedere si chiar sper ca echipa gazda sa isi faca jocul normal si sa castige!

Pronostic

1

Cota

2.00

Yeovil - Farnborough

Pentru cel de-al treilea meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Yeovil si Farnborough, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 19 din Anglia: National League South!

 

Yeovil a mers ceas in primele 16 runde si a acumulat 38 de puncte, fiind lider cu un golaveraj de 33 cu 17. Este foarte important sa reuseasca sa tina stacheta sus, deoarece un singur loc promoveaza direct, iar sezonul este lung tare in National League. Nu trebuie sa inceapa sa piarda puncte aiurea, mai ales de acum cand nici nu s-a ajuns la jumatatea campionatului. Am incredere in Yeovil ca poate sa faca un sezon mare, asa ca mergem pe mana lor in aceasta seara.

 

De cealalta parte, Farnborough are 25 de puncte acumulate in 17 etape si se afla pe pozitia a 9-a, vanand un loc de Play Off. Este o echipa cu posibilitati, capabila sa faca meciuri frumoase, dar cred ca in aceasta seara sunt putini depasiti de valoarea adversarului. Sper doar sa nu avem surprize, asa ca mergem direct pe varianta 1 solist, si asteptam o victorie frumoasa din partea celor de la Yeovil!

Pronostic

1

Cota

1.75

Cota 3 Azi - 14.11.2023

Proiect: Cota 3
Procentaj: 0% win
Câștigate 0/2
Unități -200

Horsham – Barnsley

Peste 2.5 goluri

1.42

Worthing – Dartford

1

2.00

Yeovil – Farnborough

1

1.75

Cota totală:

4.97