Biletul Zilei Fotbal – Cota 3 – 16.09.2023

biletul zilei cota 3

Speram la ceva mai mult noroc astazi, mai ales ca oferta este una foarte interesanta si avem de unde sa alegem. Am mare incredere in biletul de astazi si sper ca astrele sa se alieze perfect pentru noi!

Biletul Zilei Fotbal – Cota 3 – 16.09.2023

RB Leizpig - Augsburg

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre RB Leizpig si Augsburg, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 4 din Germania: Bundesliga!

 

Leipzig si-a revenit rapid dupa ce in prima etapa au inceput cu stangul noul sezon si au pierdut in deplasare la Leverkusen. Dupa aceea au urmat doua victorii la scor, 5:1 cu Stuttgart si 3:0 in deplasare la Union Berlin. Astazi au un meci relativ simplu, pe teren propriu cu Augsburg si ma astept ca forta ofensiva a acestora sa iasa la rampa.

 

De cealalta parte, Augsburg a inceput modest noul sezon, acestia obtinand doar 2 puncte in primele 3 etape. Chiar daca atacul le-a mers foarte bine, reusind sa marcheze numai putin de 7 goluri in aceste meciuri, dar defensiva i-a tras mult in jos. Numai putin de 9 goluri primite in aceste 3 meciuri, o face pe Augsburg una din cele mai slabe defensive. Mergem pe un meci cu multe goluri si alegem varianta Peste 2.5 goluri!

Pronostic

Peste 2.5 goluri

Cota

1.45

Newcastle - Brentford

Pentru cel de-al doilea meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Newcastle si Brentford, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 5 din Anglia: Premier League!

 

Newcastle vine dupa o serie de 3 infrangeri consecutive, iar conducerii nu ii place acest lucru. Au investit bani frumosi la echipa, iar rezultatele asteptate erau altele, mai ales dupa sezonul trecut. Nu cred ca mai este loc de pasi gresiti pentru acestia, iar astazi au ocazia perfecta pentru a scapa din aceasta situatie. Evolueaza pe teren propriu si au in fata un adversar mai slab!

 

De cealalta parte, Brentford este neinvinsa in acest sezon si au reusit sa castige 6 puncte in primele 4 partide. Golaverajul este unul pozitiv: 8 goluri marcate si 5 primite. Chiar daca trec printr-un moment bun, consider ca astazi pleaca cu sansa a doua la victorie si nu cred ca vor avea castig de cauza. Mergem direct pe varianta 1 solist si sper ca Newcastle sa isi revina!

Pronostic

1

Cota

1.60

Univ. Craiova - Sepsi

Pentru cel de-al treilea meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Universitatea Craiova si Sepsi Sf. Gheorghe, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 9 din Romania: SuperLiga!


Craiova se lupta si in acest sezon pentru campionat, dar au nevoie de mai mult pentru a si pune mana pe trofeu. Oltenii sunt pe pozitia a 4-a in acest moment in clasament, avand 14 puncte castigate in 8 etape. Sunt la 4 puncte in spatele liderului FCSB si au si un meci mai mult disputat. In aceasta seara nu au voie sa faca vrun pas gresit, dar primesc vizita unui adversar foarte puternic.


De cealalta parte, Sepsi are cu doua meciuri mai putin disputate fata de adversara de astazi si sunt la doar 2 puncte in spatele lor. Covsnenii au facut o figura frumoasa si in Europa, iar acum vor fi concentrati pe campionat. Ma astept sa vedem o partida frumoasa, asa ca mergem pe varianta Peste 1.5 goluri!

Pronostic

Peste 1.5 goluri

Cota

1.40

Cota 3 Azi - 16.09.2023

Proiect: Cota 3
Procentaj: 73% win
Câștigate 8/11
Unități 1619

RB Leipzig – Augsburg

Peste 2.5 goluri

1.45

Newcastle – Brentford

1

1.60

Univ. Craiova – Sepsi

Peste 1.5 goluri

1.40

Cota totală:

3.24