Biletul Zilei Fotbal – Cota 3 – 16.11.2023

biletul zilei cota 3

Am fost foarte, foarte aproape sa prindem un super bilet cota 5 pe meciurile din ligile inferioare ale Angliei, dar Worthing ne-a stat in cale, desi au fost cat pe ce sa intoarca scorul. Mergem astazi pe partidele de la EURO si speram la un bilet castigator pentru a ne desprinde pe plus cu balanta!

Biletul Zilei Fotbal – Cota 3 – 16.11.2023

Cipru - Spania

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Cipru si Spania, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 9 din grupa A de la calificarile pentru EURO 2024!

 

Cipru a dezamagit complet in aceasta campanie de calificare, dar asteptarile nu au fost prea mari oricum. Totusi, credeam ca vor reusi macar un punct sa acumuleze in primele 7 etape, dar acest lucru nu s-a intamplat. Au un golaveraj de doamne fereste: 2 goluri marcate si numai putin de 25 primite, asa ca prea multe nu ar fi de spus despre aceasta nationala.

 

De cealalta parte, Spania are lupta ei cu Scotia, iar golaverajul este unul foarte important. Desi primul criteriu de departajare il reprezinta meciurile directe, cele doua echipe si-au impartit victoriile cu acelasi scor, asa ca departajarea se va face in functie de golaveraj. Spania are un avans considerabil, dar cred ca au forta sa isi decida calificarea de pe primul loc in aceasta seara si sa repete un scor fantastic!

Pronostic

Peste 3.5 goluri

Cota

1.65

Slovacia - Islanda

Pentru cel de-al doilea meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Slovacia si Islanda, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 9 din grupa J de la calificarile pentru EURO 2024!


Slovacia este la un singur punct de a-si asigura calificarea la EURO si cred ca isi doresc ca acest punct sa vina in fata propriilor fani. Acestia se afla pe locul secund in grupa J, cu 16 puncte castigate in 8 etape, fiind la 5 puncte peste Luxemburg si la 6 de adversara de astazi. Trebuie sa faca un meci solid astazi, pentru ca pot tremura serios in ultima etapa, iar deplasarea din Bosnia poate fi destul de incomoda.


De cealalta parte, Islanda mai are o sansa matematica la calificare, dar nici ei nu cred in ea. Sincer sa va spun, nu cred ca Islanda a avut ca scop principal calificarea la EURO, ci mai degraba omogenizarea unui lot tanar, pentru a ataca urmatoarele campionate finale. Nu pot sa spun ca s-au descurcat rau, ba dimpotriva, mi-a placut jocul lor ofensiv. Pe acesta mizam si in aceasta seara si mergem pe varianta gg sau 3+!

Pronostic

GG sau 3+

Cota

1.70

Liechtenstein - Portugalia

Pentru cel de-al treilea meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Liechtenstein si Portugalia, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 9 din grupa J de la calificarile pentru EURO 2024!

 

Liechtenstein merge din infrangere in infrangere in grupa J, iar aceasta este ceva normal. Nu au strans nici macar un punct in aceasta grupa, iar soarta lor era scrisa inca dinainte de incepere. Diferenta de valoare dintre cele doua echipe este una clara, asa ca imi este foarte greu sa va spun ceva nou despre cele doua echipe.

 

Portugalia are un lot extrem de ofensiv si s-a distrat in aceasta grupa, reusind sa marcheze numai putin de 32 de goluri. In aceasta seara au din nou ocazia sa de-a cate 7,8 goluri, si chiar ma astept la un scenariu de genul acesta. Cu siguranta nu vor juca cu prima echipa, dar chiar si asa, portughezii au un lot numeros, cu jucatori tehnici si rapizi. Mergem pe varianta Peste 1.5 goluri in prima repriza si primim o cota super frumoasa din punctul meu de vedere!

Pronostic

Peste 1.5 goluri in prima repriza

Cota

1.50

Cota 3 Azi - 16.11.2023

Proiect: Cota 3
Procentaj: 25% win
Câștigate 1/4
Unități -87

Cipru – Spania

Peste 3.5 goluri

1.65

Slovacia – Islanda

GG sau 3+

1.70

Liechtenstein – Portugalia

Peste 1.5 goluri in prima repriza

1.50

Cota totală:

4.20