Biletul Zilei Fotbal – Cota 3 – 17.11.2023

biletul zilei cota 3

Portugalia s-a facut putin de ras in meciul cu Liechtenstein si au fost principalii vinovati in pierderea biletului de ieri. Speram la mult mai multa inspiratie astazi si ne-am invatat sa nu mai mizam pe echipe scoase din priza calificarii!

Biletul Zilei Fotbal – Cota 3 – 17.11.2023

Bulle - Bavois

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Bulle si Bavois, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 17 din Elvetia:Promotion League!


Cele doua adversare de astazi sunt vecine de clasament, undeva in partea inferioara. Acesta ocupa pozitiile 13 si 14 si le despart un singur punct. Bulle are un golaveraj negativ de 23 cu 30 si se pare ca inca nu si-au reglat problemele din defensiva. Ambele echipe isi doresc sa acumuleze puncte pentru a se indeparta de locurile de retrogradare, care nu sunt foarte departe. 


De cealalta parte, Bavois are 18 puncte acumulate, 31 de goluri marcate si 28 primite. Ultima victorie a lor a fost acum 5 etape, atunci cand a spulberat-o pe Zurich II cu scorul de 4:1. Este o formatie ce marcheaza frecvent, dar din pacate nu gasesc drumul spre victorie. In aceasta seara ne asteptam la un meci echilibrat si cred ca ambele formatii vor avea un cuvant de spus!

Pronostic

GG

Cota

1.40

Italia - Macedonia

Pentru cel de-al doilea meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Italia si Macedonia de Nord, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 7 din grupa C de la calificarile pentru EURO 2024!

 

Italia se joaca din nou cu focul si risca sa nu ajunga iar la campionatul european final. Ar fi inca o mare tragedie pentru fotbalul de aici si ar evidentia o problema clara in tabara italienilor. Hai sa nu ne gandim asa de departe, deoarece Italia este la mana ei pana la urma. Au nevoie de doua victorii in aceste ultime etape si isi vor asigura locul al 2-lea. Sunt la 3 puncte in spatele Ucrainei, formatie ce mai are un singur meci de disputat si acela chiar cu ei.

 

De cealalta parte, Macedonia de Nord a reusit sa o incurce in partida tur pe Italia, dar in acest moment nu mai au pentru ce sa traga. Cu siguranta nu se vor da la o parte, ci vor incerca sa isi faca jocul si macar sa obtina un rezultat bun pentru nivelul lor, chiar pe teren Italiei. Ma astept sa vedem o partida foarte interesanta, asa ca mergem direct pe varianta Peste 2.5 goluri!

Pronostic

Peste 2.5 goluri

Cota

1.57

Venlo - Willem II

Pentru cel de-al treilea meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Venlo si Willem II, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 15 din Olanda: Eerste Divisie!

 

Venlo spera la promovare in acest sezon, dar pana acolo este un drum lung. Pentru moment sunt in paramatrii, acestia clasandu-se pe pozitia a 7-a cu 23 de puncte castigate in 14 etape. Lupta este una foarte stransa in acea zona, asa ca orice punct este extrem de important. In aceasta seara primesc vizita unei echipe foarte puternice, iar Venlo trebuie sa fie agresiva si sa se ridice la nivelul adversarului.

 

De cealalta parte, WIllem II este liderul la zi in Eerste Divisie, cu 29 de puncte acumulate in 14 etape. Cu un singur punct peste locul secund ocupat de Roda si la 3 puncte de alte 3 adversare, Willem II trebuie sa fie foarte precauta in urmatoarele meciuri. Orice pas gresit ii poate costa, iar ei au nevoie de un parcurs perfect pentru a-si mari diferenta. Ma astept sa vedem un meci aprins, cu faze de ambele porti si goluri pentru fiecare echipa!

Pronostic

GG

Cota

1.65

Cota 3 Azi - 17.11.2023

Proiect: Cota 3
Procentaj: 25% win
Câștigate 1/4
Unități -87

Bulle – Bavois

GG

1.40

Italia – Maceodnia

Peste 2.5 goluri

1.57

Venlo – Willem II

GG

1.65

Cota totală:

3.62