Biletul Zilei Fotbal – Cota 3 – 20.11.2023

biletul zilei cota 3

Franta s-a gasit sa isi incordeze muschii cu Gibralatar, formatie pe care a spulberat-o cu scorul de 14:0. Nu am fost deloc inspirati si am mizat pe o partida cu maxim 6 reusite, asa ca ultimul bilet al zilei a fost necastigator. Incercam sa ne revenim rapid, inca din prima zi a saptamanii si sa bifam un nou bilet verde!

Biletul Zilei Fotbal – Cota 3 – 20.11.2023

San Marino - Finlanda

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre San Marino si Finlanda, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 10 din grupa H pentru calificarea la EURO 2024!

 

San Marino nu a avut nici un plan pentru aceasta campanie de calificarea, deoarece acestia isi cunosc potentialul. Din pacate au primit numai putin de 29 de goluri in 9 etape, dar au reusit o performanta in ultimele doua meciuri, marcand impotriva Danemarcai si a celor din Kazakhstan. Inca un gol in aceasta seara ar fi cat o calificare pentru ei, dar nu cred ca norocul poate tine atat de mult.

 

De cealalta parte, Finlanda a ratat complet lupta pentru calificare cu Danemarca si Slovenia, ba mai mult, au fost depasiti si de Kazakhstan, formatie ce lupta in aceasta seara pentru calificare. Nu cred ca mai au chef si forta sa lupte degeaba intr-un meci cu San Marino, asa ca mergem pe un meci cu putine goluri, adica sub 4.5 reusite!

Pronostic

Sub 4.5 goluri

Cota

1.47

Slovenia - Kazakhstan

Pentru cel de-al doilea meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Slovenia si Kazakhstan, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 10 din grupa H de la calificarile pentru EURO 2024!

 

Slovenia traieste periculos, chiar daca a reusit sa faca o grupa foarte buna. Acestia sunt pe locul al 2-lea in clasament, la 3 puncte in spatele liderului Danemarca, dar nu acest lucru ii intereseaza in acest moment. Lupta lor este cu Kazakhstan, adversar direct in aceasta seara, asa ca slovenii sunt la mana lor. Evolueaza pe teren propriu si au nevoie de un rezultat de egalitate pentru a-si securiza biletele pentru EURO. La cum a aratat echipa, ma astept la mai mult de un egal din partea lor si sper sa faca pasul spre turneul final cu o victorie.

 

De cealalta parte, Kazakhstan a impresionat in aceasta grupa, reusind sa obtina 18 puncte in 9 etape. Totusi, cred ca si-au depasit nivelul si mai mult de atat nu pot, mai ales intr-un meci decisiv in deplasare la Slovenia. Chiar daca vor pierde in aceasta seara, si-au facut treaba mai mult decat trebuie, deoarece nimeni nu se astepta la un asemenea parcurs din partea lor. Mergem direct pe varianta 1 solist si speram sa nu avem surprize!

Pronostic

1

Cota

1.50

Ucraina - Italia

Pentru cel de-al treilea meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Ucraina si Italia, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 10 din grupa C pentru calificarile la EURO 2024!

 

In aceasta seara avem o adevarata finala intre Ucraina si Italia, ambele echipe punandu-si toata speranta in acest meci. Ucraina a reusit sa se ridice la nivelul asteptat si dupa primele 7 etape acestia au acumulat 13 puncte, fiind la egalitate cu adversara din aceasta seara. Din pacate rezultatul din meciul tur nu ii ajuta pe ucrainieni, asa ca astazi sunt obligati sa castige pentru a putea merge la EURO. Cu siguranta vom vedea multa dorinta si determinare in tabara ucrainienilor, dar ii asteapta un meci foarte greu si au nevoie sa fie la capacitate maxima pentru a avea sansa.

 

De cealalta parte, pentru Italia ar fi o mare problema daca ar rata din nou calificarea la un turneu final. O astfel de reprezentativa nu are voie sa nu iasa din grupe, asa ca toata presiunea este pe ei in acest moment. Cum spuneam si mai sus, Italia se califica si la un rezultat de egalitate, asa ca toate statisticile sunt de partea lor, dar timp de 90 de minute, orice se poate intampla. Ma astept ca experienta si numele greu ce le atarna pe umeri sa isi spuna cuvantul, dar noi mergem pe varianta Peste 1.5 goluri!

Pronostic

Peste 1.5 goluri

Cota

1.33

Cota 3 Azi - 20.11.2023

Proiect: Cota 3
Procentaj: 20% win
Câștigate 1/5
Unități -91

San Marino – Finlanda

Sub 4.5 goluri

1.47

Slovenia – Kazakhstan

1

1.50

Ucraina – Italia

Peste 1.5 goluri

1.33

Cota totală:

2.93